a33.gr
Γεύσεις & Φαντασία => Μαγειρική, Κουζίνα, Γεύσεις => Λαδερά - Σούπες => Μήνυμα ξεκίνησε από: voliwtisa στις Νοεμβρίου 20, 2006, 09:46:47 ΠΜ
Υλικά
4 μεγάλες Πατάτα(ες)
1 φλιτζάνι μαλακό Τυρι(ά)
3 φρέσκα πολύ ψιλοκομμένα Κρεμμυδάκι(α)
2 κουταλιές τριμμένη Παρμεζάνα
2 κουταλιές φρέσκος ψιλοκομμένος Βασιλικός
1 κουταλιά φρέσκα ψιλοκομμένα Σκορδάκι(α)
Τρόπος παρασκευής
Τρυπήστε μερικές φορές με ένα πηρούνι τις πατάτες. Τυλίξτε τες μία μία σε αλουμινόχαρτο και βάλτε τες στην πλάκα ψησίματος. Ψήστε τες περίπου 1 ώρα ή μέχρι να μαλακώσουν. Ξετυλίξτε τες από το αλουμινόχαρτο, κόψτε στην καθεμιά ένα σταυρό βάθους 5 εκ. και ανοίξτε τες προσεκτικά. Ανακατώστε τα υπόλοιπα ύλικα και πιέστε τα μέσα στο κάθε άνοιγμα.