Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 180
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 292
  • Total: 292

Εικόνες του νου - - Ψυχολογικό Test

Ξεκίνησε από KostasD33, Σεπτεμβρίου 25, 2007, 08:58:19 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

larus audouinii

ένας γνωστός ήρθε απόψε από τα παλιά
elix καλές γιορτές

KostasD33

[quote user="ellix" post="358056"][quote user="KostasD33" post="256944"]Για να βοηθήσω λίγο σας συνιστώ να διαβάζετε την περιγραφή της κατάστασης, να κλίνετε τα μάτια το πολύ 5 δευτερόλεπτα, αφήστε να έρθει η εικόνα στο νου σας και περιγράψτε την.

Αποφύγετε να επηρεαστείτε από τις εικόνες που έχει περιγράψει ο κάθε άλλος γιατί δεν παίζετε με τις εικόνες  των άλλων αλλά με τις δίκες σας

Αν επηρεαστείτε από όσα θα λένε οι άλλοι τότε κάθε κλειδί ερμηνείας στο τέλος δεν θα σας αφόρα[/quote]

Kalispera!tha eithela na math pws borw na dw tis apantiseis gia to testaki!
euxaristw![/quote]

Εύκολο είναι.
Αρκεί να απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις του τεστ οπότε θα έχεις πρόσβαση στην ειδική ενότητα με τα κλειδιά ερμηνείας.

[quote user="larus audouinii" post="358059"]ένας γνωστός ήρθε απόψε από τα παλιά
elix καλές γιορτές[/quote]
Στέλλα, καλά σε λέω εγώ ξανθιά.
Ελιξίνα είναι, όχι ο γνωστός μας Ελιξ.
Άσε που ο elix δεν θα έγραφε ποτέ μα ποτέ με γκρικλις...

larus audouinii

Ο συνειρμός έκανε τα δικά του παιχνίδια.

Το να παίρνει κανείς ευχές όμως, δεν είναι κακό...

ellix

Kalispera k pali!Euxoristw gia tin apantisi Kwsta!Oso gia tis euxes kalodexoumenes k antapodidw!  :)

Apantiseis

1. Fantazomai to dasos xeimwna,xionismeno..me polla psila k pukna dentra.

2. Blepw ena monopati(xwraei 2 atoma se fardos) i diabasi fainetai sxetika eukoli..

3. Eimai athlitikos tupos..formitsa k athlitika!!! ;)

4. Molis tin dw tromazw ligo,alla me sunarpazei i eikona tis,tin thaumazw apo makria bebaia..an thelei as plisiasei ekeini :p

5. O kormos einai ksaplwtos skarfalwnw omws sxetika eukola k ton pairnaw..

6. Molis dw to arkoudaki xamogelaw paw konta tou to xaideuw, to pernw agkalia k tou dinw kati na faei..

7. Blepw 2 koupes se periergw sxedio me entona xrwmata i mia skoura i alli pio anoixta..einai apo kapoio uliko pou den gnwrizw alla einai skliro...

8. Sunantaw enan ormitiko katarakti o opoios kataligi se mia oneiremeni limni

9. Xairetaw k xamogelaw stous ksulokopous xwris na stekomai omws na tous milisw..sunexizw tin diadromi mou..

10. Einai ena mikro xwrio me petrina spitia k merikous purgous na ksexwrizoun..einai omorfo k katharo me plakostrotous dromous k mia mikri provlita pou kataligei stin thalassa...

11. Sunantw arketa atoma (kamia 15aria) diaforwn ilikiwn..eimai eugeniki me olous opws k autoi mazi mou..

12. Ta dwmatia sto spiti mou einai megala petrina alla zesta me flwkates katw tzaki, omorfa stolismena. me anapautikes poluthrones megala parathira gia na bainei o ilios k kuriarxei mia wraia murodia freskomageiremenou fagitou...

erxetai k i sunexeia...

ellix

Sunexeia....

*ekana ena lathos prin i apantisi 12. einai gia tin erwtisi 13! opote gurizw pisw k sou apantaw tin 12!!

12. O kipos mou einai megalos anthismenos me diafora eidi louloudiwn k dentwn ton diasxizei ena ruaki to opoio kataligi se mia mikri limnoula pou exei mesa noufara k xrusopsara..

14.To kioupi einai megalo skouroxrwmo apo skliro uliko skalisto me diafores parastaseis k sumbola..

15. Ton toixo ton kanw mia mikri ekswteriki apothikoula.tin bafw tin stolizw me omorfes glastres k louloudia k kiso..

Autes itan oles m oi apantiseis..otan eukairiseis perimenw tis apantiseis! :)

katinaki

Γεια σου elix :) πολύ ωραία τα γράφεις! επειδή θ' αργήσει να ευκαιρήσει  :lol:  να πω εγώ τις απαντήσεις?  :mrgreen:

έλα αστειεύομαι αλλά μη χάνεσαι, και το υπόλοιπο φόρουμ έχει πολύ ωραία θέματα ν' ασχοληθείς μέχρι να σου απαντήσει ο Κώστας :D

KostasD33

ellix, τώρα έχεις κι εσύ πρόσβαση στην ενότητα με την ερμηνεία στο ψυχολογικό τεστ.  Δές τις οδηγίες που σου έστειλα στα προσωπικά σου μηνύματα.

jcdenton

1η κατάσταση:
Είναι άνοιξη. Το δάσος καλύπτει μια απέραντη έκταση, με ψηλά δέντρα που έχουν πυκνή & φουντωτή βλάστηση, περίεργα φυτά "συντροφεύουν" τα θηριώδη" δέντρα & ρυάκια κυλούν ανάμεσα απ' αυτά. Ομίχλη επικρατεί παντού.

2η Κατάσταση
Δεν υπάρχουν έτοιμα μονοπάτια, αλλά φαίνεται βατός ο δρόμος, σαν να έχει πατηθεί το δάσος. Σε διάφορα & διάσπαρτα σημεία υπάρχουν εμπόδια (βράχοι, περίεργοι θάμνοι, ρυάκια), αλλά δεν εμποδίζουν τη διάβαση μέσα από το δάσος.

3η Κατάσταση
Μακρυμάνικη φούτερ με κουκούλα & τσέπες, τζην & αθλητικά.

4η Κατάσταση
Πέφτω κάτω μπρούμητα, ανασαίνω ανεπαίσθητα & προσπαθώ να ηρεμήσω (κυρίως τους παλμούς της καρδιάς) για να με περάσει η αρκούδα για νεκρό (ως γνωστόν οι αρκούδες δεν τρώνε πτώματα)

5η Κατάσταση
Προσπαθώ να δω αν μπορώ να τον προσπεράσω απ' τα πλάγια. Αλλιώς... σκαρφάλωμα!

6η Κατάσταση
Το παρατηρώ για λίγη ώρα, αλλά δεν το πειράζω. Αν έχει παιχνιδιάρικη διάθεση, παίζω μαζί του. Αλλιώς το αφήνω στην ησυχία του.

7η κατάσταση
Είναι 4 κούπες, φτιαγμένες από ξύλο. Οι 3 είναι μπλε (όπως το μπλε του avatar μου) & η 4η κόκκινο βαθύ (όπως η καρδιά στο avatar της kuria)

8η Κατάσταση
Είναι ένα ρυάκι, αλλά πιο δυνατό απ' τα υπόλοιπα του δάσους. Είναι καθαρό, δροσερό & διαυγές!

9η Κατάσταση
Τους χαιρετώ ευγενικά. Είμαι φιλικός απέναντί τους, τους παρατηρώ για λίγο, από θέση που να μην ενοχλώ στη δουλειά τους.

10η Κατάσταση
Το χωριό βρίσκεται στους πρόποδες ενός μικρού βουνού, πολύ κοντά στη θάλασσα. Είναι ένα μικρό χωριό, με άσπρα σπιτάκια, μεγάλες αυλές, όπου οι κάτοικοι έχουν φυτεύσει διάφορα αγαθά, όπως λαχανικά. Ξεχωρίζει το κτίριο της κοινότητας (ή δημαρχείο) & το σχολείο, που βρίσκονται στο κέντρο του χωριού.

11η Κατάσταση
Βρίσκω 5 άτομα, τα οποία χαιρετώ & είμαι φιλικός απέναντί τους (είναι η τσακαλοπαρέα που πάει για ουζάκι)

12η Κατάσταση
Ο κήπος είναι τεράστιος. Το δρομάκι που οδηγεί στην πόρτα του σπιτιού έχει καλλωπιστικά φυτά αριστερά & δεξιά. Στη μια γωνιά έχουμε φυτεμένα ζαρζαβατικά, λαχανικά & φρούτα. Στην δεύτερη γωνιά έχουμε ένα παρτέρι με κόκκινα τριαντάφυλλα & κρίνους. Τέλος έχουμε & ένα χώρο για το σπιτάκι του σκύλου μας (γερμανικός ποιμενικός, αλλά μισεί πολύ τη Μέρκελ).

13η Κατάσταση
Το καθιστικό είναι ευρύχωρο & άνετο. Minimal διακόσμηση με σκοπό να με ηρεμεί. Η κουζίνα μέτρια, αλλά πρακτική με χώρο για ένα μακρόστενο τραπέζι 8 ατόμων! Το μπάνιο είναι μικρό με ντουζιέρα, αλλά συμπαθητικό με μαύρα πλακάκια στους τοίχους & στο δάπεδο. Το δωμάτιό μου είναι μεγάλο. Σε μια μεριά είναι το κρεβάτι μου (εναμισάρι με ανατομικό στρωμα), ενώ στην άλλη το γραφείο με τον η/υ. Σε μια γωνιά έχω το στερεοφωνικό μου, ενώ έχω & τη βιβλιοθήκη με τα αγαπημένα μου βιβλία (όλα μου τα βιβλία δεν χωράνε ούτε σε 10 αποθήκες).

14  Κατάσταση
Με επίκλιση (σχεδόν πλαγιαστό δηλαδή) με χώμα & ένα φυτό τύπου κισσό (αλλά όχι τόσο ψηλό)

15 Κατάσταση
Μπορώ να τον γκρεμίσω; Αν όχι, τότε φωνάζω την τσακαλοπαρέα μου & κάνουμε γκράφιτυ πάνω του.
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

jcdenton

Εγώ κλειδάκι, για να μάθω τις απαντήσεις, δεν θα πάρω;  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:
Ross Perot (1930 - ...)

KostasD33

jcdenton

Ross Perot (1930 - ...)

292 Επισκέπτες, 0 Χρήστες