a33.gr

ΑΡΘΡΑ - NEWS => Magazino a33 e-pi παντός e-pi στητού => Αρθρογραφία - Ρεπορτάζ - Επικαιρότητα => Μήνυμα ξεκίνησε από: heinrich στις Μαΐου 06, 2008, 11:02:03 ΠΜ

Τίτλος: 15χρονος παρασυρθηκε απο δουλεμπορο οδηγό
Αποστολή από: heinrich στις Μαΐου 06, 2008, 11:02:03 ΠΜ
Καταδίωξη οδηγού που μετέφερε μετανάστες στον Έβρο με θύμα έναν 15χρονο


Ένας 15χρονος έχασε τη ζωή του αργά το βράδυ της Δευτέρας στον Έβρο, όταν οδηγός που μετέφερε οικονομικούς μετανάστες, παραβίασε το «Στοπ» προκειμένου να μην συλληφθεί από συνοριοφύλακες, με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα τον νεαρό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας συνοριοφύλακες, εντόπισαν έξω από τις Φέρες Έβρου δύο Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα τα οποία μετέφεραν οικονομικούς μετανάστες.

Περιπολικά της αστυνομίας άρχισαν να καταδιώκουν στην Εγνατία ένα από τα οχήματα στο οποίο επέβαιναν έξι μετανάστες, αλλά στη διασταύρωση του επαρχιακού δρόμου Αλεξανδρούπολης - Κίρκης το αυτοκίνητο έπεσε πάνω στη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο ανήλικος.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου διέφυγε, ενώ οι συνοριοφύλακες συνέλαβαν τρεις οικονομικούς μετανάστες.



απο το in
Τίτλος:
Αποστολή από: heinrich στις Μαΐου 06, 2008, 11:06:06 ΠΜ
το άσχετο...
ακουσα, σήμερα, πως για να αποφύγουν την σύλληψη οι δουλεμποροι, βαζουν για «συνοδούς» ανήλικους, διότι η νομοθεσία στην Ελλάδα απαγορευει την σύλληψη ανηλίκου και ως εκ τουτου το μόνο που απομένει είναι η απέλαση του.