Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 413
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 464
  • Total: 464

Θερμιδομετρητής*** Κώσταd33

Ξεκίνησε από Nasia9, Σεπτεμβρίου 06, 2007, 04:02:03 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

snoopy

εγώ θέλω παγω΄το με γευση καφέ και στρατσιατέλα  :oops:

Athinoula

Παράθεση από: "snoopy"εγώ θέλω παγω΄το με γευση καφέ και στρατσιατέλα  :oops:

:oops: Ego 2 vafles i mia pano sthn alli....treis bales pagoto sokolata parfe...me siropi sokolatas {arketo}...kai 3 biskotakia apo pano...kai ena pouraki... :oops:

Christina:-)

ΛΙτότητα βρεεεεεε!

Εγώ πάραυτα,θα προτημούσα μια βάφλα με μία μπάλα ρούμι σταφίδα,και μια άλλη μπάλα μήλο καννέλα.... :oops:

Athinoula

Παράθεση από: "Christina:-)"ΛΙτότητα βρεεεεεε!

Εγώ πάραυτα,θα προτημούσα μια βάφλα με μία μπάλα ρούμι σταφίδα,και μια άλλη μπάλα μήλο καννέλα.... :oops:

an yparxei pagoto kanela...8a fao! :oops: ...m aresei poli i kanela!

Enia

εγώ παραμένω πιστή στην επίσημη αγαπημένη μου, την πικρή σοκολάτα... άαααντε να φλερτάρω ελαφρώς με εκείνη την σοκολάτα-καραμέλα...

(κόλαση λέμεεεεεε!!!)

μμμμμμμ.... σλουρπ.... νιαμ νιαμ...

Θα σου δώσω λίγο απ το δικό μου να δοκιμάσεις.Λίγο ομώς ,ναι? :lol:

snoopy

θελω και εκεινο το λιωμένο που σου βάζουν απο πανω και μετά απο λιγο παγώνει ! !!!
οχι οχι...δεν θέλω παγωτό σοκολατα! τωρα που το σκέφτομαι θέλω παγωτο απο το παγωτομανια...με γεύση ΜΙΛΓΕΪΓ!!!!!!!!!!!!!!!! θα γουρουνιάσω :pig: !!!

Athinoula

snoopy

Παράθεση από: "lila"ego kano diaita :oops:
και εγώ κανω διαιτα....βασιά διατροφή... γιατι ανεβηκα θεσ/η το σκ και έτρωγα..... νομιζω οτι δεν σταματησα να τρώω....
τα λεω ομως για να χορτασω! χιχιχι :oops:  8)

Athinoula

Παράθεση από: "snoopy"
Παράθεση από: "lila"ego kano diaita :oops:
και εγώ κανω διαιτα....βασιά διατροφή... γιατι ανεβηκα θεσ/η το σκ και έτρωγα..... νομιζω οτι δεν σταματησα να τρώω....
τα λεω ομως για να χορτασω! χιχιχι :oops:  8)

kai ego diatrofi safos are 8a ginoume kormares TELOS

Ευτυχώς που αυτη η νέα "διατροφή" με παγωτά και βάφλες σε βοηθάει να χάσεις εύκολα τα κίλα του καλοκαίριου.....Θα τη κάνω και γω κορίτσα... :P

Nasia9

Πρέπει να σας ανακοινώσω ότι θα πάρω τον κώστα και θα τον πάω σε άλλη γη,σε άλλα μέρη....μακριά από παγωτά,βάφλες και σοκολάτες...θα τρέφεται με χόρτα...κα κανένα μοσχαράκι που και που... (1 φορά τον μήνα δηλαδή)....

αποχαιρετήστε τον........... ]

snoopy

Παράθεση από: "Christina:-)"Ευτυχώς που αυτη η νέα "διατροφή" με παγωτά και βάφλες σε βοηθάει να χάσεις εύκολα τα κίλα του καλοκαίριου.....Θα τη κάνω και γω κορίτσα... :P

τις βάφλες τα τρώμε εικονικά !!! για να χορτάσουμε!

Λιλακι....
Κορμάρες είμαστε, το θέμα ειναι να χάσουμε αυτά τα 2-3 κιλά του καλοκαιριού...και οσο αναφορά εμένα και της Θεσ/κης, γιατί τα ρούχα ειναι ισα ισα... :oops:

Athinoula

Παράθεση από: "Nasia9"Πρέπει να σας ανακοινώσω ότι θα πάρω τον κώστα και θα τον πάω σε άλλη γη,σε άλλα μέρη....μακριά από παγωτά,βάφλες και σοκολάτες...θα τρέφεται με χόρτα...κα κανένα μοσχαράκι που και που... (1 φορά τον μήνα δηλαδή)....

αποχαιρετήστε τον........... ]

:santa: elpizoume mexri ta xristougena na exete girisei filenada...allios na er8o kai ego mazi sas? na noikiasoume kai poulman na pame... :roll:

Nasia9

Άμα αναλάβεις ρόλο οικιακής βοηθού,πολύ ευχαρίστως  ]

464 Επισκέπτες, 0 Χρήστες