Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 586
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

Μανιτάρια τηγανητά

Ξεκίνησε από Ntama, Σεπτεμβρίου 19, 2005, 10:20:11 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ntama

ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΤΗΓΑΝΗΤΑ  


Τα τηγανητά μανιτάρια είναι ένα νοστιμότατο συνοδευτικό για κοτόπουλο και ψάρι στη σχάρα, αλλά πρέπει να ξέρουμε ότι κατά τη διάρκεια του τηγανίσματος απορροφούν πολύ λίπος και, ενώ ωμά περιέχουν 5 θερμίδες στα 100 γρ., όταν τηγανίζονται, οι θερμίδες τους φτάνουν τις 217! Η επιλογή είναι δική σας...



450 γρ. ποικιλία από μανιτάρια (μορχέλες, άσπρα, πλευρώτους)
2 κουτ. της σούπας βούτυρο
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο



Σοτάρουμε τα μανιτάρια στο βούτυρο μαζί με το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και τη σκελίδα σκόρδο λιωμένη. Τηγανίζουμε για 10 λεπτά, σουρώνουμε και σερβίρουμε. Αλατοπιπερώνουμε μόνο μετά το τηγάνισμα. Μπορούμε να τα συνοδέψουμε με σοταρισμένο μπέικον, μαγειρεμένο ,όμως, ξεχωριστά από τα μανιτάρια.

540 Επισκέπτες, 1 Χρήστης