a33.gr
Γεύσεις & Φαντασία => Μαγειρική, Κουζίνα, Γεύσεις => Λαδερά - Σούπες => Μήνυμα ξεκίνησε από: ChEf στις Αυγούστου 30, 2005, 10:58:48 ΜΜ
Παράθεση από: EvitakiΡΥΖΟΤΟ
2 φλυτζανια ρυζι για πιλαφι
2 κουταλιες λάδι
1 κρεμμυδι ψιλοκομμενο
100 γρ ζαμπον ψιλοκομμενο
μερικες γεμιστες ελιες ψιλοκομμενες
1 μικρο κουτι μανιταρια στραγγισμενα κ κομμενα
1 ποτηρι του κρασιου κρασι ασπρο
3 1/2 φλυτζανια ζεστο νερο
1 κυβο ζωμο κοτας
Πλενουμε το ρυζι με ζεστο νερο κ το σωταρουμε με το λάδι.
Προσθετουμε το κρεμμυδι, το ζαμπον, τις ελιες κ τα μανιταρια κ τα σωταρουμε μαζι για λιγα λεπτα, ριχνουμε το κρασι το νερο κ τον κυβο, κ το μαγευρευουμε.