a33.gr

Πολιτική => Πολιτικός καφενές => Μήνυμα ξεκίνησε από: reporter345 στις Ιανουαρίου 22, 2008, 06:53:38 ΜΜ

Τίτλος: Ερωτήματα που πονάνε
Αποστολή από: reporter345 στις Ιανουαρίου 22, 2008, 06:53:38 ΜΜ
Πρέπει ή όχι να πληρώνουμε διόδια στον δρόμο Κορίνθου - Πάτρας;
Το ερώτημα αυτό καλούνται να απαντήσουν οι πολιτικοί και οι νομικοί κύκλοι της χώρας. Πάντως η εικόνα αυτού του δρόμου «καρμανιόλα», δεν δικαιολογεί την πληρωμή των διοδίων, που «υποτίθεται» ότι εισπράττονται για την πραγματοποίηση βελτιωτικών έργων, για ένα δρόμο, που δεν τον μετράμε με χιλιόμετρα αλλά με «εικονοστάσια».
«Καλούμε τον κόσμο να μην πληρώνει τα διόδια για να χρησιμοποιεί αυτό τον δρόμο. Οι ξένοι δεν πληρώνουν βάσει νομοθεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς ο δρόμος αυτός δεν πληροί καμιά προδιαγραφή για Εθνικό οδικό δίκτυο», δήλωσε ο Νομάρχης Αχαΐας, Δημήτρης Κατσικόπουλος, συμπληρώνοντας ότι και όσοι περνούν χωρίς να πληρώσουν δεν αντιμετωπίζουν καμιά κύρωση.

«Δεν έχει υπογράψει ακόμη η Ελλάδα τις νέες ευρωπαϊκές προδιαγραφές, βάσει των οποίων, η Κορίνθου - Πατρών δεν πληροί τα κριτήρια προκειμένου να αξιώνει την είσπραξη διοδίων», υποστηρίζουν νομικοί κύκλοι.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τον πρόεδρος της ΤΕΔΚ, Γρ. Αλεξόπουλο, «έπεσε από τα σύννεφα και προσγειώθηκε στην σκληρή πραγματικότητα», ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, Γιώργος Σουφλιάς, όταν ενημερώθηκε από αντιπροσωπεία των φορέων της περιοχής, για τα «μαύρα χάλια» του δρόμου Πατρών - Κορίνθου.
Τίτλος:
Αποστολή από: reporter345 στις Ιανουαρίου 23, 2008, 03:28:55 ΜΜ
Γιατί ένας βουλευτής να λέει ψέματα στους πολίτες;

Γιατί ένας βουλευτής να βγαίνει δημόσια και να λέει ψέματα στους πολίτες και στους ψηφοφόρους του, ενώ την ίδια στιγμή να ευχαριστεί τον μεγαλοδημοσιογράφο φίλο του, που δεν αποκαλύπτει το όνομά του.
Αλήθεια τόσα χρόνια ρεπορτάζ κάνω, ποτέ δεν μου έτυχε να έρχεται σπίτι μου η πηγή (ενας βουλευτής).... και να μου δίνει πληροφόρηση.... είναι ή δεν είναι συναλλαγή; Οι πολίτες θα κρίνουν αυτοί που δίνουν τα "νούμερα" ακροαματικότητας.
Μετά φταίνε οι δημοσιογράφοι που αποκτούν τέτοια δύναμη. Και το παιχνίδι "χοντραίνει" όταν ο διευθυντής του καναλιού, που δουλεύει ο μεγαλοδημοσιογράφος, δήθεν κατά λάθος αποκαλύπτει το ονομα του βουλευτή, που δεν τόλμησε ούτε το ίδιο του το κόμα να αποκαλύψει στο ελληνικό λαό.
Τίτλος:
Αποστολή από: sevenseas στις Ιανουαρίου 23, 2008, 05:24:08 ΜΜ
και γω θετω το δικο μου ερωτημα
που με ποναει

[size=24]γιατι καλε γειτονισσα?[/size]
Τίτλος:
Αποστολή από: _MAIRA_ στις Ιανουαρίου 23, 2008, 05:55:31 ΜΜ
γιατι αγαπαω καλυτερα τον αντρα μου 8)