Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 300
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 202
  • Total: 202

Μυσταγωγοι του ονειρου ή νυσταγωγοι της εφιαλτικης θλιψης;

Ξεκίνησε από kodikas, Σεπτεμβρίου 23, 2007, 03:58:38 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Nikos28

@ Λουκρητία:

Συμφωνώ. Βασικά, λέμε το ίδιο πράγμα με διαφορετική διατύπωση.

Θα συμπληρώσω κάτι που έχω γράψει και αλλού αλλά το επαναλαμβάνω κι εδώ, μια και ταιριάζει με τη συζήτηση...

Μέχρι τα 14-15 μου ('90-'91) θυμάμαι οτι οι μεγαλύτεροι χρησιμοποιούσαν τη λέξη ''δεσμό'' και όχι τη λέξη ''σχέση'' για να περιγράψουν αυτό που εμείς, ασυναίσθητα, περιγράφουμε με τη δεύτερη λέξη...
Κάτι που λέει πάρα πολλά!

Ο ''δεσμός'' δείχνει δέσμευση, κάτι στέρεο, κάτι που υποτίθεται πως χαλάει δύσκολα.
Η ''σχέση'' είναι πολύ πιο αόριστη και ''χαλαρή''... :P

Το παράδοξο είναι οτι  όλος αυτός ο mainstream, καταναλωτικός σεξισμός συνοδεύεται και απο ένα μεγάλο ρεύμα σεξοφοβίας - για ερωτοφοβία, ούτε λόγος!

Αλλά αυτό είναι μια απο τις αντιφάσεις της εποχής του μοναχικού πλήθους, της ''Εποχής της Ντισκοτέκ''...

spellbound

τελειως πεζο αλλα μην το ξεχναω... ]

skou70

spellitsa ... (to ypokoristiko to pira authaireta kai einai tis oikeiothtas mi varas  :roll: ) ... ayto to "ouk en tw pollw to ey" einai nomizw kai to simantikotero apo ola ...koinws ayto to mainstream panta mou tin edine san ekfrash ... teleytaia mou ti dinei kai san antimetwpish pragmatikothtas , alla mporei apla na eimai kai yperbolikos de kserw ! elega loipon oti to na prospathei kapoios na balei se mia zygaria tin anthrwpinh sumperifora einai san na exei na gefywsei to xasma anamesa sto rio kai to antirio : oloi nomizoun oti katexoun to antikeimeno alla fwnazoun mia etairia apo ti germania na to palepsei.ayto pou apopse mou fainetai teleiws fysiologiko "etsi" egw o idios ayrio to antimetwpizw "alliws" ... kai paei legontas  ... eksallou an htan ola toso prokathorismena tha htan kai teleiws vareta epeidi akrivws tha htan toso provlepsima ...

black_velvet

Παράθεση από: "lucretia"...
... ασε που παιζει και πολυ συχνα το "δεν εχω εγω σχεση μαζι της, αυτη εχει σχεση μαζι μου"... Η σχεση εχει υποχρεωσεις, και σιγα μην βαλουν αλλα στο κεφαλι τους...

]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

heinrich

αυτό σημαίνει δημιουργική γραφή....
τόσες λέξεις για να πεις στην γκόμενα ππου λικνίζεται πάνω στην μπάρα:
αφού το φόρεσες που το φόρεσες το μίνι, μωρή, τι το κατεβάζεις?

αλλά εντάξει. Υπάρχω και γω που λέω πάντα πως η γυναίκα είναι ανώτερο ον. Πιο έξυπνη, πιο καπάτσα, πιο δημιουργικη, πιο δυναμική, πιο ανθεκτική (αντιθετα με εμάς που συνήθως είμαστε πιω μένοι). Υπάρχουν και οι γυναίκες που το χουν υποψιαστεί αλλά δουλευουν 6 μέρες την εβδομάδα και τη κυριακή για καφέ με την εφημερίδα που χει αφιέρωμα περιοδικό για την γυναικα) και υπάρχουν και αυτές που το χουν καταλάβει και δεν ξερουν τι να το κάνουν...
Γιατί ο εγκέφαλός τους έχει ποτίσει με τις κοινωνικές (και ενίοτε ήμαρτον!ηθικές) υποχρεώσεις απέναντι στην ανωτερότητα του αντρικου φίλου.

spellbound

Σκουδακο ΜΑΣ (μη μας βαρεσει και η Τρις-χαριτωμενη!!),  ελεγα λοιπον και εγω παντα πως για αυτο σε "παω" με χιλια!!  Βαριεσαι τα προκαθορισμενα οπως ακριβως και εγω... Βρε μπας και εισαι Τουξοτς και εσυ ?? ]

samorc

Παράθεση από: "blue-roses"Κορίτσια κι αγόρια του a33 ποιοί
είναι οι δικοί σας φόβοι όσο αναφορά
αυτά που σκέφτεστε,όσο αναφορά το φλέρτ;[/b][/color]

εγω προσωπικα δεν φοβαμαι τιποτα..ειμαι ανοιχτος ανθρωπος..οταν μου αρεσει καποιος και βλεπω οτι ενδιαφερεται και εκεινος δεν κολλαω να παω να του μιλησω..βεβαια σχεδον παντα ή θα λαβω μια αρνητικη απαντηση ή η απαντηση θα ειναι του τυπου "ενταξει μονο για σεξ ..γινεται.>!!.."αα επισης μου εχει δωθει η απαντηση "να ειμαστε φιλοι" ..κατι που απερριψα επισης.>!!.....χαχαχα

φυσικα απο τη στιγμη που εγω ενδιαφερομαι για σχεση τιποτα απο τα παραπανω δεν καταφερε να καταληξει σε αυτο που ηθελα να πετυχω..

οποτε και ειπα οτι αδικα κανω εγω την πρωτη κινηση..

απο εκει και περα αν καποιος κανει κινηση προς το ατομο μου..θα του μιλησω..θα συζητησω μαζι του -εαν γινεται αυτο- ή θα τον απομακρυνω ευγενικα..

αυτο που μερικες γυρνανε και βριζουν δεν το καταλαβα ποτέ..

samorc

να μπω και εγω στην κουβεντα..??.. :-)

Κατ' αρχάς, πρώτον, πώς ξέρεις οτι δε θέλει δέσμευση και συναίσθημα κάποιος που σε φλερτάρει; Πώς είσαι σίγουρη οτι ο μοναδικός του σκοπός είναι το σεξ; Στο έχει δηλώσει ρητά και κατηγορηματικά ή το έχεις συμπεράνει εσύ απο κάπου; Πώς ξέρεις οτι αυτό το συμπέρασμα είναι και το σωστό;

-> και ομως μας το ξεκαθαριζουν ρητα και κατηγορηματικα..

Δεύτερον, ακόμα κι αν κάποιος άντρας θέλει μόνο σεξ, τι σε κάνει να πιστεύεις οτι ΔΕΝ μπορείς να τον ''τουμπάρεις'' και να τον κάνεις να σε δει σαν μυαλό ή/και σαν καρδιά - σαν προσωπικότητα;

->το εχω προσπαθησει..οχι για μεγαλο διαστημα ομως..ειναι πολυ κουραστικο ξερεις..συν οτι θα πρεπει να ριξει μια γυναικα το επιπεδο της στο να ειναι απλα η παλακιδα καποιου(αυτοσεβασμος μηδεν δηλαδη..)..και με αμφιβολο αποτελεσμα..

Τρίτον, έχεις σκεφτεί τι θα κάνεις εσύ η ίδια αν/όταν γνωρίσεις κάποιον άντρα που ενδιαφέρεται για όλο το πακέτο; Πώς θα τον κρατήσεις δίπλα σου;

->σιγουρα θα προσπαθω να μην του κανω φασαριες κλπ..πχ εαν κανει κατι που δεν μου αρεσει..αλλα απο εκει και περα οπως μου συμπεριφερεται του συμπεριφερομαι συνηθως..

Έχεις αναλογιστεί το ενδεχόμενο να έχεις επηρεαστεί τόσο πολύ απο όλη αυτήν την αποξένωση που να απομακρύνεις, έστω και άθελα σου, κάποιον άντρα που σου δείχνει ειλικρινές ενδιαφέρον; Κοντολογής, να μην πιστεύεις πια σε τίποτα και σε κανέναν;

->οχι..ακομα εμπιστευομαι..>!!... :)

202 Επισκέπτες, 0 Χρήστες