Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 610
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 568
  • Total: 568

Λαζάνια με Μανούρι, Ζαμπόν και Μπέικον

Ξεκίνησε από Ntama, Ιουλίου 10, 2005, 05:27:05 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ntama

Λαζάνια με Μανούρι, Ζαμπόν και Μπέικον


500 γρ. λαζάνια
300 γρ. ζαμπόν μπούτι (λεπτές φέτες)
200 γρ. μπέικον ή προσούτο
200 γρ. μανούρι
Μικρή ποσότητα μπεσαμέλ


Τρόπος παρασκευής

Βράζετε σε αλατισμένο νερό τα λαζάνια με προσοχή, για να μην κολλήσουν μεταξύ τους (μπορείτε να ρίξετε λίγο ελαιόλαδο στο νερό). Τα στραγγίζετε.
Σ'ένα πυρίμαχο βουτυρωμένο ταψί, ρίχνετε μια στρώση λαζάνια, από πάνω ζαμπόν, έπειτα το μανούρι και το μπέικον. Κάνετε μία ακόμη στρώση με τα ίδια υλικά (τελευταίο το μπέικον).
Κατόπιν, απλώνετε λίγη μπεσαμέλ με μανούρι και το ψήνετε στους 180 βαθμούς, έως ότου ροδίσει.

568 Επισκέπτες, 0 Χρήστες