Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 918
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 541
  • Total: 541

ΓΕΩΠΑΘΟΛΟΓΙΑ

Ξεκίνησε από Teo, Μάρτιος 11, 2004, 07:15:27 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Teo

Τι είναι η Γεωπαθολογία

Γεωπαθολογία είναι η μελέτη της φύσης των Γήινων γραμμών, των υπόγειων υδάτινων ρευμάτων, των Γήινων ατελειών, των ενεργειακών δινών καθώς και της επίδρασης όλων των παραπάνω στην υγεία μας και την καλή μας διαβίωση.

Ο όρος Γεωπαθητικό στρες περιλαμβάνει τις επικίνδυνες ενέργειες όλων των ειδών, φυσικά δίκτυα, γήινες αρνητικές γραμμές και φλέβες ύδατος, όπως επίσης και ηλεκτρομαγνητικά πεδία (EMF) καλωδιώσεων και πολλές οικοκυρικές συσκευές (φούρνοι μικροκυμάτων, τηλεοράσεις, ραδιόφωνο) με ειδική έμφαση στα ασύρματα τηλέφωνα, τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τις οθόνες τους.

Πολλές ιατρικές μελέτες που έγιναν στην Γερμανία τα τελευταία 70 χρόνια δείχνουν μια ισχυρή αλληλεπίδραση μεταξύ των χρόνιων προβλημάτων υγείας και των γεωπαθητικών ζωνών που βρίσκονται ακριβώς από κάτω. Για παράδειγμα, το κρεβάτι ενός ασθενούς ή το γραφείο εργασίας. Για μια μεγάλη χρονική περίοδο αυτές οι επιβλαβείς ενέργειες όχι μόνο αδυνατίζουν τις ενέργειες ενός ατόμου αλλά και μπλοκάρουν την επιτυχία των ιατρικών θεραπειών είτε είναι της παραδοσιακής ιατρικής είτε της εναλλακτικής.

Πώς εντοπίζονται οι γεωπαθητικές ζώνες και τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία.

Αυτό γίνεται με τη χρήση ηλεκτρονικών συσκευών για τη μέτρηση της ηλεκτρικής επιβάρυνσης, σαν ηλεκτρικά, μαγνητικά και υψηλών συχνοτήτων πεδία. Για τη μέτρηση των βλαβερών επιδράσεων στο σώμα κάποιου χρησιμοποιείται η μέθοδος “dowsing” καθώς και μια μέθοδος που καλείται “AK-Testing” (τεστ εφαρμοσμένης κινησιολογίας).

Πώς να προστατευθούμε από τις βλαβερές γήινες ενέργειες.

Ο πρώτος κανόνας είναι να απομακρυνόμαστε από αυτά τα σημεία. Μετακίνησε το κρεβάτι ή το γραφείο, αν είναι δυνατόν. Αν δεν είναι δυνατή η αλλαγή της θέσης, κάποια φυσικά υλικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν με διαφορετικό βαθμό προστασίας ανάλογα με το υλικό και την ποιότητα. Τα παλιότερα χρόνια η κατασκευή των σπιτιών με φυσικά υλικά παρείχε προστασία. Τα νέα υλικά χτισίματος, όπως το μπετόν, δυστυχώς, παρέχουν πολύ μικρή προστασία. Οι Γερμανοί συγγραφείς, Wilhelm Gerstung και Jens Mehlhase, M.D., έχουν ξοδέψει χρόνια έρευνας εξετάζοντας αυτές τις ενέργειες και τα υλικά προστασίας από αυτές.


Ποια είναι τα κυριότερα ζητήματα υγείας που συσχετίζονται με το γεωπαθητικό στρες.

Γενική εξάντληση, ακόμα και μετά από ένα μακρύ νυχτερινό ύπνο ενώ θα έπρεπε να νοιώθεις φρέσκος, αλλά αντίθετα είσαι κουρασμένος ή νοιώθεις σα να σ’ έχουν δείρει.

Συνεχής πόνος στην πλάτη.

Ημικρανίες.

Κάθε χρόνιο πρόβλημα υγείας]

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ:

1. The complete feng shui health handbook, Gerstung/Mehlhase, M.D.
2. http]



 :twisted: .......περιεργο ζούμε ακομα....! :twisted:

Architect_KD

Σχετικά με το θέμα που βάλατε εδώ θα επιθυμούσα να συμπληρώσω

Ο πιο σημαντικός επηρεασμός γίνετε πολλές φορές από την κακή και λαθεμένη  χρήση δομικών υλικών που κατασκευάζονται τα κτίρια που κατοικούμε και εργαζόμαστε
Ενδεικτικά και χαρακτηριστικά θα δώσω μερικά συγκεκριμένα παραδείγματα

1
Το κεντρικό κτίριο της Ε.Ο.Κ. στις Βρυξέλλες
Είχε παρατηρηθεί επί χρόνια μια στατιστική συχνότητα πονοκέφαλων και άλλων παθολογικών συμπτωμάτων στους εργαζόμενους μεγαλύτερη από άλλους ανάλογους εργασιακούς χώρους.
Αυτό προκάλεσε μια μεγάλη ερεύνα και διαπιστώθηκε ότι ο κύριος λόγος ήταν η εξ ολόκληρου σχεδόν επένδυση του κτιρίου από Γρανίτη.
Διαπιστώθηκε λοιπόν ότι ο Γρανίτης (όχι το μάρμαρο) σαν υλικό έχει πολύ χαμηλές μεν εκπομπές ραδιενέργειας και φυσικά όταν είναι σε μικρές ποσότητες πάγκοι κουζινών, τραπέζια και μερικά δάπεδα τότε είναι μηδενικός ο επηρεασμός του στον άνθρωπο.
Σε περιπτώσεις όμως όπως το παράδειγμα που όλο το κτίριο ήταν επενδεδυμενο με γρανίτη τότε ήταν μετρήσιμος ο επηρεασμός του.


2,
Περλιτης
Χρησιμοποιείτε συχνά από τους πλακάδες για στρώμα εξομάλισης μεταξύ πλάκας σκυροδέματος και πλακιδίων.
Ο περλιτης όμως είναι και αυτό ραδιενεργό υλικό και δεν χρειάζεται να χρησιμοποιηθεί σε καμία περίπτωση. Το αφρομπετο έχει τα ίδια χρηστικά αποτελέσματα χωρίς τα αρνητικά του περλιτη

3,

τα μαγνητικά κύματα από συσκευές στα κτίσματα σίγουρα επηρεάζουν. Συχνά όμως είναι πολύ μεγαλύτερος ο επηρεασμός από την πυκνή και άσκοπη καλωδίωση που γίνετε στα κτίρια από τους Ηλεκτρολόγους.
Η πυκνή και άσκοπη καλωδίωση γίνετε στην πλειοψηφία των κατασκευών στην Ελλάδα ακόμα και στις νέες πολυκατοικίες. Και αυτό διότι ο καθένας που έχει ένα κεφάλαιο (ή χασάπης είναι ή μπακάλης) μπορεί να πάρει αντιπαροχή ένα οικόπεδο και να κάνει τον εργολάβο αντιπαροχέα. Όποτε έχει τον Μηχανικό μόνο για να του βγάλει την Οικοδομική άδεια και όλα τα υπόλοιπα τα κάνει με τους μαστόρους χωρίς μελέτες εφαρμογής.
Όποτε το αποτέλεσμα είναι αβέβαιο και γίνετε συχνά πυκνή καλωδίωση η οποία παράγει μαγνητικά κύματα ακόμα και στις κρεβατοκάμαρες των παιδιών


Για όλα τα ανωτέρω υπάρχουν λύσεις απλά η ημιμάθεια και συχνά το μοναδικό κριτήριο το κέρδος στην κατασκευή δημιουργεί πολλά αφανή προβλήματα και ο κόσμος αγοράζει διαμερίσματα με βάση αν έχει τζάκι και αν έχει ‘χοντρές‘ κολόνες μόνο.

541 Επισκέπτες, 0 Χρήστες