Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 243
  • Total: 244
  • Leon

ΛΕΒΑΝΤΑ

Ξεκίνησε από sevenseas, Σεπτεμβρίου 22, 2007, 12:57:21 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Rakendytos

ξερω γιατι μιλας.. ελα που κει πηγε το αρσενικο μυαλο μου.. :roll:

anzelina

Παράθεση από: "Rakendytos"ξερω γιατι μιλας.. ελα που κει πηγε το αρσενικο μυαλο μου.. :roll:

καλημέρα...... :roll:  :roll:

Athinoula

Παράθεση από: "Rakendytos"ξερω γιατι μιλας.. ελα που κει πηγε το αρσενικο μυαλο μου.. :roll:

to mualo sou m aresei!

snoopy

Παράθεση από: "lila"
Παράθεση από: "snoopy"
Παράθεση από: "sevenseas"βρε κουτο
δεν προσφερει καφε η todds
χαχαχαχαχαχαχαχαχα

stous kalous pelates.....  ftiaxnoun ftianxoun....

den xero ti lete eseis pandos ...tod's exei kai sthn kologirou sthn kiffisia dexome8a kai apo kei min ton kourazoumeme to kendro...kai pinoume kai kafe meta sthn plateia kefalariou vre adelfe...

koita an den einai tod's me ligotero apo prada dne thn vgazei sto leo filenadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa exei vgalei ena modelaki se kamilo trela! :D

nai, ok... oyte gia Prada lew oxi.... gia Luis omws 8a pw to istoriko OXI
Mesa loipon gia Prada kai Tods!!!! kai kefalari  den leme oxi.........pros 8eou... mia xara einai i plateoula... na osu pw...to protimw kiolas

_MAIRA_

Παράθεση από: "sevenseas"λοιπον θα παρω στην τιτινα ενα κουτι κουραμπιεδες και σε σενα ενα φακελλακι βανιλια

αυτες τις μυρωδιες διαλεξατε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και σε εμενα ενα αισθησιακο λαδι νυχτολουλουδου?

snoopy

Παράθεση από: "lila"
Παράθεση από: "sevenseas"κοριτσι μουη Μαρινα η Λεμονη που εχει το μαγαζι
νυφη της Καλογηρου
και κορη του Βαρδα
μεξερει απο πιτσριικα

αντε αντε
στο τσατ
η παρε με τηλ

ax agaph mou ...to olo nohma einai oti 8eleis na mas peraseis oti i MARINA h LEMONI einai megaliteri sou??? paidia ti leme tora..

Me to marinaki prepi na eiste isa hlikiaka...

AXAXAXAXAXAXA

sevenseas

ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

ελληνας κροισος με νησι 9 γραμματα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φτου εννεα γραμματα εχει το επιθετο μου

αλλα ουτε κροισος ειμαι
ουτε νησι εχω

snoopy

Παράθεση από: "sevenseas"ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

αλλα ουτε κροισος ειμαι
ουτε νησι εχω

ρε άσε τα πολλά πολλά , πας να λουφάρεις!!! είπαμε Tods και μετά Prada. Δεν μου αρέσει να επαναλαμβανομαι [size=18].-[/size]

snoopy

Παράθεση από: "(MAIRA)"
Παράθεση από: "sevenseas"λοιπον θα παρω στην τιτινα ενα κουτι κουραμπιεδες και σε σενα ενα φακελλακι βανιλια

Μαιρα....sigentrosou parakalw.
Prada h Tods; auto einai to dilima.

snoopy

Παράθεση από: "Rakendytos"Η βανιλια μου θυμιζει τα στηθη της γιαγιας μου..
Οταν εφτιαχνε γλυκο εβαζε το μικρα κυλινρακια αναμεσα στα στηθη της για να μυριζουν.. :)
Αλλες φορες εβαζε γαρδενιες απο τον κηπο..

mipws eftiaxne kai gluko triantafullo;;;; kai se tsimbise kanena aga8aki oso isoun mikros;;;; eee :?:  :?:  :?:

Rakendytos

οχι καλο μου..το αγκαθι ημουν ανεκαθεν εγω..

Athinoula

Παράθεση από: "sevenseas"ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

αλλα ουτε κροισος ειμαι
ουτε νησι εχω

ρε άσε τα πολλά πολλά , πας να λουφάρεις!!! είπαμε Tods και μετά Prada. Δεν μου αρέσει να επαναλαμβανομαι [size=18].-[/size]

vre mwro moy den einai krima pou den gnorizomaste? eides...exoume idia gousta ...alla o krisos me ta 9 grammata tsigkounis...

ZHTHTAI kurios na mas parei papoutsia apo thn kalogirou leme! :D  :lol:  :D

Athinoula

Παράθεση από: "(MAIRA)"

Μαιρα....sigentrosou parakalw.
Prada h Tods; auto einai to dilima.

vre maira me ladi nuxtolouloudou 8a thn vgaloun den to katalaba...auto sto perno kai ego.. :lol: to 8ema einai na xodeftoun kai ligaki... :lol:

Athinoula

kai meta 8a ton pame sthn Lancel...ondos L.Vuitton exoun oloi...kai 8a paroume ena sac tupou Elsa ton modelaki einai maximoun 500 8a tou r8oun ola mazi gia thn ka8e mia mas...ti zhtame pia???

riaghul

..καμμια μυρωδιά απο αγιόκλιμα?
Εσείς που είχατε και γιαγια? :P

Η Λεβάντα μου φέρνει εικόνες απο βουνά ..όταν μάζευα το φυτό να το αποξηράνω για να βάλω στα χειμωνιάτικα ρούχα  ...
Η βανίλια ...εικόνες απο γλυκά της μητέρας μα όταν δεν είχε έβραζε  φύλλα απο αρμπαρόριζα που έμαθα να το κάνω κι εγώ παρα την αφθονία βανίλλιας στην αγορα...Αλλά το φυτό βανίλλια και ο χυμός του ...χμ!!! μου φέρνει εικόνες απο μέρη ....ξωτικά.... :)

Μου αρέσει αρκετά η μυρωδιά του κέδρου και του σανταλόξυλου. Μου φέρνει εικόνες όμορφες που προσπαθώ να τις ζω ....

(τι να πρωτοθυμηθω απο μυρωδιές .... :( )

243 Επισκέπτες, 1 Χρήστης