Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 387
  • Total: 387

Κοκκινιστό με Φασολάκια

Ξεκίνησε από ChEf, Μαΐου 11, 2010, 08:56:32 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ChEf

Υλικά


1/3 κούπας λάδι

1/3 κούπας βούτυρο

1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 κιλό φασολάκια

1 κονσέρβα (400 γρ.) μανιτάρια

3 μέτρια καρότα κομμένα

1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας κομμένο σε κύβους

3 μέτριες ντομάτες κομμένες σε μεγάλα κομμάτια

2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο

1/4 κούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο

αλάτι - πιπέρι

 
 
Εκτέλεση
 
Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι το μισό βούτυρο με το λάδι και σωτάρουμε τα καρότα με τα μανιτάρια. Σκεπάζουμε το κατσαρολάκι και τ' αφήνουμε να μαλακώσουν. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το υπόλοιπο βούτυρο και σωτάρουμε το κρέας. Ρίχνουμε το κρεμμύδι τις ντομάτες και το σκόρδο και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε το αλάτι και το πιπέρι, σκεπάζουμε την κατσαρόλα, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε το κρέας να βράσει, ώσπου να μαλακώσει. Αφού μαλακώσει, ρίχνουμε τα φασολάκια και από πάνω τα καρότα και τα μανιτάρια που έχουμε σωτάρει και ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε πάλι λίγο πιπέρι και το μισό μαϊντανό. Βράζουμε το φαγητό για 15'-20' να ενωθεί, σε χαμηλή θερμοκρασία. Αφού τελειώσουμε, ρίχνουμε από πάνω τον υπόλοιπο μαϊντανό και σερβίρουμε.

387 Επισκέπτες, 0 Χρήστες