Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 382
  • Total: 382

Αγκινάρες με Αρακά

Ξεκίνησε από ChEf, Μάρτιος 06, 2010, 10:28:19 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ChEf

Συστατικά

8-10 αγκινάρες καθαρισμένες (φρέσκες ή κατεψυγμένες)
1/2 κιλό αρακάς
2 καρότα
4 μέτριες πατάτες καθαρισμένες και κομμένες στα 4
το χυμό ενός λεμονιού
1 μικρό ματσάκι άνηθο
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
λάδι
αλάτι, πιπέρι


Οδηγίες

Σοτάρουμε το κρεμμυδάκι και τα καρότα στο λάδι και πριν κοκκινίσει το κρεμμύδι προσθέτουμε τις αγκινάρες, τις πατάτες και τον αρακά.
Συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 3-4 λεπτά και προσθέτουμε ένα ποτήρι νερό, αλάτι, πιπέρι, το χυμό λεμόνι και τον άνηθο ψιλοκομμένο.
Βράζουμε έως ότου να ψηθούν τα λαχανικά μας (σε άλλους αρέσουν πολύ μαλακά σχεδόν λιώμα,σε άλλους να κρατάνε και εάν χρειαστεί νεράκι προσθέτουμε λίγο ακόμη). Το φαγητό μας είναι έτοιμο.

382 Επισκέπτες, 0 Χρήστες