a33.gr
Γεύσεις & Φαντασία => Μαγειρική, Κουζίνα, Γεύσεις => Θαλασσινά => Μήνυμα ξεκίνησε από: Jezebell στις Μαΐου 10, 2006, 12:50:18 ΠΜ
Πικάντικη σαλάτα ψαριών
Υλικά
* Για την σαλάτα:
o Ποικιλία ψαριών (τόνος, λαβράκι, σολομός κ.α.) ωμά, κομμένα σε πολύ λεπτές φετούλες
o Ρόκα ή χόρτα ή βλήτα
o 1 αγγουράκι κομμένο σε πολύ λεπτές φέτες
o 1 λευκό ράπανι, κομμένο σε λεπτές φέτες
* Για τη σάλτσα:
o 1/2 κούπα ελαιόλαδο
o Χυμό 1/2 λεμονιού
o 1 κουταλάκι ξίδι βαλσαμικό
o 3-4 σταγόνες τσίλι sauce
o Αλάτι
o Πιπέρι
* Για γαρνίρισμα:
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Ετοιμασία
1. Στρώνουμε τα λαχανικά σε πιατέλα και τοποθετούμε πάνω τους τα ψάρια.
2. Ανακατεύουμε τα υλικά της σάλτσας και περιχύνουμε τη σαλάτα.
3. Πασπαλίζουμε με μαϊντανό.