Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 453
  • Online ever: 2,373 (Αυγούστου 19, 2025, 02:18:11 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 436
  • Total: 436

η "παιδικη χαρα"

Ξεκίνησε από Athinoula, Σεπτεμβρίου 01, 2007, 03:44:48 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Athinoula

Παράθεση από: "lila"kai melaxrinoi etsi?? :wink:

autoi oi melaxrinoi mas fagane :roll:

voliwtisa

Οχι οτι με τους πιο ανοιχτόχρωμους είδαμε διαφορά  :roll:  :D

Athinoula

Παράθεση από: "voliwtisa"Οχι οτι με τους πιο ανοιχτόχρωμους είδαμε διαφορά  :roll:  :D

oi melaxrinoi exoun alli xari filenada...einai pio sexy...oso na nai!

voliwtisa

Ναι όσο να'ναι μια τσαχπινιά την έχουνε δεν μπορώ να πω...:D

toulouz

Βρέ κορίτσια "καλό παιδί" να είναι!!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

(κ κούκλος κ ας ειναι οτι χρωμα θέλει!)

voliwtisa

Ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει κορίτσα...Μη σκάτε...Εγώ με το ύψος έχω πρόβλημα...τον θέλω αψηλό  :roll:  :D

Athinoula

Παράθεση από: "toulouz"Βρέ κορίτσια "καλό παιδί" να είναι!!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

(κ κούκλος κ ας ειναι οτι χρωμα θέλει!)

ναι καλο παιδι...αυτο μας ενδιαφερει αλλιως στην μαμα του... :wink:

Athinoula

voliwtisa

Θέλω πόλοοοοο  :oops:  :lol:

Athinoula

Παράθεση από: "voliwtisa"Θέλω πόλοοοοο  :oops:  :lol:

polo 8elo kai ego :oops:

voliwtisa

Πόλος έλξης είναι τα μαναράκια μου  :oops:  :lol:

Athinoula

STRIMENI

καλημερα καλημερα !!!!!!κ καλη εβδομαδα!!!!!!!!!επιτελους κρυο!!!!!!!!!!!!!!!!!εγω επιμενω ακομα για σκι!!!!οι πολιστες που εχουμε εμεις εδω εχουν τα χαλια του!!! :wink: !οπως κ καποιοι απο τον ολυμπιακο που εχω γνωρισει!!!!λιγα τα καλα κομματια εκει!!!!μηπως στο βουνα να εχουμε μεγαλυτερη ποικιλια βρε κοριτσια!!!!!?? :roll:αντε ομως κανονιστε γιατι περναει ο καιρος!!!χιχιχχιχι

Athinoula

Παράθεση από: "STRIMENI"καλημερα καλημερα !!!!!!κ καλη εβδομαδα!!!!!!!!!επιτελους κρυο!!!!!!!!!!!!!!!!!εγω επιμενω ακομα για σκι!!!!οι πολιστες που εχουμε εμεις εδω εχουν τα χαλια του!!! :wink: !οπως κ καποιοι απο τον ολυμπιακο που εχω γνωρισει!!!!λιγα τα καλα κομματια εκει!!!!μηπως στο βουνα να εχουμε μεγαλυτερη ποικιλια βρε κοριτσια!!!!!?? :roll:αντε ομως κανονιστε γιατι περναει ο καιρος!!!χιχιχχιχι

:oops: edo zouzouna sthn a8hna exei kati tekna kala alla den exoume xrono..na tous peripii8oume analogos!

kai emena mou aresei to krio...arxizei kai uparxei endiaferon...xereis..to andriko kormi se zestenei...ax...einai kai proi kolastika..pao na doulepso ligaki! :oops:  :roll:

Nasia9

εγώ έχω μία απορία...γιατί άραγε  ο παππάς...δε μου έχει προτείνει ακόμα,να πάμε να δούμε τη Πανάθα;  ]

436 Επισκέπτες, 0 Χρήστες