Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 586
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 465
  • Total: 465

Μους Σοκολάτα σε ατομικά μπωλ

Ξεκίνησε από papi, Μαΐου 29, 2007, 08:54:01 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

papi

Μους

--------------------------------------------------------------------------------
  • 250 γρ. κουβερτούρα
  • 6 αυγά
  • 1/2 κ.σ. νερό
  • 1/2 φλιτζανάκι καφέ λικέρ (προαιρετικά)
  • 2 κ.σ. σαντιγύ
  • 100 γρ. αμύγδαλα καβουρντισμένα και χονδροκομμένα

Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπαιν-μαρί προσθέτοντας και το νερό. Χτυπάμε χωριστά τα ασπράδια μαρέγκα. Αναμιγνύουμε τους κρόκους με την κουβερτούρα και μετά προσθέτουμε τη μαρέγκα και το ποτό και ανακατεύουμε μαλακά. Προσθέτουμε την σαντιγύ (για να γίνει πιο αφράτη) και τα αμύγδαλα. Σερβίρουμε σε μπωλ και την αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να πήξει. Γαρνίρουμε με σαντιγύ

465 Επισκέπτες, 0 Χρήστες