a33.gr

ΑΡΘΡΑ - NEWS => Magazino a33 e-pi παντός e-pi στητού => Αρθρογραφία - Ρεπορτάζ - Επικαιρότητα => Μήνυμα ξεκίνησε από: rain στις Σεπτεμβρίου 02, 2009, 12:25:48 ΠΜ

Τίτλος: Εκλογές 4 Οκτωβρίου 2009
Αποστολή από: rain στις Σεπτεμβρίου 02, 2009, 12:25:48 ΠΜ
Επιτέλους ο Κωστάκης ξύπνησε και αποφάσισε να το παίξει Πρωθυπουργός [align=right] (http://www.a33.gr/files/images/5902/pic19169.jpg) [/align]
και γεμάτος αισιοδοξία θα μας αναγγείλει σήμερα αύριο ότι πάμε για εκλογές

[align=right]Κεντρκό σύνθημα η εικόνα του που είναι εύγλωττη από μόνη της[/align]
Τίτλος: Re: Εκλογές 4 Οκτωβρίου 2009
Αποστολή από: Gerogriniarhs στις Σεπτεμβρίου 02, 2009, 01:26:18 ΠΜ
Και θα αντέξει ο Χοιροτερότερος μέχρι τον Οκτώβριο του 2010;;;Μωρέ,χαρά στα κουράγια μας...
Τίτλος: Re: Εκλογές 4 Οκτωβρίου 2009
Αποστολή από: sevenseas στις Σεπτεμβρίου 02, 2009, 08:40:07 ΠΜ
κατα πληροφοριες μου ο επιτιμος επισκεφθηκε τον Κωστακη και του εύχηθηκε
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τίτλος: Re: Εκλογές 4 Οκτωβρίου 2009
Αποστολή από: Pappas10 στις Σεπτεμβρίου 02, 2009, 10:18:16 ΠΜ
[quote user="sevenseas" post="324117"]κατα πληροφοριες μου ο επιτιμος επισκεφθηκε τον Κωστακη και του εύχηθηκε
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote]

Το πρόβλημα μου είναι ότι οι ΠΑΣΟΚοι θα κληθούν να κλείσουν προϋπολογισμό αν γίνουν τον Οκτώβρη οι Εκλογές.

Οι Νουδίτες παίζουν το "χαρτί" της "ΠΑΣΟΚικής παρένθεσης".... πιστεύουν.

Προσωπικά θεωρώ ότι θα ήταν καλύτερα οι εκλογές να γίνουν Μάρτιο. Ώστε να μπορούν οι ΠΑΣΟΚοι να αναθεωρήσουν τον προϋπολογισμό.

Όσο για τον επίτιμο... όταν - και αν... έχω ζωηρές αμφιβολίες - αποδημήσει, να πάμε στο Λαϊκό προσκύνημα και να πάρουμε καλού - κακού και μία σφήνα.... για να είμαστε σίγουροι.  :mryellow:  :mryellow:  :mryellow:  :mryellow:
Τίτλος: Re: Εκλογές 4 Οκτωβρίου 2009
Αποστολή από: rain στις Σεπτεμβρίου 02, 2009, 11:40:42 ΠΜ
Το πρόβλημα μου εμενα μεγάλε είναι αυτό.
[align=center] (http://www.a33.gr/files/images/5902/dorarodos.jpg) [/align]

Την φαντάζεσαι όταν έρθει η σειρά και του Γιωργάκη να γίνει πρωθυπουργός
Τίτλος: Re: Εκλογές 4 Οκτωβρίου 2009
Αποστολή από: Pappas10 στις Σεπτεμβρίου 02, 2009, 04:12:52 ΜΜ
[quote user="rain" post="324124"]Το πρόβλημα μου εμενα μεγάλε είναι αυτό.
[align=center] (http://www.a33.gr/files/images/5902/dorarodos.jpg) [/align]

Την φαντάζεσαι όταν έρθει η σειρά και του Γιωργάκη να γίνει πρωθυπουργός[/quote]

Aντικειμενικά τη θεωρείς χειρότερη απ' τον Χοντρό; Εγώ όχι...
Τίτλος: Re: Εκλογές 4 Οκτωβρίου 2009
Αποστολή από: kuria στις Σεπτεμβρίου 02, 2009, 05:43:56 ΜΜ
τα κριτηρια σου δε μας ανελυσες dear pappa περι του χοιρου και της χοιροτεροτερης...
Τίτλος: Re: Εκλογές 4 Οκτωβρίου 2009
Αποστολή από: black_velvet στις Σεπτεμβρίου 02, 2009, 08:47:19 ΜΜ

Γιατί να προκηρύξει εκλογές για τον Οκτώβριο του 20
Τίτλος: Re: Εκλογές 4 Οκτωβρίου 2009
Αποστολή από: rain στις Σεπτεμβρίου 03, 2009, 02:05:50 ΠΜ
2009 λέμε έγινε λάθος αλλα μη το δένουμε και κόμπο ότι δεν θα έχουμε εκλογές ξανά σε ένα χρόνο.
ΠαράθεσηAντικειμενικά τη θεωρείς χειρότερη απ' τον Χοντρό; Εγώ όχι...
Μεγάλε χειρότερο από τον Μπουχέσα είναι κομμάτι δύσκολο.
Ο μάγκας δεν δούλεψε ποτέ στη ζωή του, όλα έτοιμα τα βρήκε και παίζει 3 με 4 ώρες κάθε μέρα play staiton.

Ακόμα και τώρα σαν κοτούλα έκανε δηλώσεις για εκλογές. Το ξέρει ότι δεν βγαίνει και πάει μόνο και μόνο για να μη γίνει ακόμα πιο ρόμπα μετά από 10 μήνες.
Σου λέει έτσι κι αλλιώς λεφτά να ζήσω εγώ και τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου έχω, τα σπίτια μου τα έχω με κουράζουν κιόλας και δεν μπορώ να διασκεδάζω καλά, πρωθυπουργός πρόλαβα και έγινα, ας χάσω τώρα με μερικές μονάδες διαφορά, χέστηκα που το κόμμα μου θα πάρει τον πούλο εγώ θα την αράξω και μετά από μερικά χρονια μπορεί να με κάνουν και Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Ο ορισμός της λούφας και παραλλαγής με στόμφο διατυπωμένο.

Άρα χειρότερη η Ντορούλα δεν μπορεί να είναι, πιο επικίνδυνη όμως ΝΑΙ.
Αυτή δεν θα χρειάζεται έναν Ρουσόπουλο για να πρωθυπουργεύει, αλλα θα μας πουλήσει από μόνη της, είναι στο DNA της οικογενειας
δες βλέμμα λάγνο και βγάλε συμπέρασμα [align=right] (http://www.a33.gr/files/images/5902/ntora.jpg) [/align]
Τίτλος: Re: Εκλογές 4 Οκτωβρίου 2009
Αποστολή από: Pappas10 στις Σεπτεμβρίου 03, 2009, 01:02:47 ΜΜ
[quote user="kuria" post="324138"]τα κριτηρια σου δε μας ανελυσες dear pappa περι του χοιρου και της χοιροτεροτερης...[/quote]

Τι να αναλύσω; Αφού δεν κατέχω από πολιτική....   :mryellow:  :mryellow:  :mryellow:  :mryellow:
Τίτλος: Re: Εκλογές 4 Οκτωβρίου 2009
Αποστολή από: kuria στις Σεπτεμβρίου 03, 2009, 03:39:05 ΜΜ
Τίτλος: Re: Εκλογές 4 Οκτωβρίου 2009
Αποστολή από: katinaki στις Σεπτεμβρίου 04, 2009, 10:01:11 ΠΜ
:shock: σκιάχτηκα λέμε. Θανατηφόρο το βλέμμα της "Ντορούλας"
Τίτλος: Re: Εκλογές 4 Οκτωβρίου 2009
Αποστολή από: black_velvet στις Σεπτεμβρίου 04, 2009, 10:00:53 ΜΜ

Βρε AdminForumα. Έκανες που έκανες το έντιτ. Βγάλ'το κι αυτό το "μ" απ' τον Οκτώβρη να 'ρθει να ισιώσει ο έρμος ο μήνας. Μιας που δεν ισιώνει τίποτις άλλο σε τούτον τον τόπο.  ]
Τίτλος: Re: Εκλογές 4 Οκτωβρίου 2009
Αποστολή από: Pappas10 στις Σεπτεμβρίου 07, 2009, 10:09:57 ΠΜ
[quote user="kuria" post="324201"][/quote]

Κατέχω εξ' ορισμού περισσότερο από οποιονδήποτε και οποιαδήποτε δηλώνει οπαδός της ομάδας με σήμα το κεφάλι....


Μη με τσατίζεις τώρα άσε με ρε παιδάκι μου.
Τίτλος: Re: Εκλογές 4 Οκτωβρίου 2009
Αποστολή από: rain στις Σεπτεμβρίου 07, 2009, 12:53:09 ΜΜ
Αφού κατέχεις γιατί παριστάνεις τον άλαλο διάκονο εδώ  Ποια Ομάδα θα πάρει φέτος το πρωτάθλημα  (//http) ρε συ και δεν τολμάς να γράψεις για την ομάδα σου και μας τα κάνεις τσουρέκια σε όλα τα αλλα θέματα με το ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑ  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen: ?
Σαν τον Κωστάκη το πας.
Να πάω τώρα εκλογές και να φάω 2 με 3 πουλέν ή να πάω πιο μετά να μη προλαβαίνω να μετράω πόσα θα φάω  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
Τίτλος: Re: Εκλογές 4 Οκτωβρίου 2009
Αποστολή από: Pappas10 στις Σεπτεμβρίου 07, 2009, 03:46:18 ΜΜ
[quote user="rain" post="324332"]Αφού κατέχεις γιατί παριστάνεις τον άλαλο διάκονο εδώ  Ποια Ομάδα θα πάρει φέτος το πρωτάθλημα  (//http) ρε συ και δεν τολμάς να γράψεις για την ομάδα σου και μας τα κάνεις τσουρέκια σε όλα τα αλλα θέματα με το ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑ  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen: ?
Σαν τον Κωστάκη το πας.
Να πάω τώρα εκλογές και να φάω 2 με 3 πουλέν ή να πάω πιο μετά να μη προλαβαίνω να μετράω πόσα θα φάω  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:[/quote]

1ον το θέμα δεν ήταν να γράψω αλλά να  ψηφίσω και ψήφισα. Πέραν τούτου το ότι κατέχω περισσότερα από τον οπαδό της ομάδας με σήμα τον κύναιδο δεν σημαίνει ότι κατέχω γενικώς, χώρια το ότι βαριέμαι να προσπαθώ να εξηγήσω τα αυτονόητα.
 
2ον... αν δεν σ' αρέσουν τα τσουρέκια μπορείς ή να μη διαβάζεις τι γράφω ή να φας διάφορα άλλα εδέσματα που προσφέρονται από τα ποστς κάποιων άλλων... από κουτόχορτο μέχρι κολοκύθια τούμπανα... Γενικότερα πάντως - και με όλο το σεβασμό - μου είναι και λίγο αδιάφορη η τσουρεκοποίηση τους από τη στιγμή που είναι δικά σου. Τα δικά μου μιά χαρά είναι... και εξακολουθώ να δύναμαι να σε γράφω εκεί μια χαρά.  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  

3ον... η ΠΑΝΑΘΑ με το κράτος δεν έχει καμία σχέση. Ιδίως ο Κωστάκης είναι σαν τον Κρόκους... φωνάζει για τους αντιπάλους μολονότι ο ίδιος έκανε 1000 φορές χειρότερα.
Τίτλος: Re: Εκλογές 4 Οκτωβρίου 2009
Αποστολή από: rain στις Σεπτεμβρίου 07, 2009, 10:46:24 ΜΜ
Μεταφέρω ανέκδοτο που μόλις έλαβα για την επίθεση ειλικρίνειας της πρωθυπουργάρας μας  :mrorange:  :mrorange:  :mrorange:




Φθινόπωρο και πρώτη μέρα στα θρανία για τους μαθητές του αμερικανικού κολεγίου.
Η δασκάλα παρουσιάζει στα αμερικανάκια έναν καινούριο συμμαθητή τους, τον Ιάπωνα Σακίρο Σουζούκι (γιο του διευθυντή της Σόνυ) και το μάθημα αρχίζει με μικρές ερωτήσεις ιστορίας.

«Για να δούμε λοιπόν, πόσο καλοί είστε στην αμερικανική ιστορία;» λέει η δασκάλα.
«Ποιος είπε ?δώστε μου ελευθερία ή δώστε μου θάνατο?;»
Κάποιοι μουρμουρίζουν αλλά κανείς δεν σηκώνει το χέρι του, εκτός από τον καινούριο:
«Ο Πάτρικ Χένρυ το 1775 στη Φιλαδέλφεια», απαντά.
«Μπράβο Σουζούκι, και ποιος είπε: ?Κυβέρνηση του λαού, από το λαό και για το λαό?;», ξαναρωτά την τάξη η δασκάλα.
«Ο Αβραάμ Λίνκολν, το 1863 στο Γκέτυσμπουργκ», απαντά και πάλι ο Σουζούκι.
Η δασκάλα κοιτάζει αυστηρά την τάξη και λέει:
«Ντροπή σας! Ο Σουζούκι είναι γιαπωνέζος και ξέρει την αμερικανική ιστορία καλύτερα από σας!»

Τη σιωπή στην τάξη σπάει μια μικρή φωνή από τα πίσω θρανία:
«Ρε δεν πάτε να γαμηθείτε όλοι, μαλάκες γιαπωνέζοι!»
«Ποιος το είπε αυτό;;;» ρωτάει αυστηρά η δασκάλα.
Ο Σουζούκι σηκώνει το χέρι του και χωρίς να περιμένει λέει: «Ο στρατηγός Μακάρθουρ, το 1942, στη διώρυγα του Παναμά και ο Λι Ιακόκα, το 1982 στη γενική συνέλευση της Τζένεραλ Μότορς»

Η τάξη βυθίζεται στη σιωπή. «Θέλω να ξεράσω», ακούγεται μια ξεψυχισμένη φωνή.
«Ποιος το είπε αυτό;;;» ξαναρωτάει με το ίδιο βλοσυρό ύφος η δασκάλα.
Και ο Σουζούκι πετάγεται πάλι:
«Ο Τζορτζ Μπους ο πρώτος, στον πρωθυπουργό Τανάκα κατά τη διάρκεια επίσημου δείπνου στο Τόκιο το 1991».

Ένας μαθητής σηκώνεται όρθιος και ξεσπάει: «Ρε δε μας παίρνεις καμιά πίπα, λέω ‘γω!!!»
Και ο Σουζούκι, ψύχραιμα: «Μπιλ Κλίντον στη Μόνικα Λουίνσκι, το 1997, στο οβάλ γραφείο του Λευκού Οίκου».

Δυο τρεις μαθητές πετάγονται και φωνάζουν: «Α γαμήσου ρε μαλακισμένο, Σουζούκι».
Ατάραχος ο γιαπωνέζος: «Βαλεντίνο Ρόσι, παγκόσμιο πρωτάθλημα μοτοσικλέτας, ράλι Νότιας Αφρικής, το 2002».

Κόλαση στην τάξη, οι μαθητές ουρλιάζουν και πετάνε καρέκλες, η δασκάλα έχει σωριαστεί λιπόθυμη και ξαφνικά ανοίγει η πόρτα και μπαίνει ο διευθυντής: «Ε, μα την Παναγία δεν έχω ξαναδεί τέτοιο μπουρδέλο».
Και στο βάθος ακούγεται πάλι η φωνή του Σουζούκι:
«Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κώστας Καραμανλής, το 2009, στην δεύτερη απόδραση από τον Κορυδαλλό με ελικόπτερο!!!».
Τίτλος: Re: Εκλογές 4 Οκτωβρίου 2009
Αποστολή από: Pappas10 στις Σεπτεμβρίου 08, 2009, 11:56:08 ΠΜ
Με τα ελάχιστα που γνωρίζω από πολιτική και στατιστική, τολμώ να κάνω μία πρόβλεψη των αποτελεσμάτων μετά από αναγωγή των έως τώρα σφυγμομετρήσεων σε εκλογικό αποτέλεσμα μέσω της κούτρας μου....


ΠΑ.ΣΟ.Κ.: 40,5% έως 43,5%

Ν.Δ.: 32% έως 34%

Κ.Κ.Ε.: 7% έως 8%

ΛΑ.Ο.Σ.: 6% έως 7,5%

Επίσης η αναγωγή έγινε με τις εξής παραδοχές.

1. Το ποσοστό της αποχής δεν θα ξεπεράσει το 20% των εγγεγραμένων του εκλογικού σώματος (προσωπικά το θέλω γύρω στο 35% με 40% αλλά αυτό είναι αλλο θέμα).

2. Το ποσοστό των ΔΓ/ΔΑ δεν μοιράστηκε σε συνάρτηση με την πρόθεση ψήφου αλλά ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ σε συνάρτηση με την Παράσταση νίκης και την άποψη των ψηφοφόρων για τους αρχηγούς των Κομμάτων (Καραμανλή, Παπανδρέου, Παπαρήγα, Καρατζαφέρη, Αλαβάνο/Τσίπρα (και άλλους πολλούς κατά πως φαίνεται για το συγκεκριμένο κόμμα).


Με βάση τα άνωθεν αποτελέσματα το ΠΑ.ΣΟ.Κ. εκλέγει αυτοδύναμη κυβέρνηση έχοντας απο 152 έως 167 βουλευτές (αν τα υπολόγισα σωστά... γαμώ τις κατανομές και τις μονοεδρικές τους). Το άνωθεν σενάριο αφήνει τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. εκτός βουλής, πράγμα που είναι όνειρο για τους ΠΑΣΟΚους και εφιάλτης για τους ΝουΔήτες.

Αυτά ως προς τις στατιστικές που διάβασα αυτές τις ημέρες.

Πολιτικά τώρα - και ΠΑΝΤΑ με την υποσημείωση ότι δεν κατέχω από πολιτική - κάποια bullet points της άποψης μου.

1. Η στάση του Καραμανλή συνιστά παράδοση. Δεν προκυρήσεις εκλογές εν μέσω κρίσης.... γι' αυτό είσαι ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. Για να αντιμετωπίζεις τα προβλήματα με την εντολή που έχεις. Όχι για να ζητάς ανανέωση της εντολής. Σαν να έχεις έναν στρατηγό που την ώρα της μάχης παίρνει τηλέφωνο το επιτελείο για να ρωτήσει αν ισχύει η διοικητική του ιδιότητα.

2. Η αξιοπιστεία του Παπανδρέου είναι υπό αίρεση όσο δεν ΦΑΙΝΕΤΑΙ ικανός να ελέγξει τον κομματικό μηχανισμό του ΠΑΣΟΚ. Θεωρώ επίσης ως ένεδειξη έλλειψης σαφούς πλάνου την απουσία σκιώδους κυβέρνησης και πιστεύω ότι θα πρέπει να ανακοινωθεί σύντομα. Οι "τομεάρχες" είναι λίγο... αβαβά φύση και θέση σε μία προεκλογική εκστρατεια εν μέσω κρίσης.

3. Ο Καραμανλης θα προσπαθήσει να πολώσει και να προσωποποιήσει τις εκλογές μιας και θεωρεί πως είναι πιό "δυνατός" από τον Παπανδρέου στο "ένας εναντίων ενός". Αντίθετα ο Γιώργος εμφανίζεται συναινετικός μιας και δεν ευνοεί η πόλωση τους ΠΑΣΟΚους από τη στιγμή που οι οικολόγοι ήδη έκαναν πρόταση συνεργασίας και ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. μάλλον πάει για φούντο. Θεωρώ όμως ότι θα "σηκώσει το γάντι" μίας προσωπικής αντιπαράθεσης ακόμα και αν τα αποτελέσματα θα είναι αμφίβολα για τον ίδιο.

4. Είναι εμφανές - κατά τη γνώμη μου - ότι  τα ΜΜΕ στηρίζουν ΠΑΣΟΚ ή τουλάχιστον ΔΕΝ στηρίζουν την απόφαση του Καραμανλή να πάει σε εκλογές.

5. Ο Καρατζαφέρης είναι επικίνδυνος. Παρά τις σφυγμομετρήσεις εγώ ΦΟΒΑΜΑΙ κάνα 10% ή παραπάνω για τον ΛΑ.Ο.Σ. που θα μας κάνει να τρέχουμε.

6. Το ποσοστό του Καρατζαφέρη ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ θα εξαρτηθεί από τον Λαϊκισμό του ΠΑΣΟΚ. Ναι του ΠΑΣΟΚ. Αν ο Παπανδρέου καταφέρει να επικοινωνήσει με τις ξενοφοβικές και ψιλό-ρατσιστικές μάζες προτείνοντας μία λύση (ή έστω δώσει την εντύπωση ότι έχει λύση) για το μεταναστευτικό τότε ένα μεγάλο μέρος των δυνητικών ψηφοφόρων του ΛΑ.Ο.Σ ή θα ψηφίσει το ΠΑΣΟΚ ή θα συσπειρωθεί γύρω από το "μεγάλο" κόμμα της κεντροδεξιάς που είναι η Ν.Δ.

7. Πιστεύω ότι θα είναι λάθος αν οι ΠΑΣΟΚοι επικεντρωθούν μόνο στο θέμα της κρίσης. Το θέμα "κρίση" είναι η ατζέντα της Νέας Δημοκρατίας και μπορούν να επιδείξουν γνώση που τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ δεν έχουν μιας και είναι καιρό "έξω απ' τον χορό" της Διακυβέρνησης.

8. Το θέμα της Ζίμενς έχει τελειώσει στην Ελλάδα. Θα παραμείνει ως χαρτί εκβιασμού στα χέρια των γερμανών.

9. Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. πληρώνει την απρονοησία της ηγεσίας του να νομίσει πως η αριστερά είναι ένας ενιαίος πολιτικός χώρος. ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ η αριστερά μπορεί να συνδέεται... ΠΟΛΙΤΙΚΑ όμως όχι και ποτέ.  Πέρα από αυτό, πληρώνει και την έπαρση της ηγεσίας του που - στηριζόμενη στα προ ενός χρόνου ποσοστά της - θεώρησε ότι μπορεί να παίξει το ρόλο του "ρυθμιστή" της πολιτικής του τόπου και του ιδίου του κόμματος χωρίς να καταλαβαίνει ότι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ανήκει στα "κόμματα διαμαρτυρίας" των οποίων τα αυξημένα ποσοστά είναι προσωρινά και στηρίζονται στην απόρριψη των άλλων και όχι στην επικρότηση των ΣΥ.ΡΙΖ.Αίων. Η απειρία πληρώνεται στην πολιτική.

Αυτά για την ώρα... επαναλαμβάνω δεν σκαμπάζω από πολιτική.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Υ.Γ. Προτιμώ έναν κακό παρά έναν ανίκανο. Ο κακός πολιτικός θα τα κάνει σκατά μόνος του και θα τον ελέγξουν οι άλλοι. Ο Ανίκανος πολιτικός θα αφήσει να του τα κάνουν σκατά οι άλλοι και δεν θα μπορεί να τους ελέγξει. Αυτό ως (λακωνική... σηκώνει πολύ κουβέντα) απάντηση για το θέμα Ντόρας  - Χοντρού.
Τίτλος: Re: Εκλογές 4 Οκτωβρίου 2009
Αποστολή από: Pappas10 στις Σεπτεμβρίου 08, 2009, 12:18:54 ΜΜ
Άσχετο...

Ρε Γερογκρινιάρη... το επίγραμμα του Σιμωνίδη για τους Κορίνθιους Σαλαμινομάχους είναι αυτό;;;;;
Τίτλος: Re: Εκλογές 4 Οκτωβρίου 2009
Αποστολή από: sevenseas στις Σεπτεμβρίου 14, 2009, 02:53:05 ΜΜ
ρε μαγοι αφηατε να μιλησει ο ειδικος εκλογολογος
ΝΔ
από 0 έως 100%
ΠΑΣΟΚ
από 0 έως 100%
ΚΚΕ
από 0 έως 100%
ΣΥΡΙΖΑ
από 0 έως 100%

οικολογοι
από 0 έως 100%
 ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Τίτλος: Re: Εκλογές 4 Οκτωβρίου 2009
Αποστολή από: Pappas10 στις Σεπτεμβρίου 14, 2009, 04:28:06 ΜΜ
Το καλό με το άνωθεν σενάριο είναι ότι δεν παίζει ο ΛΑ.Ο.Σ.
Τίτλος: Re: Εκλογές 4 Οκτωβρίου 2009
Αποστολή από: Gerogriniarhs στις Σεπτεμβρίου 14, 2009, 11:37:32 ΜΜ
[quote user="Pappas10" post="324360"]Άσχετο...

Ρε Γερογκρινιάρη... το επίγραμμα του Σιμωνίδη για τους Κορίνθιους Σαλαμινομάχους είναι αυτό;;;;;[/quote]

Nαι,αυτό είναι το επιτύμβιον επίγραμμα,που βρέθηκε στις ανασκαφές του Τύμβου της Σαλαμίνος,το 1964.Άν σε πάει ο δρόμος σου προς το Επιγραφικόν μουσείο,θα το δεις εκεί.
Τίτλος: Re: Εκλογές 4 Οκτωβρίου 2009
Αποστολή από: Gerogriniarhs στις Σεπτεμβρίου 15, 2009, 01:34:02 ΠΜ
Eίδες τι κάνει η βιασύνη και ο Χερ Άλτζ...πάμε ξανά από την αρχή.

Είναι το επίγραμμα του Σιμωνίδου,από την επιτύμβια πλάκα των Κορινθιων Σαλαμινομάχων.Η πλάκα εντοπίστηκε το 1895 εντοιχισμένη σε οικία του 19ου αι. στα Αμπελάκια της Σαλαμίνος και μεταφέρθηκε το 1897 στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο.
Σήμερα βρίσκεται στο Επιγραφικό Μουσείο.
Τίτλος: Re: Εκλογές 4 Οκτωβρίου 2009
Αποστολή από: Pappas10 στις Σεπτεμβρίου 15, 2009, 09:21:47 ΠΜ
[quote user="Gerogriniarhs" post="324639"]Eίδες τι κάνει η βιασύνη και ο Χερ Άλτζ...πάμε ξανά από την αρχή.

Είναι το επίγραμμα του Σιμωνίδου,από την επιτύμβια πλάκα των Κορινθιων Σαλαμινομάχων.Η πλάκα εντοπίστηκε το 1895 εντοιχισμένη σε οικία του 19ου αι. στα Αμπελάκια της Σαλαμίνος και μεταφέρθηκε το 1897 στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο.
Σήμερα βρίσκεται στο Επιγραφικό Μουσείο.[/quote]

Ευχαριστώ μα μεν.
Τίτλος: Re: Εκλογές 4 Οκτωβρίου 2009
Αποστολή από: Gerogriniarhs στις Σεπτεμβρίου 22, 2009, 06:56:19 ΠΜ
Κ.Ο.Τ.Ε.Σ.: Αρνούμαστε τη σύγχρονη ποτοαπαγόρευση σε όλες τις μορφές και εκδοχές της | Jun 28th 2009


«Είσοδος μόνο για καπνιστές άνω των 18 ετών. Προσεχώς στον Αρειο Πάγο το καταστατικό του νέου κόμματος με μέλη καπνιστές και υπό τον τίτλο Κ.Ο.Τ.Ε.Σ., Καπνιστικές Ομάδες για την Τέχνη και την Εικαστική Συγκρότηση».
Τριάντα ένα χρόνια αρειμάνιος καπνιστής ο Νίκος Λούβρος του Booze στην Κολοκοτρώνη, μιλά για το κάπνισμα, το «κοτέτσι» του που θα έχει κατά 95% μέλη γυναίκες και για την εύνοια του παθητικού καπνιστή.

- Είμαστε ελεύθεροι πολίτες;

«Κοιτάξτε, ως παθητικοί καπνιστές έχουμε αξίωση πληροφόρησης και προειδοποίησης για να αποφασίζουμε σε κάθε περίπτωση εάν θα κινηθούμε σε χώρους που προορίζονται για καπνιστές ή για μη καπνιστές. Παθητικός καπνιστής είναι ο ακούσιος καπνιστής. Αλλά δεν αποτελεί τρίτη ενδιάμεση κατηγορία μεταξύ του καπνιστή και του μη καπνιστή. Διαφορετικά ο παθητικός καπνιστής, παθητικός πολίτης, προσφέρει άλλοθι για τις κάθε είδους ακραίες, υπερβολικές και αυθαίρετες κρατικές απαγορεύσεις. Εισπνέουμε “παθητικά” το καυσαέριο από τις εξατμίσεις των αυτοκινήτων, δεχόμαστε “παθητικά” τις ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες κ.ο.κ. Σημαίνει αυτό ότι στο όνομα της “παθητικότητάς” μας θα μπορούσαν να απαγορευθούν τα αυτοκίνητα ή τα κινητά; Αρνούμαστε τη σύγχρονη “ποτοαπαγόρευση” σε όλες τις μορφές και εκδοχές της. Αποτελεί εκδήλωση άμετρης και αντιδημοκρατικής αλαζονείας και αυθάδειας».

- Μήπως παρεμβαίνετε βλαπτικά στην ελευθερία των άλλων;

«Κάθε άνθρωπος ζει τη δική του μία και μοναδική ζωή και μπορεί να αποφασίσει εάν θα πεθάνει υγιής ή ασθενής. Οι συγκυριακές πλειοψηφίες ή οι κρατούσες κάθε φορά επιστημονικές ελίτ δεν έχουν από το Σύνταγμα το δικαίωμα να υπαγορεύουν πατερναλιστικά στα πρόσωπα ποιο είναι το καλό τους, λες και πρόκειται για ανώριμα παιδιά, χωρίς στοιχειώδη κρίση και ικανότητα αυτοκαθορισμού».

- Υπάρχουν καπνιστές και μη καπνιστές;

«Η πολιτική ορθότητα δεν ανέχεται το ενδεχόμενο ειρηνικής συνύπαρξης των μεν με τους δε. Δεν αφήνει περιθώριο αυτορρύθμισης των σχέσεων ώριμων έλλογων ατόμων που μπορούν ελεύθερα να επιλέξουν κατά περίπτωση μεταξύ (χώρων) καπνιστών και (χώρων) μη καπνιστών. Η πολιτική ορθότητα είναι στον πυρήνα της πολεμικής. Θέλει να μεταμορφώσει τους μη καπνιστές σε αντικαπνιστές: σε μισαλλόδοξους φορείς αστυνόμευσης και καταστολής της διαφορετικότητας, σωφρονισμού όσων αποκλίνουν από τον “ίσιο δρόμο” της πολιτικής ορθότητας. Εφευρίσκει, θεσμοθετεί και επιβάλλει τη μετατροπή των καπνιστών σε ανεπιθύμη μειονότητα. Καταπολεμώντας το κάπνισμα, διώκει τους καπνιστές. Ο καπνιστής είναι το νέο θύμα της επιλεκτικής εφαρμογής των δικαιωμάτων του ανθρώπου».

- Γιατί κατεβαίνετε στις εθνικές εκλογές;

«Το κάπνισμα είναι ένα μόνο παράδειγμα της απόφασής μας να αντισταθούμε στην πατερναλιστική εκδοχή του αυταρχικού κράτους και των πειθαρχημένων κοινωνικών σχέσεων. Για τις Κ.Ο.Τ.Ε.Σ. παγκοσμιοποίηση σημαίνει εξοικείωση και συμφιλίωση με τη διαφορετικότητα. Αλίμονο αν τα σύνορα των κρατών πέφτουν για να υψωθούν σύνορα εντός των κρατών που θα περιθωριοποιούν όσους διαφέρουν».

ΠΗΓΗ: enet.gr/?i=news.el.article&id=58071
Τίτλος: Re: Εκλογές 4 Οκτωβρίου 2009
Αποστολή από: Pappas10 στις Σεπτεμβρίου 22, 2009, 10:51:06 ΠΜ
Το debate έβγαλε νικήτρια την Σεα Κοτσώνη (ή όπως την λένε την Δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ).

Από εκεί και πέρα... πως την είδα εγώ.

1. Ο Καραμανλής ήταν αρκετά επιθετικός προσπαθώντας να πετύχει - πιστεύω - συσπείρωση της βάσης. Δεν φάνηκε όμως να έχει πίστη στην υπεράσπιση του Κυβερνητικού του έργου και απέτυχε να υπερασπιστεί το πρόγραμμα του.

2. Ο Παπανδρέου κράτησε χαμηλό προφίλ. Έδωσε απαντήσεις για το πρόγραμμα του και έκανε ευθεία ανοίγματα προς τους οικολόγους αλλά και τον Καραμανλή για συναίνεση. Έδειξε επίσης έναν δυναμισμό που δεν μας έχει συνηθίσει. Μολονότι βελτιομένος, φάνηκε πάλι πως "παλεύει" με την έκφραση του και - ενίοτε -  με την πίστη στην ορθότητα των απόψεων του.

3. Ο Καρατζαφύρερ ΔΥΣΤΥΧΩΣ μίλησε πολύ κατανοητά γιά άλλη μία φορά και έδειξε πως αντιλαμβάνεται τον σφυγμό του μέσου Έλληνα. Θεωρώ όμως ότι απέτυχε να συγκαλύψει την έλλειψη σαφών προτάσεων, ακόμα και για θέματα που βρίσκονται στην κορυφή της ατζέντας του ΛΑ.Ο.Σ. όπως το μεταναστευτικό.

4. Η Παπαρήγα έδωσε τις πιο άμεσες και εστιασμένες απαντήσεις - κατά τη γνώμη μου - με μόνο πρόβλημα το ότι οι απαντήσεις κινούντο στη σφαίρα του παράλληλου σοσιαλιστικού σύμπαντος της.

5. Ο Τσίπρας είχε ίσως τον πιο άμεσο λόγο και οι απαντήσεις του - κατά τη γνώμη μου - είχαν επαρκή επιχειρηματολογία για κόμμα της ελάσονος αντιπολίτευσης. Δεν απέφυγε όμως τις άτοπες ιδεολογικές θεωρήσεις ενώ - για άλλη μία φορά - φάνηκε να μην ξέρει τι λέει σε θέματα οικονομίας. Θεωρώ ότι είχε την πιο "ήπια" αντιμετώπιση από τους δημοσιογράφους. Σε μερικά πράγματα φάνηκε η μορφωτική του ανεπάρκεια.

6.  O Χρυσόγελος κράτησε σταθερή στάση ως προς την εστίαση του κόμματος του και απέφυγε να παρασυρθεί από ερωτήματα ευρύτερης πολιτικής. Αυτό όμως εξέθεσε την ανεπάρκεια της πολιτικής πλατφόρμας του κόμματος του. Ουσιαστικά "αδειάστηκε" από τους υπόλοιπους οι οποίοι υποστήριξαν ότι οι παρατάξεις τους διεκδικούν τα ίδια πράγματα. Ανεπαρκέστατος σε θέματα οικονομίας και εξωτερικής πολιτικής, έδειχνε να μην ξέρει για τι μιλάει.

Αυτή είναι η δική μου θεώρηση φυσικά...
Τίτλος: Re: Εκλογές 4 Οκτωβρίου 2009
Αποστολή από: Pappas10 στις Σεπτεμβρίου 22, 2009, 10:52:16 ΠΜ
Και η αποφώνηση του Debate από την "Ναυτεμπορική"

http://www.naftemporiki.gr/election/story.asp?id=1717972
Τίτλος: Re: Εκλογές 4 Οκτωβρίου 2009
Αποστολή από: sevenseas στις Σεπτεμβρίου 22, 2009, 11:44:13 ΠΜ
ρε για πολυ κυριαρχικης ψυχολογιας την κοβω την Κοκσωνη

μανα μου με μποτες ψηλες
δερματινο κορσε
και μαστιγιο

ω ρε γλεντια

καλα αν ηταν ο Αντρεας στο Ντιμπειτ θα την ειχε παρει στο φτερο
Τίτλος: Re: Εκλογές 4 Οκτωβρίου 2009
Αποστολή από: Pappas10 στις Σεπτεμβρίου 22, 2009, 12:39:15 ΜΜ
[quote user="sevenseas" post="325244"]ρε για πολυ κυριαρχικης ψυχολογιας την κοβω την Κοκσωνη

μανα μου με μποτες ψηλες
δερματινο κορσε
και μαστιγιο

ω ρε γλεντια

καλα αν ηταν ο Αντρεας στο Ντιμπειτ θα την ειχε παρει στο φτερο[/quote]

Σιγά μην περίμενε μέχρι το Ντιμπέιτ ο Ανδρέας.... θα είχε πατήσει μία κοινωνικοποίηση στον ΣΚΑΪ και θα την είχε και σε εκλόγιμη θέση στο Επικρατείας ως εκπρόσωπο των εργαζομένων.
Τίτλος: Re: Εκλογές 4 Οκτωβρίου 2009
Αποστολή από: KostasD33 στις Σεπτεμβρίου 22, 2009, 01:19:44 ΜΜ
από κάτι λεπτομέρειες σαν αυτές φαίνονται οι μεγάλοι αρχηγοί γμτ....

Τέσπα...
είναι ΑΑΑ η κοπέλα και εντυπωσιακή και όμορφη και με IQ, να την ψήσουμε να συχνάζει στον a33.
Τίτλος: Re: Εκλογές 4 Οκτωβρίου 2009
Αποστολή από: sevenseas στις Σεπτεμβρίου 22, 2009, 02:08:35 ΜΜ
προτιμαω να την ψησω για ενα γρηγορο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τίτλος: Re: Εκλογές 4 Οκτωβρίου 2009
Αποστολή από: Pappas10 στις Σεπτεμβρίου 22, 2009, 02:18:27 ΜΜ
Και απέναντι να έχεις Παπαρήγα... ντεκαβλέ το σκηνικό τελείως...
Τίτλος: Re: Εκλογές 4 Οκτωβρίου 2009
Αποστολή από: tziger στις Σεπτεμβρίου 22, 2009, 03:52:11 ΜΜ
Με την ερώτηση για τον Σουφλιά, τον οποίο ο αμήχανος πρωθυπουργός φύτεψε στη πρώτη θέση τoυ Επικρατείας, η Σία Κοσιώνη, ήταν ο μοναδικός λόγος που έπρεπε να γίνει το debate.
Η Σία, με τις πλάτες των Αλαφούζων, εξευτέλισε τον ανύπαρκτο πρωθυπουργό κι έβγαλε γλώσσα στους άλλους μεγαλόεκδότες, οι οποίοι στηρίζουν τον απαράδεκτο πολιτικό μηχανικό, ο οποίος υποδύεται τον Υπ. Περιβάλλοντος.
Μπράβο της!!


Θα είναι και στο αποψινό debate? Και αν θα είναι,θα είναι απ την αρχή ή στο δεύτερο ημίχρονο?
Τίτλος: Re: Εκλογές 4 Οκτωβρίου 2009
Αποστολή από: κώστας στις Σεπτεμβρίου 23, 2009, 06:51:34 ΜΜ
Στήθηκαν στον τοίχο

ο ανίκανος
ο ανεπαρκής
το απολίθωμα
ο λακές
ο λεκές
...με χαμόγελο χρυσό και παγωμένο.

Θετική έκπληξη
ο Ανδρέας Κωνσταντάτος.
Γελοία εντύπωση
ο Αντώνης Σρόιτερ.
Τίτλος: Re: Εκλογές 4 Οκτωβρίου 2009
Αποστολή από: sevenseas στις Σεπτεμβρίου 23, 2009, 08:00:51 ΜΜ
[quote user="Pappas10" post="325266"]Και απέναντι να έχεις Παπαρήγα... ντεκαβλέ το σκηνικό τελείως...[/quote]


Μιχαλη
την θυμασαι την Μινα Γιαννου?
σκαλες ανωτερη της Παπαλεκας

την φωτο της επρεπε να μας δειχουν στον στρατο
οχι να μας ριχνουν αντικαβλωτικα στο γαλα !!!!!!!!!!!!!!!
Τίτλος: Re: Εκλογές 4 Οκτωβρίου 2009
Αποστολή από: sevenseas στις Σεπτεμβρίου 23, 2009, 08:02:03 ΜΜ
[quote user="tziger" post="325271"]Με την ερώτηση για τον Σουφλιά, τον οποίο ο αμήχανος πρωθυπουργός φύτεψε στη πρώτη θέση τoυ Επικρατείας, η Σία Κοσιώνη, ήταν ο μοναδικός λόγος που έπρεπε να γίνει το debate.
Η Σία, με τις πλάτες των Αλαφούζων, εξευτέλισε τον ανύπαρκτο πρωθυπουργό κι έβγαλε γλώσσα στους άλλους μεγαλόεκδότες, οι οποίοι στηρίζουν τον απαράδεκτο πολιτικό μηχανικό, ο οποίος υποδύεται τον Υπ. Περιβάλλοντος.
Μπράβο της!!


Θα είναι και στο αποψινό debate? Και αν θα είναι,θα είναι απ την αρχή ή στο δεύτερο ημίχρονο?[/quote]

οχι ρε πουστη μου κι αποψε αλλον ενα συναισθηματικο οργασμο ?
Τίτλος: Re: Εκλογές 4 Οκτωβρίου 2009
Αποστολή από: sevenseas στις Σεπτεμβρίου 23, 2009, 08:04:21 ΜΜ
το Σεα απο βγαινει ρε παιδια ?


απο το γκομεναρα με τα σεα της και τα μεα της?
Τίτλος: Re: Εκλογές 4 Οκτωβρίου 2009
Αποστολή από: tziger στις Σεπτεμβρίου 24, 2009, 04:11:20 ΜΜ
[quote user="sevenseas" post="325431"][quote user="tziger" post="325271"]Με την ερώτηση για τον Σουφλιά, τον οποίο ο αμήχανος πρωθυπουργός φύτεψε στη πρώτη θέση τoυ Επικρατείας, η Σία Κοσιώνη, ήταν ο μοναδικός λόγος που έπρεπε να γίνει το debate.
Η Σία, με τις πλάτες των Αλαφούζων, εξευτέλισε τον ανύπαρκτο πρωθυπουργό κι έβγαλε γλώσσα στους άλλους μεγαλόεκδότες, οι οποίοι στηρίζουν τον απαράδεκτο πολιτικό μηχανικό, ο οποίος υποδύεται τον Υπ. Περιβάλλοντος.
Μπράβο της!!


Θα είναι και στο αποψινό debate? Και αν θα είναι,θα είναι απ την αρχή ή στο δεύτερο ημίχρονο?[/quote]

οχι ρε πουστη μου κι αποψε αλλον ενα συναισθηματικο οργασμο ?[/quote]


Τίποτα τελικά ρε @ούστη μου,δεν ήταν η Σία,τζάμπα περίμενα! :mrgreen:  :mrgreen:
Τίτλος: Re: Εκλογές 4 Οκτωβρίου 2009
Αποστολή από: Pappas10 στις Σεπτεμβρίου 24, 2009, 04:54:31 ΜΜ
[quote user="sevenseas" post="325430"][quote user="Pappas10" post="325266"]Και απέναντι να έχεις Παπαρήγα... ντεκαβλέ το σκηνικό τελείως...[/quote]


Μιχαλη
την θυμασαι την Μινα Γιαννου?
σκαλες ανωτερη της Παπαλεκας

την φωτο της επρεπε να μας δειχουν στον στρατο
οχι να μας ριχνουν αντικαβλωτικα στο γαλα !!!!!!!!!!!!!!![/quote]

Έχω διαβάσει κάποια πράγματα για την εν λόγω κυρία αλλά δεν την είχα δει ποτέ. Στο Νετ βρήκα μία φωτογραφία αλλά δεν είναι τόσο τρομακτική.... Πάντως ήταν παντρεμένη... σε αντίθεση με την Σέα.

 (http://www.a33.gr/files/images/207/mina_giannou.jpg)
Τίτλος: Re: Εκλογές 4 Οκτωβρίου 2009
Αποστολή από: Pappas10 στις Οκτωβρίου 05, 2009, 09:01:14 ΠΜ
[quote user="Pappas10" post="324359"]Με τα ελάχιστα που γνωρίζω από πολιτική και στατιστική, τολμώ να κάνω μία πρόβλεψη των αποτελεσμάτων μετά από αναγωγή των έως τώρα σφυγμομετρήσεων σε εκλογικό αποτέλεσμα μέσω της κούτρας μου....


ΠΑ.ΣΟ.Κ.: 40,5% έως 43,5%

Ν.Δ.: 32% έως 34%

Κ.Κ.Ε.: 7% έως 8%

ΛΑ.Ο.Σ.: 6% έως 7,5%

Επίσης η αναγωγή έγινε με τις εξής παραδοχές.

1. Το ποσοστό της αποχής δεν θα ξεπεράσει το 20% των εγγεγραμένων του εκλογικού σώματος (προσωπικά το θέλω γύρω στο 35% με 40% αλλά αυτό είναι αλλο θέμα).

2. Το ποσοστό των ΔΓ/ΔΑ δεν μοιράστηκε σε συνάρτηση με την πρόθεση ψήφου αλλά ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ σε συνάρτηση με την Παράσταση νίκης και την άποψη των ψηφοφόρων για τους αρχηγούς των Κομμάτων (Καραμανλή, Παπανδρέου, Παπαρήγα, Καρατζαφέρη, Αλαβάνο/Τσίπρα (και άλλους πολλούς κατά πως φαίνεται για το συγκεκριμένο κόμμα).


Με βάση τα άνωθεν αποτελέσματα το ΠΑ.ΣΟ.Κ. εκλέγει αυτοδύναμη κυβέρνηση έχοντας απο 152 έως 167 βουλευτές (αν τα υπολόγισα σωστά... γαμώ τις κατανομές και τις μονοεδρικές τους). Το άνωθεν σενάριο αφήνει τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. εκτός βουλής, πράγμα που είναι όνειρο για τους ΠΑΣΟΚους και εφιάλτης για τους ΝουΔήτες.

Αυτά ως προς τις στατιστικές που διάβασα αυτές τις ημέρες..[/quote]

Δεν τα πήγαμε και άσχημα... :) Κι ας μας ξέφυγε ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Για να δούμε και τα αποτελέσματα....

ΠΑΣΟΚ: 43,94%  ΕΔΡΕΣ: 160  

Ν.Δ.: 33,49%
   
ΚΚΕ: 7,53%  
   
ΛΑΟΣ: 5,62%  
   
ΣΥ.ΡΙΖ.Α. 4,59%
Τίτλος: Re: Εκλογές 4 Οκτωβρίου 2009
Αποστολή από: kuria στις Οκτωβρίου 05, 2009, 09:08:30 ΠΜ
δεν κρατιεσαι ατιμο...  :lol:
Τίτλος: Re: Εκλογές 4 Οκτωβρίου 2009
Αποστολή από: Pappas10 στις Οκτωβρίου 05, 2009, 01:12:43 ΜΜ
[quote user="kuria" post="326659"]δεν κρατιεσαι ατιμο...  :lol: [/quote]

Γαμώ το Διδακτορικό που δεν τελείωσα.... :) :) :)