Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 606
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 598
  • Total: 598

ΕΛΛΑΣ - Τουρκία 1-4... περαστικά μας.

Ξεκίνησε από Pappas10, Μάρτιος 25, 2007, 05:48:08 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Pappas10

Πριν γράψω οτιδήποτε, να ξεκαθαρίσω ότι μετά την Πορτογαλία και τον άθλο της Εθνικής μας ομάδας έχω πάψει να την ακολουθώ και - έως ένα σημείο - να την υποστηρίζω. Όχι γιατί δεν είμαι Έλληνας αλλά γιατί αυτή η Εθνική από πρωταθλήτρια Ευρώπης "μεταλλάχτηκε" - με την αρωγή του γνωστού δημοσιογραφικού και μανατζαρέικου κυκλόματος - σε άλλη μία εμετική καρικατούρα κοινωνικής, ηθικής και - λόγο εθνόσημου - εθνικής παρακμής.

Εχθές όμως ήθελα πολύ να κερδίσουμε. Όχι μόνο γιατί ήταν σημαντικός ο αγώνας από πλευράς πόντων αλλά και γιατί όσο να είναι οι Τούρκοι πάντα θα είναι οι "άσπονδοι φίλοι" μας, όσο κι αν τα βιβλία της ιστορίας μας θα μετατρέπουν τις σφαγές σε "συνοστισμό". Όχι ότι αναζητούσα καμία "εθνική δικαίωση" για τη σφαγή της οικογένειας μου στην Μικρασιατική Καταστροφή από τα πόδια του Γιαννακόπουλου ή του Μπασινά, αλλά όσο να ναι, γούσταρα να κερδίσουμε τους Τούρκους ΚΑΙ γιατί είναι τούρκοι.

Η Εθνική Ελλάδος λοιπόν παρατάχτηκε και έπαιξε αυτό το παιχνίδι ως ακολούθως:

Νικοπολίδης
Σεϊταρίδης
Κυργιάκος
Δέλλας
Φύσσας (56' Τοροσίδης)
Κατσουράνης
Μπασινάς
Καραγκούνης
Γιαννακόπουλος (72' Αμανατίδης)
Χαριστέας (63' Γκέκας)
Σαμαράς.

Να τους πάρουμε έναν έναν.

Νικοπολίδης - Από το παιχνίδι με την Αλβανία και τα αστεία γκολ που δέχτηκε εκεί μέχρι σήμερα όχι μόνο δεν είναι ο τερματοφύλακας - εγγύηση που ήταν κάποτε αλλά αντίθετα σε κάθε παιχνίδι παρουσιάζεται ασταθέστερος. Χαλκιάς, Σηφάκης έχουν σαφέστατα καλύτερη απόδοση αλλά ο Ρεχάγκελ επιμένει. 3 γκολ ευθύνης του (Η απόκρουση με γροθιές στο πρώτο γκολ των τούρκων ήταν το λιγότερο αντίδραση ερασιτέχνη) κατά τη γνώμη μου πιστώνεται ΚΑΙ αυτήν την ήττα.

Σεϊταρίδης - Το γνωστό κωλόπαιδο των μπουζουκιών. 6 Χρόνια τώρα δεν έχει μάθει να κάνει σέντρα. Έβγαλε τα φράγκα του με τους Ρώσους μαφιόζους και βάζει την μπάλα μπροστά στο στόμα του όταν βρίζει τους Έλληνες φιλάθλους. 1000 φορές ο Βύντρα ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ αλλά γιατί τουλάχιστον έχει φιλότιμο.

Κυργιάκος - Αν και ήταν από τους λίγους που το πάλεψαν εχθές, δεν παύει να είναι από τους πλέον απείθαρχους παίκτες. Η αλήθεια είναι ότι για τη θέση του δεν έχουμε αντικαταστάτη - ίσως τον Λαμπριάκο της Ξάνθης σε ρόλο μπακ - μιάς και ο Γιαννάκης ο Γκούμας δεν εμπνέει την εμπιστοσύνη που σου εμπνέει ο Κυργιάκος μαζί με τον Δέλλα.

Δέλλας - Η εμπειρία του τον βοηθάει να κρύβει το πόσο αργός είναι. Εκτέθηκε όμως εχθές στο 4ο γκολ. Ελάχιστοι επιθετικοί αυτή τη στιγμή ΔΕΝ μπορούν να τον προσπεράσουν στο σπρίντ ή έχουν πρόβλημα στο να τον τριπλάρουν. ΉΤΑΝ καλός παίκτης. Τώρα πιά είναι μόνο για "ελ-σίντ". Προερχόταν κι από τραυματισμό, ο Ρεχάγκελ τον εξέθεσε. Πιστεύω ότι ο Γκούμας ή ο Λαμπριάκος στη θέση του θα ήταν πολύ πιο αποτελεσματικοί ως δίδυμο με τον Κυριάκο.

Φύσσας - Φιλότιμο παιδί αλλά με περιορισμένες πραγματικές ικανότητες. Ο Τοροσίδης φάνηκε καλύτερος, αν και τον θεωρώ (τον Τοροσίδη) ανάξιο ως παίκτη και ως χαρακτήρα να φέρει την φανέλα της Εθνικής.  

Κατσουράνης - Ο Κατσούρ ξέρει μπάλα για εμένα. Εχθές όμως είχε την ατυχία να πέσει πάνω σε μία τρελή δυσλειτουργία του διδύμου Μπασινάς-Καραγκούνης και προσπαθούσε ο κακόμοιρος να μαζέψει τα ασυμάζευτα.

Μπασινάς - Τραγικός εχθές. Ούτε μία μπαλιά της προκοπής δεν πέρασε ενώ τόσο στο 3ο όσο και στο 4ο γκολ φέρει ευθύνη. Τον δικαιολογεί ο τραυματισμός του κάπως αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο Στολτίδης είναι καλύτερος για τη θέση του.

Καραγκούνης - Έτρεξε και έβγαλε την μπαλιά στο τετ-α-τετ του Γιαννακόπουλου αλλά αμυντικά δεν βοήθησε και για άλλη μια φορά έδειξε να "μπλοκάρει" όταν το άγχος άρχισε να κυριεύει την ομάδα. Δεν ξέρω... δεν νομίζω ότι υπάρχει παίκτης να τον αντικαταστήσει πραγματικά.

Γιαννακόπουλος - Είναι παικταράς ΑΛΛΑ δεν διανύει την καλύτερη του περίοδο. Για εμένα ο Αμανατίδης θα έπρεπε αν ξεκινήσει. Λάθος του Ρεχάγκελ κατά τη γνώμη μου.

Χαριστέας - Του χρωστάμε το Ευρωπαϊκό. Μας χρωστάει το ότι για 2 χρόνια η επίθεση μας είναι για τα πανηγύρια. Προερχόταν κι από τραυματισμό... και ο Γκέκας είναι ο 1ος Σκόρερ της Μπουντεσλίγκα. Αν δεν μπορεί να σταματήσει να τον εκθέτει ο Ρεχάγκελ, ας βρει το θάρος να σταματήσει να εκτίθεται μόνος του.

Ότο Ρεχάγκελ - Του χρωστάμε πάρα πολλά. Ίσως θα ήταν καλύτερα μετά την επιτυχία στο Ευρωπαϊκό να γινόταν όντως πρόεδρος της Δημοκρατίας. Αρνείτε πεισματικά να προχωρήσει σε πραγματική ανανέωση και να δώσει τον χρόνο που χρειάζεται σε νέους παίκτες, αποσύροντας μία σειρά παικτών που εμφανίζεται "στιμένη".  Κάποια στιγμή θα πρέπει επίσης να λειτουργήσει και ως προπονητής περισσότερο απ' όσο λειτουργεί ως μάνατζερ παικτών.

Για εμένα είναι επιτακτική ανάγκη η κλήση ή χρήση παικτών όπως οι:

Σηφάκης
Στολτίδης
Λεοντίου
Δάρλας
Μάτζιος
Πατσατζόγλου (εφ' όσον είναι εντάξει το παληκάρι)
Τζιόλης
Λαμπριάκος

Και η Σταδιακή χρησιμοποίηση τους ώστε να μάθουν τις θέσεις και τη συνεργασία μαζί με τους συμπαίκτες τους.

Οι Ελπίδες για την πρόκριση - ελέω Βοσνίας - δεν έχουν χαθεί. Οι Βόσνιοι από εκεί που ήταν για τα μπάζα (τους ρίξαμε 4 στην έδρα τους) με μία κίνηση "ανανέωσης" κέρδισαν εκτός έδρας τη Νορβηγία. Ας μας γίνει αυτό μάθημα.

Τέλος 2 λόγια για τους τούρκους. Ήρθαν, μας πέταξαν 4 "παστέλια" και έφυγαν κύριοι... α.. και τους έλειπαν και 6 βασικοί. Έπαιξαν δηλαδή με 6 "νέους" παίκτες.

Είπατε τίποτα;

Με εκτίμηση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Υ.Γ. Δεν διεκδικώ το ρόλο του προπονητή ή του εκλέκτορα αλλά ρε γαμώτο, είναι εμφανές ότι πλέον αυτή η ομάδα και οι συγκεκριμένοι παίκτες ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΝΕ. Πρέπει δηλαδή να μείνουμε έξω ΚΑΙ από το Ευρωπαϊκο για να το καταλάβουμε;;;;
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

cna

Το χειρότερο Παππά μου δεν το είπες: Η χθεσινή ομάδα δεν ενδιαφέρονταν για τη νίκη. Σε κανένα σχεδόν σημείο του παιχνιδιού και με εξαίρεση τους Σαμαρά, Καραγκούνη και Γκέκα δεν επέδειξαν αγωνιστικό πάθος. Κατά τη δική μου άποψη η παλιά φουρνιά έχει επαναπαυθεί απλώς στις δάφνες της. Στο κάτω κάτω το Euro ήταν όνειρο ζωής γι αυτούς, το πήρανε και τελείωσε εκεί η ιστορία. Από τη μια το να κατακτήσουν ακόμα μια φορά το Euro δεν τους λέει κάτι και από την άλλη αντιλαμβάνονται ότι δεν έχουν την απαραίτητη κλάση για να διεκδικήσουν μια θέση στο Μουντιάλ. Οπότε απλά δεν έχουν νέους στόχους και νέες δάφνες να διεκδικήσουν. Συμφωνώ μαζί σου ότι θα έπρεπε να χρησιμοποιηθούν νέοι παίκτες και ας χάναμε με 15-0, μόνο και μόνο γιατί σίγουρα τα νέα παιδιά έχουν περισσότερες φιλοδοξίες και μεγαλύτερα όνειρα και σίγουρα επίσης δεν θα κυνηγούσαν να προστατέψουν τα ποδαράκια τους από τραυματισμούς. Κλείνοντας για να συνδέσω και εγώ με τη σειρά μου τον χθεσινό αγώνα με τη σημερινή επέτειο: Είμαστε σήμερα ελεύθεροι γιατί ένα από τα μεγαλύτερα ιδεώδη που έχει επιδείξει κατά καιρούς ο λαός μας είναι η αυτοθυσία για το κοινό καλό. Δυστυχώς λίγοι χθες έδειξαν στοιχεία αυτοθυσίας...

SoFiA24

Θα ήταν καλύτερο ο εθνικισμός να απουσίαζε το Σάββατο απ το γήπεδο! Όχι δε συμπαθώ, ούτε τρέφω κάποια ιδιαίτερη αδυναμία για τη γειτονα χώρα αλλά θεωρώ αυτά που έγιναν προχθές επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ! Θεωρώ δε οτι τη μεγαλύτερη ευθύνη για την ήττα την έχει ο κόσμος που ήταν εκεί! Ναι , ναι ο ΚΟΣΜΟΣ !

Γιατί ;

1. Σε καμία περίπτωση δε γιουχάρεις ενώ ακούγεται ο εθνικός ύμνος άλλης χώρας! Αλλά σε καμία ! Δε πα να είναι ο χειρότερος εχθρός σου! Λέμε τους Τούρκους απολίτιστους και άξεστους αλλά κι εμείς δε δείχνουμε κάτι περισσότερο με τέτοιες συμπεριφορές!

2. Σε καμία περίπτωση δεν πετάς τα κοντάρια απ τις σημαίες και ότι μπουκάλι, κέρμα ή καπνογόνο σου βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο πόσο μάλλον πάνω στους παίκτες της Τουρκίας. Όταν νοιάζεσαι για την ομάδα που πας να δεις στο γήπεδο- πόσο μάλλον όταν είναι η Εθνική ομάδα- δε συμπεριφέρεσαι έτσι. Τώρα αν φάμε 2-3 αγωνιστικές θα είναι ωραία ε ;

3. Μπαίνει το πρώτο γκολ κι η εξέδρα αντί να χαρεί ξεκινάει να πλακώνεται μεταξύ της ! Τώρα αυτό είναι φυσιολογικό ; Για φαντάσου να είσαι παίκτης μέσα στο γήπεδο να έχεις βάλει το γκολ κι οι άλλοι να πλακώνονται στις εξέδρες ! Μα τι κωμικό ! Ή μάλλον όχι κωμικό , ΤΡΑΓΙΚΟ

Όποιοι Ελληνάρες γούσταραν το Σάββατο να εκδικηθούν για την άλωση της Πόλης  κλπ και το έκαναν με το να βρίζουν τους ίδιους τους παίκτες-  τους οποίους πριν από κάποιο καιρό ΑΠΟΘΕΩΝΑΝ- τον προπονητή που μέχρι πριν από κάποιον καιρό έλεγαν Ηρακλή αλλά και προβαίνοντας σε ανεπίτρεπτες κατ' εμέ ενέργειες συνέβαλαν κατά πολύ στο αποτέλεσμα του αγώνα!


Δε θα πω τίποτα για χαρακτηρισμούς που δόθηκαν σε παίχτες οι οποίοι εφεραν το Euro εδώ και είχαν τρελλάνει την Ελλάδα,κατεβάζοντάς την στην Ομόνοια μέρα-παραμέρα! Και λίγο σεβασμός ΔΕΝ ΕΒΛΑΨΕ κανέναν και ποτέ! Και δε δέχομαι κανέναν χαρακτηρισμό από δημοσιογράφους του τύπου Μένιος Σακελαρόπουλος ,οι οποίοι στην ουσία δεν ξέρουν τι τους φταίει!

1.Ο Νικοπολίδης όταν σας έπιανε τα άπιαστα ήταν καλός έτσι ;

2.Ο Σειταρίδης όταν έπαιζε στο Euro ήταν ο Θεός και μετά τι ; Τον καθαιρέσανε φαντάζομαι! Και ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ έκανε και ΑΠΑΝΤΗΣΕ στο ίδιο ύφος που του μίλησαν! ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ έκανε και ΕΒΡΙΣΕ! Κανείς σας δεν ξέρει τι του είπαν οπότε τα συμπεράσματα περί του φιλότιμου ή του πατριωτισμού ή όποιων άλλων συναισθημάτων κρατήστε τα για αλλού! Και πάρτε το κι αλλιώς: Αν εσάς σας έβριζαν θα απαντούσατε ναι ή οχι ; Και στο κάτω κάτω ποιος μου λέει εμένα οτι δεν του έβρισαν τη μάνα ; Και στην τελική ποιος έδωσε το δικαίωμα στους υποτιθέμενους φιλάθλους να συμπεριφέρονται κατ' αυτόν τον τρόπο ;

3. Για τον Κυργιάκο δε δέχομαι κουβέντα! Από τότε που παίζει έξω έμαθε μπάλα! Πάει και τελειωσε!

4. Όταν ο Δέλλας σε πήγαινε στον τελικό με το γκολ στην Τσεχία ήταν ΚΟΛΟΣΣΟΣ! Τώρα απλά λέμε οτι είναι αργός !

5. Ο Φύσσας όντως δε φάνηκε αλλά τι να κάνουμε. Συμβαίνουν και αυτά!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ]

6. Ο Καραγκούνης δε, ήταν από τους παίκτες που έτρεχαν και πάλευαν σε όλο το παιχνίδι ! Αλλά βλέπεις οι προπονητές της εξέδρας ξέρουν καλύτερα!


Εγώ αναρωτιέμαι: Γιατί ένας από εσάς -τους προπονητές της εξέδρας εννοώ- δεν πάει στον Γκαγκάτση να του πει οτι ρε φίλε εγώ ξέρω πως θα νικήσουμε τη Βραζιλία και πως θα πάρουμε το επόμενο Μουντιάλ! Που ξέρετε μπορεί να είστε κι οι επόμενοι που θα γιουχαρει η εξέδρα!

Ντροπή και πάλι ντροπή ! Αλλά όχι στην Εθνική ομάδα παρα στους υποτιθέμενους Έλληνες φιλάθλους !

voliwtisa

Και όχι μόνον να καίει, αλλά και να…κλαίει!

Η εποχή του «Σάββα» της γνωστής διαφήμισης που είχε κατασκηνώσει στην Πορτογαλία και του πηγαίνανε οι γειτονικές καφετέριες καφέ, έχει περάσει στο παρελθόν, ανήκει στην ιστορία και έχει κρατήσει μια καλή και περίοπτη θέση στο αθλητικό χρονοντούλαπο της ιστορίας της Εθνικής  Ελλάδος.

Ως λαός είμαστε υπερβολικός.  Με την ίδια ευκολία που ρίχνουμε τα τείχη για τους νικητές, με την ίδια ευκολία τους πετάμε κέρματα, αναπτήρες, πλαστικά (ευτυχώς…) μπουκάλια, τενεκεδάκια αναψυκτικών και ότι άλλο μπορεί να βάλει του ανθρώπου ο νους εάν χάσουν.

Αυτό ακριβώς συνέβη και στην «σύρραξη» εθνικής Ελλάδος και Εθνικής Τουρκίας. Άσε που εκεί είναι και το «προαιώνιο» μίσος, η «αρχαία»  διαμάχη και διαπάλη μεταξύ ημών και της γείτονος. Το ότι μεταξύ των πανό  υπήρχαν και κάποια που απεικόνιζαν την Κύπρο χωρισμένη στα δύο είναι αρκετά εύγλωττο.  Όμως ο αέρας της εθνικής ανάτασης δια της μπάλας, μας κόπηκε κομματάκι άγαρμπα  πολύ γρήγορα.

Στο πρώτο γκολ, είπαμε «ισοπαλία». Στο δεύτερο αρχίσαμε να ανησυχούμε. Στο τρίτο χάσαμε αυγά και  πασχάλια και στο τέταρτο  παραδοθήκαμε στην χλεύη της κερκίδας άνευ όρων!

Διότι και αυτό συνέβη και αυτός είναι ο λόγος που γίνεται αναφορά στο θέμα. Στο ποδόσφαιρο ως γνωστόν εκτός του θριάμβου και της νίκης, υπάρχει η ήττα με ότι και αν αυτό συνεπάγεται. Στην  Λισσαβόνα τα δώσαμε όλα, βαφτήκαμε άσπροι-μπλε και πανηγυρίζαμε για μήνες ολόκληρους. «Ήρωες» οι παίκτες της εθνικής. Ημίθεος ο Γερμανός Ραχάγκελ. Πιο έλληνας από έλληνας. Μέχρι και σε διαφήμιση τον βάλαμε να παίξει.

Όταν όμως ήρθε η ώρα της ήττας από την Τουρκία (αλλιώς ήταν να χάναμε από μια Νορβηγία, από μια Γαλλία, από μια Νιγηρία έστω…) ήρθανε τα πάνω κάτω!

Οι  «ήρωες» της Λισσαβόνας έγινα «ΚΑΠΗ» του ποδοσφαίρου (όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Γεράσιμος Γιακουμάτος, θεατής του αγώνα) και επειδή στην κερκίδα δεν υπήρχαν Τούρκοι να πιαστούμε μαλλιά με μαλλιά να γίνουμε θέαμα στα ξένα τηλεοπτικά κανάλια,  αρχίσαμε να δερνόμαστε  μεταξύ μας μετά μανίας, προφανώς για …εκτόνωση και για το τίποτα!

Γιατί κάπου μπλέξαμε την κλωτσοπατινάδα μιας μπάλας με την εθνική μας περηφάνια και το (αμοιβαίο…) άχτι που έχουμε για τα «μεμέτια». Γιατί πολύ εύκολα και πολύ γρήγορα μουτζώνουμε ότι πριν λίγο χειροκροτούσαμε με ενθουσιασμό.

-Παρήγορο σημάδι: Αρκετοί έλληνες χειροκρότησαν την σαφώς καλύτερη Τουρκική ομάδα που νίκησε.
-Ανησυχητικό σημάδι: Οι «ήρωες» της Λισσαβόνας έχουνε χρόνια και χρονάκια να «σταυρώσουν» μια νίκη της προκοπής. Γι΄ αυτούς που αγαπούν το ποδόσφαιρο, αυτό κάτι πρέπει να λέει.

freak

θα συμφωνησω με καποια απο αυτα που γραφεις παπα για τους παικτες... αλλα εχω και ενστασεις...

δεν ξερει ο σειταριδης μπαλα; και ξερει ο βυντρα; ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ Ο ΒΥΝΤΡΑ που τοσα χρονια δεν εχει πει απο μονος του να φυγει γιατι δεν παιζει; που στανταρ παιζει γιατι εχει μεσο στον Παναθηναικο... δεν εξηγειται αλλιως... και να καλεσει στην εθνικη τον λεοντιου; τι χρωμα παπουτσια θα φοραει;

ειδα μια γερασμενη εθνικη... δεν τους ειδα αδιαφορους. δεν μπορουσαν να παιξουν κατι αλλο... δεν με ενοιαξε που εχασε. ετσι ειναι το ποδοσφαιρο, πρεπει να μαθουμε και να χανουμε... δεν ψαχνω και την εθνικη μου εξυψωση στο ποδοσφαιρο οπως σωστα λεει και η σοφια... δεν ξερω αν με ενδιαφερει να την ψαξω κιολας...

κανε ομως ρε μια ανανεωση... βγαλε τον δελα που ολη τη χρονια ηταν απων ως τραυματιας... παρε τον στολτιδη την παικταρα... βαλε τον βλακα τον γκεκα απο την αρχη (που βαζεις τον χαριστεα που ειναι πιο αργος και απο την αργη κινηση και δεν στριβει ουτε με σφαιρες)... βαλε κανενα σαλπιγγιδη οταν βλεπεις οτι το μοντελο ο σαμαρας δεν τραβα... βγαλε μπασινα και φυσα και γιαννακοπουλο... 40 χρονων ειναι πια... ουτε βασικοι δεν παιζουν στις ομαδες τους. ο δε κατσουρανης θεος... μιζερος ο κοσμος... οτι να 'ναι... δεν χαθηκε τιποτα ομως. υπαρχουν ποσοι αγωνες ακομα για να διεκδικησει η ομαδα την προκριση. οσο για το αν θα τα πουμε αυτα στον γκαγκατση, νομιζεις οτι δεν τα εχει πει κανεις;;;; οτι οι πρωτοι θα ειμαστε;

θα ηθελα να αναφερω σε αυτα που λεει η σοφια και τα διαφορα ναζιστικα συμβολα που υπηρχαν στις κερκιδες οπως και καποιους που τραγουδουσαν τον εθνικο υμνο με υψωμενη την δεξια... και την θεικη δηλωση του κοκαλη, πως η ομαδα χρειαζεται ανανεωση (οταν ο μεσος ορος ηλικιας του γαυρου ειναι τα 30φευγα)...

για τον νικοπολιδη τωρα εχω να πω συγκεκριμενα πραγματα... αντωνακη παντα τετοια ρε. πειτε με εμπαθη... με αφηνει αδιαφορο... τον κυριο αυτο μαζι με τον μιχαλακη τους θεωρω επιεικως γελοιους, για οσα εχουν πει και για οσα εχουν κανει.

και δεν θα τον τιμησω στην εθνικη ενω ολο τον υπολοιπο καιρο δεν ειναι αξιοπρεπης. ας με πεισει πρωτα οτι δεν ειναι ο @$#@ που τον θεωρω και μετα θα τον προσκυνω. αλλα ολα αυτα που ελεγε με τον κωνσταντινου και αυτα που τελικα εκαναν δεν τα ξεχνω.

αντωνακη παντα τετοια.

freak

θα ηθελα να δηλωσω εκνευρισμενος και απο τον μαιντανο αλεξη κουγια που βγηκε να κανει δηλωσεις... πως ο ρεχαγκελ δεν ειχε ομαδα και χαρη του καναμε που τον πηραμε προπονητη, και δεν ξερει μπαλα, κλπ...

αλλα οταν πηρε το γιουρο λεγαμε αλλα...

αμαν πια με τους τηλεοπτικους & κοινωνικους μαιντανους.

Pappas10

Freak... νομίζω ότι από την αρχή δήλωσα ότι το παιχνίδι ήταν παιχνίδι και ότι δεν έψαχνα καμία "Εθνική Δικαίωση" μέσα από αυτό. Αλλά είχε ιδιαιτερότητες όντας παιχνίδι εναντίων της τουρκίας και αυτό όποιος δεν το παραδέχεται κρύβει το κεφάλι του στην άμμο.

Για τις ανοησίες των φιλάθλων μας η θέση μου φυσικά και είναι αντίθετη. Είναι γνωστό ότι "όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη". Φυσικά στους πανηγυρτζίδες θα βρεις και χουλιγκάνια και φασισταριά. Ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά είναι.  Το μόνο που θα πω είναι ότι προτιμώ την Εθνική των 2 με 3.000 πραγματικών φιλάθλων κι ας με κάνει γραφικό. Από εκεί και πέρα δεν παίζουν αυτοί μπάλα και το θεωρώ το λιγότερο "ύποπτο" να προσπαθούν κάποιοι δημοσιογράφοι να εστιάσουν εκεί παρά στα χάλια της Εθνικής μας.  

Για τους παίκτες μας νομίζω ότι έδωσα αρκετούς λόγους για τη θέση μου απέναντι τους.  Εμμένω στην άποψη μου για όσους πρότεινα. Δεν ξέρω πόσο βλαμένο είναι ο Λεοντίου στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ (που είναι) ή πόσο κουρασμένος είναι ο Στολτίδης στην ομάδα που παίζει αλλά νομίζω ότι δύσκολα με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος θα είναι τόσο κακοί, έστω κι από φιλότιμο. Για τον Σεϊταρίδη το έγραψα ότι ο Βύντρα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ αλλά τουλάχιστον έχει συνηθίσει το μπινελίκι και ΝΑΙ είναι φιλότιμος. Ας πάρει τον Λουμπούτη - που είναι κι αυτός "Λεγεωνάριος" και παίζει στην ίδια θέση αν θυμάμαι καλά- ή όποιον άλλον νομίζει.

Τέλος, επειδή άκουσα κάτι για "ρεφάρισμα" και "κλείσιμο στομάτων" με την Μάλτα, να ξεκαθαρίσω κάτι. Προσωπικά θέλω και εύχομαι να ρίξουμε 5 γκολ στη Μάλτα και να προκριθούμε στο Ευρωπαϊκό του οποίου στην τελική είμαστε και οι κάτοχοι. Αυτό όμως είναι το ΕΛΑΧΙΣΤΟ που πρέπει να κάνουν οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδος για να τιμήσουν οι ίδιοι τον τίτλο που κατέκτησαν.

Η Πραγματική "ρεβάνς" του αγώνα με την Τουρκία θα λάβει χώρα στην Τουρκία.  Αν θέλουν να ρεφάρουν, ας κερδίσουν τους πόντους εκειμέσα. Το να προσπαθούν να "ισοβαθμίσουν" την Μάλτα με την Τουρκία αγωνιστικά είναι κουτσαβακισμός του κερατά και ενδεικτικός της νοοτροπίας που διακατέχει τους διεθνείς μας.

Αυτά για την ώρα.

Με εκτίμηση


Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Shadowlord

Eνα πραγμα δεν μπορω να ακουω...

"Σταματηστε στην κριτικη στον Ρεχαγκελ γιατι πηρε το Euro"

Kαι τι θα πει αυτο δηλαδη??Οτι επειδη πηρε το ευρωπαικο πρεπει να μεινει μεχρι να πεθανει???(βιολογικα,γιατι προπονητικα ειναι ηδη νεκρος..)
Ο ανθρωπος εχει εμμονες.Και αυτο φαινεται.Δεν ειναι δυνατον να εξακολουθει να βαζει μεσα τον Χαριστεα..Πιστευω οτι δεν υπαρχει (αλλο) ατομο στην Ελλαδα που να εβαζε τον Χαριστεα αντι για τον Γκεκα.ΜΟΝΟ ο Ρεχαγκελ μπορουσε να το κανει αυτο.Ασε τον Μπασινα.
Ο Νικοπολιδης εκανε τραγικο παιχνιδι..Τα 3 γκολ ηταν δικα του..Αλλα το ερωτημα ειναι..ποιον να βαλει???
Οι μονοι που το παλεψαν πραγματικα ειναι ο Σαμαρας και ο Κυριακος.
Δεν θελω να συνεχισω με κριτικη των παιχτων..Αυτοι τοσο μπορουν τοσο παιζουν..
Οσο ομως τους καλει ο Ρεχαγκελ στην εθνικη τοσο εκτιθεται ο ιδιος.Αν ο ανθρωπος ειναι τοσο κολλημενος που δεν το βλεπει δεν μπορω να καταλαβει τι ***** κανει στον παγκο μας.(καισε οποιονδηποτε παγκο δλδ..)

Γιαυτο μην ακουω για το Euro..Γιατι αν κατσει ο Ρεχαγκελ 20 χρονια ακομα παλι την ιδια 11αδα θα κατεβαζει..Γιαυτο..πιστευω οτι ολοι πρεπει να ευχαριστησουμε τον κ Ρεχαγκελ και τους παιχτες για το Euro αλλα η ομαδα πρεπει να αλλαξει..[size=24]ΤΩΡΑ[/size].Και αν ο κυριος Ρεχαγκελ δεν μπορει να το καταλαβει δεν ειναι αναγκη να καταστρεψουμε αυτη την ομαδα μεχρι να αξιωθει να φυγει..


ΥΓ:Ο Δελλας μετα to 4o γκολ θα επρεπε να σταματησει την μπαλα..Δεν ειναι δυνατον να γινεσαι ΤΟΣΟ ρομπα και αντι εστω να κανεις οτι κυνηγας τη φαση απλα να σηκωνεις τα χερια σαν να σου φταιει η τυχη σου..!!Αυτους τους παιχτες εξακολουθει να καλει ο Ρεχαγκελ..I rest my case..

freak

γεγονος ειναι οτι οταν η ομαδα ειχε κορμο Παναθηναικου πηρε το γιουρο... τωρα με τον κορμο του γαυρου ....


ο ρεχαγκελ παντως εγινε και αυτος ελλην... περηφανος ιδιοκτητης καφενειου.. χεεχεχεχε.

598 Επισκέπτες, 0 Χρήστες