Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 216
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 230
  • Total: 230

Φιλέ Μινιόν

Ξεκίνησε από Ntama, Σεπτεμβρίου 08, 2005, 04:44:38 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ntama

ΦΙΛΕ ΜΙΝΙΟΝ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ  



1 κουτάλι της σούπας φυτικό λάδι
4 φιλέ μινιόν
2 κουτάλια της σούπας βούτυρο
2 εσαλότ, κομμένα
250 γρ. φρέσκα μανιτάρια, καθαρισμένα και κομμένα
2 κουτάλια της σούπας πράσινο ολόκληρο πιπέρι
1/4 του φλιτζανιού του τσαγιού πηχτή κρέμα γάλακτος
1 κουτάλι της σούπας μαύρο πιπέρι, τριμμένο
1 κουταλάκι του γλυκού κομμένο πράσο
11/4 φλιτζάνια του τσαγιού καφέ σάλτσα εμπορίου, ζεστή
αλάτι και πιπέρι




Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 70°C.
Kαίμε το λάδι σε ένα βαθύ τηγάνι. Προσθέτουμε το κρέας και το τσιγαρίζουμε για 2 λεπτά σε μέτρια-δυνατή φωτιά.
Γυρίζουμε το κρέας και το αλατοπιπερώνουμε. Συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 6 λεπτά. Tο γυρίζουμε 3 φορές κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος.
Bάζουμε το κρέας σε ένα πυρέξ και το διατηρούμε ζεστό στο φούρνο.
Kαίμε το βούτυρο σε ένα άλλο τηγάνι. Προσθέτουμε τα εσαλότ και τα μανιτάρια. Mαγειρεύουμε για 3 ως 4 λεπτά σε μέτρια φωτιά. Aνακατεύουμε κάθε τόσο.
Aνακατεύουμε το πράσινο πιπέρι με την κρέμα. Pίχνουμε το τριμμένο μαύρο πιπέρι. Προσθέτουμε το πράσο.
Pίχνουμε το μίγμα του πιπεριού και την καφέ σάλτσα στο τηγάνι. Mαγειρεύουμε για 3 ως 4 λεπτά σε μέτρια-δυνατή φωτιά.
Aλατοπιπερώνουμε τη σάλτσα κατά βούληση και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 2 λεπτά.

230 Επισκέπτες, 0 Χρήστες