a33.gr

Γεύσεις & Φαντασία => Μαγειρική, Κουζίνα, Γεύσεις => Μήνυμα ξεκίνησε από: gon στις Νοεμβρίου 12, 2005, 03:54:38 ΜΜ

Τίτλος: Αφροδισιακή κουζίνα
Αποστολή από: gon στις Νοεμβρίου 12, 2005, 03:54:38 ΜΜ
Στον "Κήπο με τα Αρώματα" του σεϊχη Νεφζεβί (16ος αιώνας) ο Αμπού ελ Χαϊλούκ ήταν... ντούρος για τριάντα συνεχείς μέρες τρώγοντας πολλά κρεμμύδια. Στο διάστημα αυτό πλάγιασε με εξίσου μυθικό αριθμό γυναικών. Ας μην μιλήσουμε για τη σχέση της ποίησης με τη ζωή. Αληθεια, όμως, τι συνέβη στον τυχερό αυτό Αραβα; Το κρεμμύδι του προκάλεσς μια σωματική δίψα και κατέφυγε στις συντρόφους του για να τη σβήσει; Μήπως γέννησε μέσα του τον πόθο για όλες αυτές τις γυναίκες; Μήπως τις ποθούσε από πριν όλες και το κρεμμύδι τον βοήθησε να νοιώσει τόσο αισθησιασμό ώστε να ξεπεράσει τα όρια που βάζει η σάρκα στο συναίσθημα;
Τίτλος:
Αποστολή από: gon στις Νοεμβρίου 12, 2005, 03:56:16 ΜΜ
Αφροδισιακή κουζίνα
(δεν είναι κρίμα μια τόσο όμορφη λέξη να έχει κατωχυρωθεί σε κλάδο της Ιατρικής;):