Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 413
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 479
  • Total: 479

Θερμιδομετρητής*** Κώσταd33

Ξεκίνησε από Nasia9, Σεπτεμβρίου 06, 2007, 04:02:03 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Nasia9

να τες οι γκαρσόνες πάλι.... αρχίζω και τα παίρνω... ]

KostasD33

Μια ζωή την έχουμε κι αν δεν τη γλεντίσουμε τι θα καταλάβουμε τι θα καζαντίσουμε.........
 ]

Enia

...κι αν θέλετε να μιλήσουμε συγκεκριμένα για το παγωτό, είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι [size=18]είναι χωνευτικό[/size] (οι κακιές γλώσσες λένε μόνο για κρέμα-καϊμάκι, αν οι ερευνητές διάλεγαν εμένα για πειραματόζωο θα είχαν αποδωθεί τα δέοντα και στην σοκολάτα).
Επίσης είναι γνωστός σε όλους τους καλοφαγάδες -όσο κι αν προσπαθούν να το αρνηθούν κάτι καχεκτικοί σπαστικοί, ότι το επιδόρπιο, και δη το παγωτό, [size=18]πηγαίνει σε ειδικό χώρο στο στομάχι[/size]! που σημαίνει ότι όσο κι αν έχουμε φάει, πάντα υπάρχει χώρος για ένα γλυκάκι! :wink:  :lol:

Enia

ΥΓ:...  :roll: ... για το παγωτό πεπόνι δεν γνωρίζω αν έχουν γίνει μελέτες...  :roll: ...

sevenseas

ααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
το παγωτο πεπονι ειναι το αγαπημενο του...............................
ασε δεν καρφωνω τον φιλο

KostasD33

Παράθεση από: "Enia"ΥΓ:...  :roll: ... για το παγωτό πεπόνι δεν γνωρίζω αν έχουν γίνει μελέτες...  :roll: ...

Μα είναι ανάγκη κι εσύ τώρα να γίνεις τόσο ρουφ γμτ

Τεσπα.....
Έχω αναλάβει επίσημα την συγκεκριμένη μελέτη και θυσιάζομαι για το καλό της επιστήμης.
Επίσης ενημερώνουμε το φιλοθεάμον κοινό ότι οι μελέτες επεκτείνονται και στο σιρόπι σοκολάτα και διάφορα άλλα καλλιτεχνικά συνοδευτικά γεγονότα

my_therapist_said

για να σε βοηθήσω....
το παγωτό πεπόνι δεν λέει τίποτα...
το παγωτό καιμάκι ΠΑΝΩ σε πεπόνι λέει πολλά

Enia

Παράθεση από: "KostasD33"Μα είναι ανάγκη κι εσύ τώρα να γίνεις τόσο ρουφ γμτ

δεν φταίω εγώ αν εσύ δίνεσαι μόνος σου... εγώ το είπα διακριτικά...  :P  :lol:

Sotis

ΜΠΟΡΩ  ΝΑ  ΕΧΩ  ΜΙΑ ΚΑΝΑΤΑ  ΝΕΡΟ  ΕΓΩ  ΠΑΡΑΚΑΛΩ..με  παγακια...πλιζζζ :D  :D

Nasia9

κώστα,ξέρεις τι καταλαβαίνω; αυτοί θέλουν να σε πεθάνουν ! Σου δίνουν να τρως τα πεπόνια και τα καρπούζια,για να τους μείνει το α33 :24:

my_therapist_said

και θα μας μείνουν κάποιες σαν και εσένα για να μας γκρινιάζεις για εκείνα που θα τρώμε?

Athinoula

Παράθεση από: "Nasia9"Λοοιπόν..........

πηγές με ενημερώνουν ότι ο κύριος κώστας μας,τσακίζει σε καθημερινή βάση 4 μπάλες παγωτό (το λιγότερο) γεγονός που βλάπτει σοβαρά την υγεία του!  ]

lila ennois emena glikia mou??? ego aplos ena pagotaki troo oso aneveni i dikia mou xolisterini anevenei kai tou kosta...

an den ta fame tora pote 8a ta fame?.... :oops:

Christina:-)

Παρακαλώ πολύ,να τρώτε ότι θέλετε και ιδιαίτερα παγωτά,γλυκά,γιατι το καφέ μας θέλει ανακαίνηση μετάτο καλοκαιράκι και χρειάζονται τα cash....

Ευχαριστώ πολύ

:lol:

Athinoula

Παράθεση από: "Sotis"ΜΠΟΡΩ  ΝΑ  ΕΧΩ  ΜΙΑ ΚΑΝΑΤΑ  ΝΕΡΟ  ΕΓΩ  ΠΑΡΑΚΑΛΩ..με  παγακια...πλιζζζ :D  :D

vre terouko diladi esu mono mero me pagakia perneis otan pas sta meroi me tis orees gkarsones me ta prasina blouzakia ..vlepe kastanoxan8es dimetres 8ees ...ta agoria mas to lene...an kai ego tis vlepo san xalia...xereis i ekdikisei tis xan8ias..xaxaxax

oi gkarsones einai tou teri....auton peripioundai pandos!!!!!!!!!!

Athinoula

isos loipon na ton parasiri i ersh emeis den ton parasiroume ...oti trome troi diladi ... :D

479 Επισκέπτες, 0 Χρήστες