a33.gr
Γεύσεις & Φαντασία => Μαγειρική, Κουζίνα, Γεύσεις => Μήνυμα ξεκίνησε από: KiSSeS στις Ιουλίου 01, 2005, 02:06:31 ΜΜ
1. Κρατάμε σφιχτά το σώμα με το ένα χέρι και τραβάμε το κεφάλι και τα πλοκάμια. Στραγγίζουμε το μελάνι και το κρατάμε, εάν θέλουμε να το χρησιμοποιήσουμε.
2. Τραβάμε το "φτερό" που μοιάζει με μακρύ κομμάτι διαφανούς πλαστικού και το πετάμε.
3. Αφαιρούμε το μοβ δέρμα που καλύπτει το σώμα (σάκος) και τα πτερύγια και το πετάμε.
4. Αφαιρούμε τα πτερύγια από το σώμα με μαχαίρι του σεφ και τα κρατάμε.
5. Πιέζουμε τα πλοκάμια για να βγει το χόνδρινο κρανίο, το κόβουμε και το πετάμε. Κόβουμε και πετάμε τα μάτια και το στόμα.
6. Μετά τον καθαρισμό, κόβουμε το σώμα σε δακτυλίδια ή το αφήνουμε ολόκληρο για να μπει η γέμιση. Κόβουμε τα πλοκάμια και τα πτερύγια σε φέτες.
Enalaktika, pame sthn plhsiesterh taberna dipla sto kuma kai paraggelnoume mia kalamarakia thganita... :P:P:P
Sunodeuontai me mpuritsa :wink:
η μπιρίτσα να είναι παγωμένη σε παγωμένο ποτήρι σερβιρισμένη.....
:D :D :D :D :D :D :D
νιαι, νιαι.. η δικιά μου χωρίς αφρό παρακαλώ! :D
(και πιασε και μια πατάτες και μια χωριάτικη, γιατί κάνει πείνα..) :roll:
καλη μας όρεξη!
loipon.....
prospa8hsa to sk na ka8arisw kalamarakia.......
1on - anagouliasa mexri ahdias
2on - sixa8hka th zwh mou
3on - ta ka8arise allos gia mena.......
auta............ :D :tongue: