Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 700
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 621
  • Total: 621

Στήθος γαλοπούλας "αλά πιτσαϊόλα"

Ξεκίνησε από Ntama, Ιουλίου 12, 2005, 11:52:38 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ntama

Στήθος γαλοπούλας "αλά πιτσαϊόλα"          
   
 
 2 κουταλάκια στιγμιαίο ζωμό ή 1 κύβο
 4 φιλέτα από στήθος γαλοπούλας
 200g τοματάκια κονκασέ
 1 κουταλάκι ζάχαρη
 4 κουταλιές ελαιόλαδο
 1/2 φλιτζάνι νερό
 50g παρμεζάνα τριμμένη
 4 φετούλες μοτσαρέλας
 πιπέρι



Σ' ένα βαθύ τηγάνι με καπάκι, τακτοποιούμε τα φιλέτα της γαλοπούλας.
Προσθέτουμε την ψιλοκομμένη τομάτα, το λάδι και το νερό και πασπαλίζουμε με το πιπέρι και το στιγμιαίο ζωμό.Τα αφήνουμε να μαγειρευτούν, για 20 λεπτά, σε μέτρια φωτιά, γυρίζοντάς τα κάθε τόσο.
Όταν μαγειρευτούν, τοποθετούμε σε κάθε φιλέτο μια φέτα μοτσαρέλας και πασπαλίζουμε με τριμμένη παρμεζάνα.
Καλύπτουμε την κατσαρόλα και την αφήνουμε στη φωτιά, για λίγα ακόμη λεπτά, μέχρι να λιώσει η μοτσαρέλα.
Σερβίρουμε τα φιλέτα της γαλοπούλας ζεστά.

621 Επισκέπτες, 0 Χρήστες