a33.gr
Γεύσεις & Φαντασία => Μαγειρική, Κουζίνα, Γεύσεις => Κρεατικά => Μήνυμα ξεκίνησε από: Crazy στις Μαΐου 10, 2010, 12:33:26 ΜΜ
Υλικά
170 γραμ. ψαρονέφρι
1 μελιτζάνα
1 φέτα πιπεριάς Φλωρίνης
2 λεπτές φέτες τυρί φέτα
2 πατάτες
λίγο τυρί gouda
2 κουτ. σούπας πάστα ντομάτα
ελαιόλαδο
μαϊντανό
Τρόπος παρασκευής
Τηγανίζουμε τις πατάτες και τις μελιτζάνες
Τις βγάζουμε σε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί κουζίνας, έτσι ώστε να ρουφήξουν το λάδια.
Αλατοπιπερώνουμε το ψαρονέφρι, το αλείφουμε με λίγο λάδι και το ψήνουμε στη σχάρα.
Φτιάχνουμε ένα πύργο με τα υλικά μας σε ένα πυρίμαχο μπολ ως εξής:
Στη βάση τοποθετούμε την πιπεριά, τη φέτα, την ντομάτα, την μελιτζάνα, πάνω τους το ψαρονέφρι, τις πατάτες και τέλος το gouda.
Ψήνουμε για λίγο στο φούρνο μέχρι να λιώσει το τυρί.
Μικρά Μυστικά
Εγώ προτιμώ να τα ψήνω στο γκριλ τα λαχανικά μου κι όχι να τα τηγανίζω.
κρατάνε όλη τη γεύση τους κι είναι και πιο υγιεινά.
Μπορείτε επίσης να το κάνετε με μικρές μπουκίτσες χοιρινού.
αυτό βοηθάει στο να σερβιριστεί σαν μεζές .. αλλά για τραπέζι "στρώνει" καλύτερα το φιλετάκι.
καλή επιτυχία