Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 192
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 201
  • Total: 202
  • Leon

Παγωτό Γιαούρτι - βύσσινο

Ξεκίνησε από Lady D, Μαΐου 09, 2010, 10:57:10 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Lady D

Υλικά
500 γρμ. γιαούρτι στραγγιστό 10%
1 ζαχαρούχο γάλα
1 συσκευασία ερμόλ
1 Φλυτζάνι του τσαγιού γλυκό βύσσινο

Τρόπος παρασκευής
Χτυπάμε στο μίξερ το κρύο ζαχαρούχο με την κρύα κρέμμα ερμολ καλά.
Προσθέτουμε το γιαούρτι και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να αναμειχθεί με την κρέμμα
Προσθέτουμε το βύσσινο και ανακατεύουμε με σπάτουλα.
Βάζουμε σε μεταλικό μπολ και καταψύχουμε.
Σερβίρουμε με σιρόπι βύσσινο.

Μικρά Μυστικά
Κανα - δυο φορές, μέχρι να παγώσει τελείως το παγωτό, ανακατεύουμε το μείγμα για να γίνει πιο αφράτο.

καλή επιτυχία

201 Επισκέπτες, 1 Χρήστης