Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 603
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 650
  • Total: 651
  • Leon

ΙΖ ΝΟ ΓΚΟΥΝΤ

Ξεκίνησε από Jezebell, Σεπτεμβρίου 17, 2007, 12:12:04 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Pappas10

Παράθεση από: "Rakendytos"
Παράθεση από: "Pappas10"
Παράθεση από: "energizer"... οι κυβερνησεις ανεβοκατεβαινουν & τα πρωταθληματα αλλαζουν συλλογους!!!

Αν πιάσεις την τελευταία 10ετία μα μεν, περισσότερες κυβερνήσεις έχουμε αλλάξει παρά πρωταθλητές συλλόγους.... πρέπει να φύγω από τη χώρα δεν παλεύεται.   :P  :P  :P  :P  :P

Σ αυτο συμφωνω απολυτα..
Οπως στο ποδοσφαιρο μετα απο μια ηττα τρεχουν για προπονητη ετσι και στην πολιτικη..Να δεις παντως που ο Βαγγος θα αλλαξει προφιλ..
Τον βλεπω ν ακουμπαει καμια 80αρια κιλα στα γυμναστηρια.. :D

80άρα κιλά παϊδάκια μπορεί...
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

SoFiA24

Παράθεση από: "Mariana"αποδειχθηκε ότι ο κόσμος θελει φανφαρονους! Να τους χαιρονται !

το μονο που μπορουν να μας προσφερουν ειναι το απολυτο τιποτα!

Γιωργο, ο ελληνας θελει χοντρους , σουβλακος και λογια.

Το να διαβαζω οτι δεν εκανε εργα  το ΠΑΣΟΚ..... οτι ολοι ειναι ιδιοι,   δεν ειναι τιποτ΄αλλο...παρα  αγνωμοσυνη.

κλεινω τ΄αυτια μου σ΄αυτες τις φωνες...κ περιμενω να δω την οποια προσφορα της νεας κυβερνησης στο τοπο.....εκτος απο την τακτοποιηση των υμετερων και την πληρη αποσυνθεση του κρατους.

Θέλεις να μου πεις οτι το ΠΑΣΟΚ δεν τακτοποίησε υμέτερους ;;;  Μην τρελλαθώ τώρα
Θέλεις να μου πεις οτι το ΠΑΣΟΚ δεν έκανε λαμογιές ;;;; Θα τραβήξω τις κοτσίδες μου !!!
Και για να αντιστρέψω λίγο τα πράγματα μπορείς να μου πεις ποια τα έργα του ΠΑΣΟΚ ;;;

Γνωρίζω πολύ καλά οτι και τα 2 κόμματα είναι για τα μπάζα αλλά μη μου αγιοποιείς το ΠΑΣΟΚ καλή μου ...ΕΛΕΟΣ !!!

energizer

...ολοι οσοι συμμετεχουμε σ΄ελληνικες εθνικες εκλογες ΞΕΡΟΥΜΕ οτι εκβιαστικα & διλημματικα επιλεγουμε συμφωνα με:
1) οπαδικα ή παραδοσιακα κριτηρια.
2) συμφεροντολογικα (διορισμοι , μιζες , ρεμουλες , αναθεσεις εργων , αποχαρακτηρισμοι εκτασεων...).
3) απο μισαλοδοξια - αντιπαλοτητα - εμμονες προς 1 ή περισσοτερους πολιτικους χωρους ή κομματικους εκπροσωπους.
4) χαβαλε (τυχαιως & αποδοκιμαστικως!).
5) μη χειρον βελτιστον (τον λιγοτερο επικινδυνο - αναξιοπιστο - λαικιστη...).
 :wink:
...οσο για την ποιοτητα του κοινοβουλευτισμου μας (ΟΛΑ τα κομματα!)...για να μην καρφωθω ως δημοσιος υπαλληλος...σας παραπεμπω  στα:
1) δημοσιο χρεος (οροσημο η μεταπολιτευση)
2) κοινωνικη προνοια (ιδρυματα , υγεια , συνταξεις , μισθοι κτλ..)
3) ΠΑΙΔΕΙΑ (χωριστα αυτο , γιατι αποτελει θεμελιο λιθο των κοινωνιων & καθε παραμετρου τους...)
4) δημοσια διοικηση(γραφειοκρατια , αναποτελεσματικοτητα , δυσλειτουργιες...)
5) εθνικη εσωτερικη & εξωτερικη πολιτικη (Μακεδονια , Οτσαλαν , Ιμια , Κυπριακο , Αιγαιο....)
6) επιπεδο συνδικαλιστικων οργανων & "ανεξαρτησια" τους!!!
 :evil:
...να μην σας κουραζω αλλο...
 8)

Pappas10

Παράθεση από: "energizer"...ολοι οσοι συμμετεχουμε σ΄ελληνικες εκλογες ΞΕΡΟΥΜΕ οτι εκβιαστικα & διλημματικα επιλεγουμε συμφωνα με:
1) οπαδικα κριτηρια.

Συγνώμη για την παράφραση του κειμένου Ενερτζάιζερ...

Λοιπόν,

Εκλογές ΠΑΣΟΚων για την ανάδειξη Γιωργάκη στην Προεδρία.. ανοιχτή για όλον τον κόσμο η ψηφοφορία με έναν υποψήφιο.

Σκάω μύτη στα Πετράλωνα (αρκετά "πρασινοκρατούμενη" περιοχή τόσο πολιτικά όσο και ποδοσφαιρικά) κοντά στο τότε σπίτι μου για να ψηφίσω.

Παίρνω ψηφοδέλτιο "Γιώργος Παπανδρέου", Γράφω πάνω "ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟΝ ΠΑΟ" μπροστά σε όλους και το ρίχνω μέσα...

Την άλλη μέρα μου είπε ένας τύπος ότι βρεθήκαν 5-6 τέτοιες ψήφοι.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Enia

Παράθεση από: "energizer"...ολοι οσοι συμμετεχουμε σ΄ελληνικες εθνικες εκλογες ΞΕΡΟΥΜΕ οτι εκβιαστικα & διλημματικα  [...]
επιλεγουμε συμφωνα με:
1) οπαδικα ή παραδοσιακα κριτηρια.  :arrow: όχι... κι ας υπάρχει οικογενειακή παράδοση η ψήφος είναι μυστική. εγώ ξέρω τι βάζω στο φακελλάκι...
2) συμφεροντολογικα (διορισμοι , μιζες , ρεμουλες , αναθεσεις εργων , αποχαρακτηρισμοι εκτασεων...). :arrow: μπααα... τίποτα από αυτά δε με αφορά...
3) απο μισαλοδοξια - αντιπαλοτητα - εμμονες προς 1 ή περισσοτερους πολιτικους χωρους ή κομματικους εκπροσωπους. :arrow: εδώ δεν κρατάω κακίες για αυτούς που με πλήγωσαν σε προσωπικό επίπεδο, σιγά μην χαλάσω την καρδούλα μου - και την ψήφο μου - για να μαυρίζω κόσμο!
4) χαβαλε (τυχαιως & αποδοκιμαστικως!). :arrow: εννοείται πως όχι! κι ας είμαι άσχετη -ακόμα- με τα πολιτικά, το μέλλον μου δεν το παίρνω στον χαβαλέ!
5) μη χειρον βελτιστον (τον λιγοτερο επικινδυνο - αναξιοπιστο - λαικιστη...). :arrow: μα κανένας να μην αξίζει!? αν το πίστευα αυτό θα είχα κατέβει εγώ υποψήφια!  :P  :lol:
Παράθεση από: "energizer"...να μην σας κουραζω αλλο...
 8)
Ευχαριστούμε!

Α, και -γιατί δεν είδα να απαντάμε στην συγγραφέα, και δεν κάνει να αφήνουμε απορίες αναπάντητες γιατί σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας που έλεγε και μια ψυχή- μετά λύπης μου να προσθέσω  ότι όχι, η κυρία Σαρρή δεν τα κατάφερε...

Τα κατάφερε όμως η κυρία Ευθαλία Καφαντάρη (η συνονώματη ντε)...

Για την Κοκκίνου το ξέρατε ότι ήταν υποψήφια? Με τους οικολόγους πράσινους... Πολύ στεναχωρέθηκα και για την Έλλη...

Μεγάλος ρατσισμός ρε παιδί μου στους λαϊκούς τραγουδιστές...! Όταν πάμε και τους ρένουμε με λουλούδια καλά είναι, αλλά ένα σταυρό δε τους δίνουμε...!!! Τς τς τς τς τς...

(Πότε θα κατέβει υποψήφιος ο Σάκης?! Εεεε?!)

cna

Αυτό που δεν έχουν καταλάβει οι κομματικοποιημένοι είναι ότι μετά από τόσες δεκαετίες βολέματος ημετέρων, ρουσφετιών και τα σχετικά, το νέο κίνημα στην ελληνική κοινωνία είναι αυτό της αξιοκρατίας. Δεν με ενδιαφέρει ο διορισμός αρκεί να γνωρίζω ότι την οποιαδήποτε θέση την έχει καταλάβει κάποιος άξιος και ικανός.
Όσο για τα δημόσια έργα μετά λύπης μου σας πληροφορώ ότι τα μεγαλύτερα δίκτυα υποδομών τα πραγματοποίησε η χούντα μέσω της ΜΟΜΑ (δηλαδή το σημερινό Μηχανικό του Στρατού). Βέβαια αν δεν έκανε και αυτά ο Παπαδόπουλος τότε θα είχε πέσει από τον πρώτο χρόνο. Δεν γνωρίζω πόσοι από εσάς ταξιδεύετε εκτός Αθηνών προς Βορρά αλλά η πραγματικότητα είναι ότι ο εθνικός οδικός άξονα Αθηνών-Λαμίας-Θεσσαλονίκης είναι υπό ολοκλήρωση εδώ και 30 χρόνια. Έχω ταξιδέψει πολλάκις τα τελευταία 12 χρόνια μέσω αυτού του άξονα και δεν θυμάμαι ούτε μία χρονιά που να μην υπήρχαν παρακάμψεις λόγω έργων. Όσο για την εγνατία οδό οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους ετέρους μας για την χρηματοδότηση, η οποία όμως αφορούσε την κατασκευή αυτοκινητοδρόμου με 4 λωρίδες ανά κατεύθυνση και μία βοηθητική και όχι δύο λωρίδων που είναι σήμερα. Αυτά τα ολίγα προς το παρόν...

Jezebell

Ητο το Ελλακι υποψηφια????????Τι λες τωρα?Κριμα
Στο θεμα λοιπον...ο Ιζ νο γκουντ εμμενει σε θεσεις και ηδη απαντα ως προεδρος του σοσιαλιστικου κομματος παραβλεποντας τις οποιες τουλαχιστον αναγκες για αξιοπρεπεια ενος ανθρωπου που ως τωρα προεδρευε και εξεφραζε ενα κομμα και που ηταν εκλεγμενος απο τον λαο.(αυτο να δεις που εκλεγει κανονικα ο λαος πως λεγεται??Α ναι...δημοκρατια).Ο ιζ νο γκουντ αυτο οριστηκε χαλιφης και η αυλη τον εχρισε χαλιφη.Τωρα τι κι αν δεν εγιναν ακομα εκλογες εσωκομματικα η ψυχουλα του λαχταραει.Αντε ιζ νο γκουντ και εις την προεδρια της δημοκρατιας αλλωστε...οτι δηλωσεις εισαι.
Υπογραφη: Σταυρουλα Κοκκαλη της γνωστης οικογενειας

cna

Σταυρούλα ούτε εκλογές με έναν μόνο υποψήφιο ονομάζονται δημοκρατικές. Η δημοκρατία απαιτεί πολυφωνία...

Jezebell

Οφκορς αλλα να εκλεγομαι απο μονος μου νομιζω λεγεται Φαραω, Θεος, φασισμος κτλ

Anonymous

Παράθεση από: "SoFiA24"
Παράθεση από: "Mariana"αποδειχθηκε ότι ο κόσμος θελει φανφαρονους! Να τους χαιρονται !

το μονο που μπορουν να μας προσφερουν ειναι το απολυτο τιποτα!

Γιωργο, ο ελληνας θελει χοντρους , σουβλακος και λογια.

Το να διαβαζω οτι δεν εκανε εργα  το ΠΑΣΟΚ..... οτι ολοι ειναι ιδιοι,   δεν ειναι τιποτ΄αλλο...παρα  αγνωμοσυνη.

κλεινω τ΄αυτια μου σ΄αυτες τις φωνες...κ περιμενω να δω την οποια προσφορα της νεας κυβερνησης στο τοπο.....εκτος απο την τακτοποιηση των υμετερων και την πληρη αποσυνθεση του κρατους.

Θέλεις να μου πεις οτι το ΠΑΣΟΚ δεν τακτοποίησε υμέτερους ;;;  Μην τρελλαθώ τώρα
Θέλεις να μου πεις οτι το ΠΑΣΟΚ δεν έκανε λαμογιές ;;;; Θα τραβήξω τις κοτσίδες μου !!!
Και για να αντιστρέψω λίγο τα πράγματα μπορείς να μου πεις ποια τα έργα του ΠΑΣΟΚ ;;;

Γνωρίζω πολύ καλά οτι και τα 2 κόμματα είναι για τα μπάζα αλλά μη μου αγιοποιείς το ΠΑΣΟΚ καλή μου ...ΕΛΕΟΣ !!!

Για τα έργα εφοσον θελεις να πειστεις....μπορεις να ζητησεις απο τα αρμοδια υπουργεια την λιστα και τις χρηματοδοτησεις..ειναι τοσα πολλα...θα μπορεσεις πιστευω να κανεις κ συγκριση.
Δεν εκανε ομως οσα θα επρεπε να κανει.

Αν εγινε τακτοποιηση υμετερων του ΠΑΣΟΚ.....τιμωρηθηκε....εξ αλλου η ΝΔ καταστρατηγησε το Νομο Πεπονη....Η ΝΔ υποσχεθηκε οτι θα τ αλλαξει ολα. ....κ το μονο που καταφερε ....ηταν να αχριστεψει τον κρατικο μηχανισμο......
μη συγκρινουμε ομως περιοδους ΄81 και ΄07.....αυτο το προνομιο μονο η ΝΔ το έχει...να μας γυριζει πισω.
Τα λαμογια ειναι παντου,  σ ολα τα κομματα....απλα περιμενουν την  ευκαιρια...αισχος βεβαια....αλλα τουλαχιστον το ΠΑΣΟΚ τα εστειλε στο σπιτι τους.

Ποτε δεν θα δεχτω οτι ολοι ειναι ιδιοι...πάντα θα ελπιζω στο καλυτερο....και θα ψηφιζω παντα αυτους που εμπιστευομαι να κυβερνουν.
οπως και ποτε δεν θα πιστεψω οτι οποιο κομμα  ειναι εξω απ το χορο, αν του δινονταν η ευκαιρια να κυβερνησει, θα υλοποιουσε ολα οσα απ εξω διεκδικει.

Rakendytos

Γεγονος ειναι πως μου χει λειψει ο Λαλιωτης..
Ο Τσοχατζοπουλος.. ο Κιμων..
Πιο παλια ο Ευαγγελος Γιαννοπουλος.. ο Αρκουδεας..
Ωραια χρονια.. :drunken:

Anonymous

Rakendytos

ωχ ωχ..

Και Τσοχατζο.. ειδες τι εφτιαξε στην εθνικη οδο? (Σειριος)
και ολα αυτα με τον ιδρωτα του..

Χμ.. ξεχασα τον συντροφο Συφουνακη.. Εριξε ενα κλαμα διπλα μου στο Μακρονησι το 2003..με συγκινησε κι εμε το παλιοπαιδο.. :?

energizer

...ναι , ομολογω & εγω οτι το ΠΑΣΟΚ καταφερε να μετατρεψει την νεοελλαδα σε ενα απεραντο εργοταξιο...ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ , ΜΙΖΑΣ , ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ & ΝΕΟΠΛΟΥΤΩΝ...ελεος ρε παιδια με τις κομματικες παρωπιδες!!!
...τι να λεμε;
...οτι το 2004 την ΝΔ την ψηφισαν "αριστεροι" ψηφοφοροι μονο & μονο για ν΄απομακρυνθει το ΠΑΣΟΚ & η διαχυτη αλλαζονεια & διαφθορα(οπως συνεβη & το 1990!);
...τωρα προκυπτει τι εκαναν οι αλλοι!!!
 :cry:
...αλλο θεμα...στο οποιο απαντησε ο κυριαρχος λαος με ΠΑΡΑΤΑΣΗ...& διαχυτη ΔΥΣΠΙΣΤΙΑ...
 :twisted:
...αλλα εχω βαρεθει ν΄ακουω για ενα "δημοκρατικο" κομμα με ΗΓΕΤΕΣ θεοσταλτους (ενιοτε  & κληρονομικους!)...που ευαγγελιζεται ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ  :!:
...μιλαμε γι΄ανεκδοτο...ΠΟΤΕ η "δημοκρατικη" παραταξη καθιερωσε σοσιαλιστικη διακυβερνηση;
...οεο...
ΠΟΤΕ
...& "πλακωνονται" τωρα για διαδοχες & χαρισματικους ηγετες...τι κανει νιαου νιαου στα κεραμυδια;
 :roll:
...η πεινασμενη γατα...ετσι νιωθουν μακρια απο την εξουσια & την κουταλα...οι πελατειακες σχεσεις με τους ψηφοφορους φθινουν & τρεχουν (οι πελατες!) σ΄αλλα μαγαζια...
 :wink:
...Βενιζελος , Διαμαντοπουλου , Παγκαλος , Παπανδρεου κτλ...αν ο Μαρξ & οι διαδοχοι του , φανταζοταν ετσι τα σοσιαλιστικα μοντελα...ΔΕΝ θα ειχε δημοσιευτει ποτε το Κεφαλαιο...ουτε ο Τροτσκυ θα εψαχνε τριτους δρομους!!!
 :lol:
...αλλα ειναι καθολικη δυστυχως σε ΟΛΑ τα κομματα , ποσω μαλλον στα κομματα εξουσιας , η ΑΣΥΝΕΠΕΙΑ & ο ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΟΣ ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ...

lucretia

Κορυφαια ατακα απο γνωστο μου, ενεργο στελεχος του κινηματος...."ειπαμε οτι βελτιωθηκε λιγο, αρχισε και μιλουσε καπως... αλλα δυστυχως το παιδι δεν τραβαγε... το πολυ να περνουσε σε κανενα ΤΕΙ αν επεφταν οι βασεις, αλλα για Πανεπιστημιο δεν ηταν..."

Ρε σεις, δεν ντρεπεστε λιγο να λετε οτι τα εργα τα εκανε το ΠΑΣΟΚ ή η ΝΔ?
Με τι λεφτα τα εκαναν τα εργα , τα εκαναν δωρεα απο την πατρικη τους περιουσια?
Ε οχι, οτι εφτιαξε το  καθε κομμα μια Αττικη ή μια Εγνατια Οδο, ή μια ΠΑΘΕ...

Ο Ελληνικος Λαος τα εφτιαξε τα εργα. Εστω και με βοηθεια απο τα κουπουσου.

Αλλα οχι οτι εφτιαξε την Ελλαδα ο ενας και ο αλλος...
Αυτοι με τα λεφτα που πηραν, ολη η Ελλαδα θα επρεπε να ειναι απ ακρη σε ακρη με αυτοκινητοδρομους. Αλλα κατασπαταλησαν το Δημοσιο Χρημα σε υπερτιμολογησεις, μιζες, προμηθειες, δωρακια κτλ...

Κατι βιλλιτσες στις Μυκονους, κατι γαμοι στα Φορ Σιζονς, κατι  καγιεν και κατι ξενοδοχειακα συγκροτηματα επανω στο κυμα στην Κρητη, απο τα λεφτακια μας εγιναν... Γμτ παλι φουντωσα, μου ηρθε η αποδειξη μισθοδοσιας και ειδα τις κρατησεις.... πληρωνε κοροιδο Λουκρητια 700 ευρω το μηνα φορους για να τρωνε τα λαμογια...και να τους προσκυνανε τα προβατα οτι κανουν και εργο....

Αιντε απο κει.

650 Επισκέπτες, 1 Χρήστης