Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 304
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 237
  • Total: 238
  • Leon

η "παιδικη χαρα"

Ξεκίνησε από Athinoula, Σεπτεμβρίου 01, 2007, 03:44:48 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

toulouz

strimeni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ουουουουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

freefall

καλησπέρα :)

αυτός μας κάνει ???

Athinoula

Nasia9

λίλα...κάτι έχει το μάτι σου κορίτσι μου..

όσο για αυτόν,πολύ καλός είναι..όχι απλώς καλός.  ]

gohssa

Παρούσα και εγώ στην παιδική χαρά.......λείπει ο Μάρτης από την σαρακοστή? χχιχιιχιχιχι Έγω έχω εμπειρία σε όλα τα παιχνίδια της παιδικής χαράς, βλέπετε πάω κάθε μέρα με την κορούλα μου. 'Οσο για τον ναυαγοσώστη , χμμμ δεν είναι κακή ιδέα.........

Athinoula

Παράθεση από: "gohssa"Παρούσα και εγώ στην παιδική χαρά.......λείπει ο Μάρτης από την σαρακοστή? χχιχιιχιχιχι Έγω έχω εμπειρία σε όλα τα παιχνίδια της παιδικής χαράς, βλέπετε πάω κάθε μέρα με την κορούλα μου. 'Οσο για τον ναυαγοσώστη , χμμμ δεν είναι κακή ιδέα.........

sosti i filenada moy...eidate..emeis oi mamades xeroume!!!!!

:wink:

Athinoula

Παράθεση από: "Nasia9"λίλα...κάτι έχει το μάτι σου κορίτσι μου..

όσο για αυτόν,πολύ καλός είναι..όχι απλώς καλός.  ]
:hug2: to dior8osa tora...!

STRIMENI

καλημερα!!!!!!τουλουμπιτσαααααααααααααα!!!!!!!!!που εισαι βρε γυφτακι????μου εταξες ναυαγοσωστη κ ακομα τον περιμενω!!!!μη ταξεις σε μικρο κ σε τρελο λενε!!κ γω ειμαι κ τα δυο!!!!!εεεε αντε φερτον πριν τελειωσει το καλοκαιρι!!!γιατι μετα θα ψαχνουμε για δακαλο του σκι!!!!! :blobs16:

toulouz

καλημέρα!!!!!!!!!!!! βρε στριμένο δεν μπορώ να βάλω την φώτο του ναυαγοσώστη!!!!!και είναι ένα παιδί!!!!!!!!παίδαρος!!!!!!!! :cheers:

Athinoula

Παράθεση από: "toulouz"καλημέρα!!!!!!!!!!!! βρε στριμένο δεν μπορώ να βάλω την φώτο του ναυαγοσώστη!!!!!και είναι ένα παιδί!!!!!!!!παίδαρος!!!!!!!! :cheers:

an einai kana super tekno steilto sta mail mas vre... :wink:

toulouz

αχ βρε λιλού πως δεν το σκέφτηκα!!!θα την στείλω το απόγευμα αν έχω χρόνο!!!!!!!!!μάκια πολλά!!!!!!!!!!!!

Athinoula

Παράθεση από: "toulouz"αχ βρε λιλού πως δεν το σκέφτηκα!!!θα την στείλω το απόγευμα αν έχω χρόνο!!!!!!!!!μάκια πολλά!!!!!!!!!!!!

E MA....kai esi .. :D

Athinoula

καλημερουδια μωρακια!!! :wink:

Christina:-)

Καλημέρα.....κουυυυυνια,μπεεεελα.......

toulouz

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι κάνετε????Λίλα μ αρέσει που γράφεις ελληνικά!συνέχισε έτσι!!!! :thumright:

237 Επισκέπτες, 1 Χρήστης