Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Μηνύματα - kostasrous

#1
Βοήθεια.Πραγματικά δεν μπορώ να την ξεχάσω.Και όποτε την βλέπω στην σχολή τόσο περισσότερο την θέλω και θέλω να φωνάξω ότι την αγαπώ, οτι θα κάνω τα πάντα γι αυτήν.
Πείτε μου τι να κάνω???
Πως θα της πω ότι την αγαπώ.???

Την λατρεύω.είναι τα πάντα για μένα, είναι η θεά μου, το κουκλάκι μου, η μπάρμυ μου.
Θέλω να είμαστε όλη την ώρα μαζί και να την έχω συνέχεια στην αγκαλιά μου.
Θα πεθαινα για αυτήν.
Δεν θέλω να χαθουμε και κυριως δεν θέλω να μου μείνει απωθημένο (δεν ξέρω, ισως μου έχει γίνει).
Είναι το κουκλάκι μου, ακούτεεεεεε??????

Τι να κάνω????? :cry:  :cry:  :???:  :???:
#2
Ψυχολογία / Re: ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΕΣΤ ......
Οκτωβρίου 05, 2011, 11:04:29 ΜΜ
Aπαντώ και εγώ μετά από πολύ καιρό.
Λοιπόν, στην μπλέ πόρτα δεν κάνω τίποτα.Δεν την ανοίγω.!!!
Την κόκκινη πόρτα την ανοίγω.Είναι μέσα ο έρωτάς μου, η αγάπη μου, η καρδιά μου (που δεν ξέρω πως να της πω ότι είναι τα πάντα για μένα), το κουκλάκι μου.Εχει ένα κρεββάτι, με κόκκινο πάπλωμα με ροζοκόκκινους τοίχους, γραφείο με βιβλία μαθηματικών πάνω, τον έρωτα μου, το κουκλί μου να διαβάζει ένα βιβλίο του Coehlo πάνω στο κρεββάτι, ξαπλωμένη.

Την κίτρινη πόρτα την ανοίγω.Έχει παιδιά, παιχνίδια, κίτρινους τοίχους με μαύρους τόνους.αφίσες της ΑΕΚ και παιδικά κρεββάτια.
Η μαύρη πόρτα είναι αδιάφορη.........