Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 448
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 319
  • Total: 320
  • Leon

Beurre de fromage de chevre

Ξεκίνησε από KiSSeS, Μαΐου 12, 2006, 12:27:02 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

KiSSeS

Υλικά
100 γρ. ψιλό τρίμμα φέτας
150 γρ. γιαούρτι ή ελαφρύ τυρί "κότατζ" 100 γρ. κόκκινες πιπεριές (φλασκιές ή Φλωρίνης) που έχετε βράσει, ξεφλουδίσει και καθαρίσει από τους σπόρους τους (αν θέλετε, μπορείτε να τις βρείτε και έτοιμες στο εμπόριο)
μια πρέζα καυτερό κόκκινο πιπέρι


Εκτέλεση
Χτυπάτε το γιαούρτι και τις πιπεριές στον πολυκόφτη, τα ανακατεύετε με το τρίμμα της φέτας και είναι έτοιμη να την δοκιμάσετε

Jezebell

Βούτυρο με κατσικίσιο τυρί (Beurre de fromage de chevre)

Βούτυρο με κατσικίσιο τυρί (Beurre de fromage de chevre)
150 γρ. φρέσκο μαλακό ή ημίσκληρο κατσικίσιο τυρί (ότι από τα δυο προτιμάτε)
150 γρ. βούτυρο, μαλακωμένο

Τεμαχίστε το κατσικίσιο τυρί, βάλτε το σε ένα γουδί ή μίξερ μαζί με το βούτυρο και κοπανίστε το με το γουδοχέρι ή κτυπήστε το για περίπου 3 λεπτά στο μίξερ, φέρνοντάς το συνέχεια στο κέντρο του δοχείου για να γίνει το μίγμα ομοιογενές.

Χρησιμοποιώντας πλαστική σπάτουλα, περάστε το αρωματισμένο βούτυρο από σίτα, για να απομακρυνθούν τυχόν σκληρά κομμάτια τυριού και μετά, με διάφανη μεμβράνη σχηματίστε ένα ή δύο "λουκάνικα". Διατηρήστε τα σε ψυγείο ή στην κατάψυξη μέχρι να τα χρειαστείτε.

319 Επισκέπτες, 1 Χρήστης