a33.gr
Γεύσεις & Φαντασία => Μαγειρική, Κουζίνα, Γεύσεις => Κρεατικά => Μήνυμα ξεκίνησε από: papi στις Νοεμβρίου 10, 2005, 03:09:57 ΜΜ
(http://www.degustibus.gr/RecPhotos/12_1.jpg)
Υλικά συνταγής:
12 κομμάτια στήθος πάπιας
1 κρεμμύδι
Μία ολόκληρη πάπια φουά γκρα (200 g)
Ελαιόλαδο
Χυμός τρούφας
Αλάτι
Eκτέλεση
Βάλτε μερικά κομμάτια φουά γκρα στον καταψύκτη.
Αφαιρέστε το υπερβολικό λίπος από το στήθος της πάπιας και τυλίξτε την από το κεφάλι μέχρι την ουρά σε ένα σελοφάν.
Έπειτα τοποθετείστε την στο ψυγείο για μερικές ώρες.
Αφαιρέστε το πλαστικό περίβλημα και κόψτε το παγωμένο ρολό από στήθος πάπιας με ένα μαχαίρι του ζαμπόν.
Τοποθετείστε τα κομμάτια σε ένα πιάτο.
Περιχύστε τα με ελαιόλαδο, μερικές σταγόνες χυμού τρούφας, το αλάτι, το πιπέρι και το κρεμμυδάκι καλά κομμένο.
Κόψτε σε μεγάλα κομμάτια το φουά γκρα πάνω στις μερίδες του στήθους της πάπιας.
Ραντίστε τα με το ψιλοκομμένο σχοινόπρασο.
Μερίδες 4