Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 268
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 257
  • Total: 257

Εικόνες του νου - - Ψυχολογικό Test

Ξεκίνησε από KostasD33, Σεπτεμβρίου 25, 2007, 08:58:19 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

magku88

1η κατάσταση:
μεγάλο δάσος με πυκνά ψηλά δεντρα, χορτάρι, πολλά πολύχρωμα λουλούδια, μικρούς θάμνους και μικρά ζωάκια τριγύρω. Και καλοκαίρι φυσικά!!

2η κατάσταση:
Έχει ένα μονοπάτι

3η κατάσταση:
Φοράω ένα φουστανάκι

4η κατάσταση:
Προχωράω ήρεμα και προσπαθώ να το αποφύγω διακριτικά

5η κατάσταση:
Κοντοστέκομαι και το παρατηρώ για λίγο, στη συνέχεια προσπαθώ να το περάσω από πάνω του

6η κατάσταση:
Χαμογελώ, αρχίζω να παίζω μαζί του να το αγκαλιάζω και να το χαιδεύω!

7η κατάσταση:
Βλέπω 3 ίδιες κούπες,γυάλινες

8η κατασταση:
Υπάρχει ένας καταρράκτης και μια λιμνούλα

9η κατάσταση:
τους κοιτάζω άγρια, λυπάμαι που κόβουν τα δέντρα αλλά δεν τους λέω τίποτα

10η κατασταση
ολα τα σπίτια είναι περίπου ίδια, χαμηλά, δεν ξεχωρίζει κανένα, μεσαίο σε μέγεθος με πολλούς δρομους και εξω τις γειτονιες βρίσκονται πολλοι άνθρωποι

11η κατασταση:
Συναντώ 5 ανθρώπους και χαιρετιόμαστε πολύ φιλικά

12η κατασταση
Ο κήπος είναι όλο χορτάρι  με πολλά λουλούδια γύρω γύρω και δεντρα και στη μεση εχει ένα συντριβάνι και πιο διπλα ενα τραπεζι με καρεκλες. Ένα σκυλακι και μια γατα να τριγυρναν!

13 κατασταση:
Το σπίτι θέλω να ειναι όχι πολυ μεγάλο σε μεγεθος,ηλιόλουστο και μεγάλες τζαμαρίες παντού,με λιτή και μοντερνα διακοσμηση

14η κατασταση:
Είναι επίχρυσο μεγάλου μεγεθους και πολυ κομψό.

15η κατασταση:
Θαα τον κοιτούσα συχνα και θα φανταζομουν τι θα μπορούσε να υπάρχει πίσω απο αυτόν. Νομίζω πως δε θα εκανα τιποτα αλλα θα τον αφηνα όπως ειχε..

s_for_sobored

Τελικά θα μάθουμε ποιες είναι οι ερμηνείες?

KostasD33

[quote user="s_for_sobored" post="338149"]Τελικά θα μάθουμε ποιες είναι οι ερμηνείες?[/quote]
σου έχω στείλει από 2010/05/25 - 09:21 προσωπικό μήνυμα, με οδηγίες και την πρόσβαση σου στην ειδική ενότητα με τις ερμηνείες που απόκτησες.
Απ όσο βλέπω στα εξερχόμενα προσωπικά μου μηνύματα ακόμα δεν το έχεις ανοίξει να το δεις.

Δες το κι ότι απορία έχεις ενημέρωσε με

nikoletta_st

1η κατάσταση: α)Το δάσος είναι μεγάλο με πολύ ψηλά και πυκνά δέντρα και ξερούς θάμνους. β)Η εποχή είναι Άνοιξη
2η κατάσταση: δεν υπάρχει κάποιος δρόμος,περνάω στριμοχτά ανάμεσα από τα δέντρα.
3η κατάσταση: φοράω τζην παντελόνι ενα κοντομάνικο μπλουζάκι με μια αθλητική ζακέτα και αθλητικά παπούτσια.
4η κατάσταση: Μένω ακίνητη εκεί ακριβώς που είμαι με την ελπίδα ότι δεν θα με πλησιάσει.
5η κατάσταση: Κάνω τον κύκλο για να συνεχίσω.
6η κατάσταση: Του χαμόγελαω και μετά το προσπερνάω.
7η κατάσταση: α)υπάρχουν 3 κούπες β)είναι φτιαγμένες από πορσελάνη γ)είναι και οι τρεις άσπρες και ξεχωρίζει  μόνο μία που είναι σπασμένη
8η κατάσταση: υπάρχει ενα ρυάκι με καταρράκτη
9η κατάσταση: Δεν τους δίνω σημασία και τους προσπερνώ χωρίσ ούτε καν να τους κοιτάξω.
10η κατάσταση: Είναι μικρά σπιτάκια με αχυρένιες σκεπές και μικρές γλάστρες με ροζ λουλούδια.Το μόνο κτήριο που ξεχωρίζει είναι η εκκλησία.
11η κατάσταση: Συναντώ 2 ηλικιωμένους που τους ρωτώ απλά τι κάνουν.
12η κατάσταση: Θα είχε πολλέσ γλάστρες με γαρύφαλλα και ορχιδέες και κλιματαριές.
13η κατάσταση: Υπάρχει μία κρεβατοκάμαρα με μεγάλα παράθυρα και πολλούς καθρέφτες.Μία σχετικά μικρη κουζίνα πολύ ακατάστατη και ενα μικρό μπάνιο που όλα αστράφτουν.
14η κατάσταση: Θα ήταν ψάθινο,μεγάλο,ξαπλωτό στο πάτωμα με χρυσά νομίσματα να χίνονται από αυτό.
15η κατάσταη: Τον αφήνω όπως είναι

NATUREL

1η κατασταση: το δασος ειναι μεγαλο, με χαμηλα δεντρα.ολα ειναι ανθισμενα λογω της ανοιξης.
2η κατασταση: το δασος ειναι η συνεχεια του δρομου ενος εξοχικου τοπιου.
3η κατασταση: εχω φορεσει ξεθωριασμενο τζην,μπλε φανελα και σανδαλια.
4η κατασταση: βλεποντας την αρκουδα, μενω ακινητη.φοβαμαι να τρεξω μη μπορωντας να δω αυτο που με κυνηγα πισω μου.
5η κατασταση: ανεβαινω στον κορμο και κατεβαινω στην αλλη πλευρα.
6η κατασταση: αν το βρισκω ομορφο το φωτογραφιζω και συνεχιζω.
7η κατασταση:ειναι δυο ιδιες πηλινες κουπες με ζωγραφιες.
8η κατασταση:το νερο τρεχει απο μια πετρινη πηγη.
9η κατασταση:η δουλεια τους μου ειναι αδιαφορη, οποτε αν δεν καταλαβω οτι χρειαζονται βοηθεια
συνεχιζω.
10η κατασταση:επιτελους βρισκομαι στο χωριο με τα γραφικα σπιτακια και τη μικρη πλατεια με το σχολειο,την κοινοτητα,το καφενειο, την εκκλησια..
11η κατασταση:στο δρομο συναντω σχεδον ολους και μιλω αρκετα με αυτους εφοσον εχουμε μεγαλωσει μαζι και τους γνωριζω καλα.
12η κατασταση:στο μπροστινο μερος ο κηπος εχει πολλα δεντρα και λουλουδια,για να ειναι παντα δροσερος και ομορφος.πισω απο το σπιτι εχει φυτεμενα λαχανικα κ.α.
13η κατασταση:τα δωματια του σπιτιου δεν ειναι πυτε μικρα,ουτε μεγαλα.η επιπλωση ειναι ζεστη,λιτη,με απαλους χρωματισμους.τα παντα βρισκονται σε απολυτη ταξη και οι ανθρωποι του σπιτιου συγκεντρωνονται στο καθιστικο οσο συχνοτερα μπορον.
14η κατασταση:στο κιουπι της εισοδου εχω φυτεψει ενα ωραιο πρασινο φυτο.
15η κατασταση:αφου λοιπον δεν υπαρχει περιπτωση να δω τ εχει πισω, τοτε προτιμω να τον στολισει ενα αναρριχωμενο φυτο.

Dharma

1η κατάσταση
Βρίσκεσαι κάπου (δεν έχει σημασία το που) και βλέπεις από μακριά ένα Δάσος.
Θέλω να περιγράψεις
α. πως φαντάζεσαι ότι είναι αυτό το δάσος (μικρό, μεγάλο, ψηλά, χαμηλά δέντρα, αραιά, πύκνά  και ότι άλλο σου βγαίνει ως εικόνα)
β. να πεις σε ποια χρονική περίοδο φαντάζεσαι το δάσος που βλέπεις (δηλαδή Χειμώνα, άνοιξη, καλοκαίρι φθινόπωρο)
Μεγάλο, γεμάτο δέντρα, ημιτροπικό, σκιερό, ακούγονται πουλιά και ο ηλίος ρίχνει τις ακτίνες του ανάμεσα στα φύλλα. Είναι άνοιξη και τα δέντρα είναι στην καλύτερη φάση τους. Παχύ χορτάρι σαν χαλί
2η Κατάσταση
Είσαι στις παρυφές του δάσους που περιέγραψες. Στην αρχή του κατά κάποιο τρόπο.
Θέλω να περιγράψεις τι διαδρομή ή τι πέρασμα ή τι δυνατότητα βλέπεις από εκεί για να μπεις μέσα στο δάσος σου και να αρχίσεις να το περπατάς.
Δηλαδή, βλέπω μονοπάτι, βλέπω δρομάρα, βλέπω βράχια που θέλουν σκαρφάλωμα, δεν έχει μονοπάτι αλλά μέσα από τα δέντρα φαίνεται εύκολη ή δύσκολη η διαδρομή, κλπ κλπ κλπ....
Γενικά περιγράφετε τώρα την διαδρομή όπως δείχνει τουλάχιστον στο ξεκίνημα της.
Ευκολη διαδρομή, ήσυχο αλλά στενό μονοπάτι γεμάτο αγριολούλουδα, θαυμάσιες μυρωδιές και ήχους πουλιών. Τα δέντρα συγκλίνουν από πάνω και προστατεύουν από τον ήλιο που παιχνιδίζει ανάμεσα στα φύλλα

3η Κατάσταση
Περιέγραψε τα ρούχα που έχεις διαλέξει να φοράς για να ξεκινήσεις να μπεις στην διαδρομή που περιέγραψες ώστε να αρχίσεις να μπεις και να περπατήσεις το δάσος σου
Παντελόνι military,  αθλητικά παπούτσια, Tshirt

4η Κατάσταση
Όπως προχωρείς στην διαδρομή που περιέγραψες βλέπεις μια Αρκούδα.
Περιέγραψε τι κάνεις μόλις δεις την Αρκούδα
Με πιάνουν τα γέλια γιατι μου θυμίζει κάποιο φίλο μου. με πλησιάζει με μυρίζει και με αφήνει να την χαιδέψω. Νομίζω ότι γινόμαστε φίλοι και με εκπλήσει γιατί μιλάει την γλώσσα των ανθρώπων. Καθόμαστε κάτω από τα δέντρα πάνω στο χορτάρι και συζητάμε για ώρες. Μοιραζόμαστε το φαγητό μου και την αφήνω να δοκιμάσαι τηνμπύρα μου. Συμφωνούμε να τα ξαναπούμε

5η Κατάσταση
Αφού απομακρύνθηκες πια από την αρκούδα και συνεχίζεις να προχωρείς στο δάσος στη διαδρομή σου , βλέπεις όπως πας έναν μεγάλο κορμό δένδρου να είναι στην διαδρομή σου.
Τι κάνεις?
Ο κορμός δεν είναι όρθιος αλλά ας πούμε ξαπλωτός και λειτουργεί ως εμπόδιο στην διαδρομή σας.
Κάθομαι πάνω του και απολαμβάνω τον καφέ που έχω μαζί μου, ισορροπώ ξαπλλωμένη πάνω του κοιτάζοντας τα δέντρα/ουρανό /ηλίο από πάνω μου και μετ.α τον ξεπερνώ πηδώντας τον και συνεχίζω

Κατάσταση 6η
Αφού πέρασες τον κορμό του δέντρου όπως συνεχίζεις να προχωρείς στην διαδρομή σο βλέπεις ένα μικρό αρκουδάκι. Το συγκεκριμένο αρκουδάκι δεν έχει καμία σχέση με την αρκούδα που είχατε συναντήσει στην αρχή της διαδρομής σας.
Περιγράψτε τι κάνετε με το μικρό αρκουδάκι
Προσπαθώ να του πιάσω κουβέντα και αυτό ξέρει να μιλάει την ανθρώπινη γλώσσα. Αρχίζουμε να παίζουμε, μου πέφτει το κινητό μου και με ρωτάει τι είναι αυτό. Του εξηγώ και τρελλαίνεται με την μουσική που έχω καταγράψει και τα videoπαιχνίδια μου. Του το χαρίζω.. έτσι κι αλλοιώς είναι με κάρτα και έχω και άλλο στο σπίτι

7η κατάσταση
Συνεχίζεις στην διαδρομή σου και όπως προχωρείς βρίσκεσαι σε ένα ξέφωτο στην μέση του δάσους.
Στο ξέφωτο λοιπόν βλέπεις μερικές κούπες στο έδαφος.
α. Περιέγραψε πόσες κούπες περίπου βλέπεις  (π.χ. κάνα δυο, πέντε, περίπου δέκα, ή πολλές κ.λ.π.)
β. Περιέγραψε από τι υλικό (έστω στο περίπου) είναι οι κούπες που βλέπεις
γ. Περίγραψε τι χρώμα έχουν και αν μερικές από αυτές (πόσες) ή μια - δυό ξεχωρίζουν
Κούπες? Κάτι μου θυμίζει αυτό... μάλλον τέσσερεις είναι! πορσελάνινες, άνοιχτόχρωμες, σχεδόν άσπρες με απλά σχέδια μαυρου χρώματος, αλλά διαφορετικές μεταξύ τους, δηλαδή με διαφορέτικό σχεδιο η κάθε μία αλλά με το ίδιο σχήμα όλες, ταχτοποιημένες σε μιά σειρά, σαν να περιμενουν κάτι ή κάποιον. Γεμάτες με διαφορετικό ποτό η κάθε μία. μια με πορτοκαλάδα, μια με νερό, μια με καφέ, και μια με κρασί

8η Κατάσταση
Αφού έφυγες από το ξέφωτο και όπως περπατάς στην διαδρομή σου στο δασός συναντάς νερό
Θέλω να μου περιγράψεις σε τι μορφή και πως είναι το νερό που συναντάς
λίμνη, στην οποία καταλήγει ένα ποταμάκι. Το νερό είναι ευχάριστο και βαθύ. κανω μπάνιο

9η Κατάσταση
συνεχίζεις την διαδρομή σου στο δάσος αφού έφυγες από το νερό και όπως πας βλέπεις κάπου σχετικά μακριά σου μια ομάδα από ξυλοκόπους να δουλεύουν.
Τι κάνεις εσύ? Ποια είναι η συμπεριφορά σου σε σχέση με τους ξυλοκόπους
τους χαιρετάω, πιάνω κουβέντα μαζί τους, κάνουν διάλλειμμα μόλις πηγαίνω κοντά, γελάμε και με κερνάνε καφέ. Μερικούς νομίζω ότι τους έχω ξαναδεί αλλά δουλεύανε αλλού

10η Κατάσταση
τελείωσε η διαδρομή σου στο δάσος και τώρα βρίσκεσαι πια έξω από το Δάσος.
Όπως βγήκες λοιπόν βλέπεις στον ορίζοντα ένα Χωριό
Το Χωριό που βλέπεις είναι το δικό σου χωριό δηλαδή.
Περιέγραψε πως φαντάζεσαι ότι είναι το δικό σου χωριό.
Περιέγραψε αν ξεχωρίζουν μερικά κτίρια και αν ναι πόσα
(αν όντως κατάγεστε ή είσαστε από χωριό να αποφύγετε να παρασυρθείτε από το πώς είναι στην πραγματικότητα αλλά αφήστε την εικόνα του νου της δικής σας φαντασίας να το περιγράψει όσο αυτό είναι δυνατό)
Δεν καταγομαι από χωριό. Αν έβλεπα το δικό μου χωριό θα ήταν σαν την Βαθια, στην Μανη, με σπίτια-πύργους, με μικρά παράθυρα, ψηλά πυργόσπιτα, φτιαγμένα από πέτρα, οχι δεν ξεχωρίζει κανένα κτίριο
,

11η Κατάσταση
έχεις μπει πια μέσα στο χωριό σου όπως το φαντάστηκες και περπατάς στο δρομάκι για να πας στο σπίτι σου.
Στην διαδρομή διασταυρώνεσαι ή συναντάς άτομα από το χωριό σου
Πόσα άτομα (περίπου συναντάς) και ποιά είναι η γενική σου συμπεριφορά μαζί τους
δεν συναντάω άτομα, είναι μεσημέρι και κοιμούνται, μόνο μιά γάτα συναντάω που τρίβεται στα πόδια μου και καναδυο σκυλιά που με γνωρίζουν από παιδ, τα χαιδεύω. τα δρομάκια είναι στενά (οχι στενάχωρα) στρωμένα με πέτρες (πςριποιημένα, καλντερίμι) όχι χωμα ή ασφαλτο,

12η Κατάσταση
Επιτέλους έφτασες στο σπίτι σου.
Το σπίτι σου λοιπόν έχει και έναν εσωτερικό κήπο.
Θέλω να μου περιγράψεις πως είναι ο κήπος σου
π.χ. πως είναι από λουλούδια , γενικά φυτά και αν έχει νερά στο κήπο σου και σε τι μορφή
Εχει μια βρύση με κρήνη σε μιά άκρη. Φυτά σε γλάστρες τριγύρω, η αυλή θυμίζει τις αυλές των σπιτιών στην βόρεια Ιταλία. Γύρω γύρω το σπίτι πετρόχτιστο και η αυλή στρωμένη με πέτρες  Υπάρχουν μερικά σκιερά δέντρα στις άκρες. Η αυλή είναι καθαρή και τα λουλούδια και τα δέντρα αρωματικά. Υπάρχει έντονη η μυρωδιά αρωματικών φυτών γιατί υπάρχουν πολλες γλάστρες με βασσιλικό και ρίγανη. Οι περισσότερες γλάστρες έχουν φυτά χωρίς λουλούδια αλλά πράσινα και ζωηρά που κρέμονται πλούσια

13η Κατάσταση
Περιέγραψε τα δωμάτια του σπιτιού σου, πως τα φαντάζεσαι και θέλεις να είναι
Μικρά, φωτεινά με λιτά έπιπλά φτιαγμένα από φυσικά υλικά ξύλο και σίδερο, λέπτες κουρτίνες. Στους τοίχους εργα ζωγραφικής από γνωστούς ζωγράφους αυθεντικά. ¨ολα τα παράθυρα είναι ανοιχτά και οι κουρτίνες ανεμίζουν

14  Κατάσταση
Το σπίτι σου έχει ως είσοδο του ένα χωλ. Αρκετά ευρύχωρο χωλ μπορούμε να πούμε.
Εκεί στο χωλ λοιπόν υπάρχει ένα κιούπι ή πιθάρι, που λειτουργεί ως διακόσμηση στην στο χωλ ως το πρώτο πράγμα που βλέπεις μπαίνοντας στο σπίτι σου.
Περιέγραψε πως φαντάζεσαι ή πως θέλεις να είναι αυτό το κιούπι ή πιθάρι στην είσοδο του σπιτιού σου
Το έχω βρει στην θάλασσα και έχει πάνω του κοράλια και στρείδια. Το έχω αφήσει στην φυσική του κατάσταση, μέσα έχω τοποθετήσει μιά γλάστρα με δάφνη

15 Κατάσταση
Στον κήπο του σπιτιού σου που περιγράψαμε πριν υπάρχει στην μια πλευρά του ένας τοίχος.
Ο τοίχος είναι αρκετά ψηλός, τόσο ψηλός που δεν μπορείς να δεις με κανέναν (μα κανέναν τρόπο ) τι έχει από πίσω του.
Τι κάνεις για αυτόν τον τοίχο?
Όποια προσπάθεια όμως να μάθεις ή να δεις τι έχει πίσω του εξ ορισμού δεν θα μπορείς να το μάθεις. Αυτό έχε το σαν δεδομένο.
Τι κάνεις λοιπόν με τον τοίχο στον κήπο σου
Πίσω του? εχει λιβάδια, δεν μπορώ να τα δω αλλά ακούω τους αγρότες να τραγουδούν όταν δουλεύουν εκει, ακούω τα τρακτέρ, τους ήχους της δουλειάς τους. Κάποια μέρα φώναξα στους αγρότες και τους ζήτησα να μου περιγράψουν την θέα. κατέγραψα όσα μου είπαν και μετά πήρα τα χρωματά μου και  ζωγράφισα λεπτομερώς ότι που μου περιέγραψαν, προσθέτοντας και τους ίδιους στην ζωγραφιά.

katinaki

[quote user="Dharma" post="339336"]
Στον κήπο του σπιτιού σου που περιγράψαμε πριν υπάρχει στην μια πλευρά του ένας τοίχος.
Ο τοίχος είναι αρκετά ψηλός, τόσο ψηλός που δεν μπορείς να δεις με κανέναν (μα κανέναν τρόπο ) τι έχει από πίσω του.
Τι κάνεις για αυτόν τον τοίχο?
Όποια προσπάθεια όμως να μάθεις ή να δεις τι έχει πίσω του εξ ορισμού δεν θα μπορείς να το μάθεις. Αυτό έχε το σαν δεδομένο.
Τι κάνεις λοιπόν με τον τοίχο στον κήπο σου
Πίσω του? εχει λιβάδια, δεν μπορώ να τα δω αλλά ακούω τους αγρότες να τραγουδούν όταν δουλεύουν εκει, ακούω τα τρακτέρ, τους ήχους της δουλειάς τους. Κάποια μέρα φώναξα στους αγρότες και τους ζήτησα να μου περιγράψουν την θέα. κατέγραψα όσα μου είπαν και μετά πήρα τα χρωματά μου και  ζωγράφισα λεπτομερώς ότι που μου περιέγραψαν, προσθέτοντας και τους ίδιους στην ζωγραφιά. [/quote]

:shock: αστο καλο!  :shock:  :shock:  μήπως μπορείς να ανεβάσεις τη ζωγραφιά σου? Pls?  :roll:

KostasD33

Πράγματι καταπληκτική περιγραφή ειδικά σε εμάς που ξέρουμε και τις ερμηνείες, σε λίγο θα έχει πρόσβαση στην ενότητα με τις ερμηνείες του ψυχολογικού τέστ

katinaki

πάντως έχει κάποια βάση αυτό με τα λιβάδια. Ειδικά αν είναι πράσινα...  :mrgreen:

kyveli

που μπορουμε να δουμε τισ απαντησεις απ το τεστ??? δεν υπαρχουν καπου καταγεγραμμενες??

pixie

[quote user="kyveli" post="339851"]που μπορουμε να δουμε τισ απαντησεις απ το τεστ??? δεν υπαρχουν καπου καταγεγραμμενες??[/quote]

Καλώς όρισες, kyveli!

Ασφαλώς υπάρχουν καταγεγραμμένες.
Θα πρέπει όμως πρώτα να περιγράψεις και τις δικές σου εικόνες, που σου βγαίνουν αυθόρμητα, και στη συνέχεια αποκτάς το κλειδί δλδ. πρόσβαση στην ειδική ενότητα με τις ερμηνείες αυτού του Test!

Eleniorama

1η κατάσταση
Το δάσος που βλέπω είναι με πολύ ψηλά, μεγάλα και πυκνά δέντρα και η εποχή είναι χειμώνας.

2η Κατάσταση
Δεν υπάρχει κάποιο πέρασμα, απλά με έχει βγάλει το μονοπάτι που ακολουθούσα ως εκεί και τώρα αναγκαστικά πρέπει να περάσω από μέσα. Δεξιά και αριστερά είναι ένα τεράστιο βουνό με γκρεμούς και βράχια με αποτέλεσμα να πρέπει να περάσω μέσα από το δάσος. Μέσα από τα δέντρα φαίνεται λίγο δύσκολη η διαδρομή λόγω του ότι είναι πολύ ψηλα και πάρα πολλά και δεν αφήνουν να περάσει πολύ φως μέσα. Το δάσος γενικά φαίνεται λίγο εχθρικό.

3η Κατάσταση
Φόρμα, all star και φούτερ. Στο χέρι ένα χακί ημίπαλτο.

4η Κατάσταση

Η αρκούδα δε με βλέπει, καθώς πίνει νερό. Αφού είναι χειμώνας όμως, έπρεπε να είναι σε χειμερία νάρκη :p Όπως και να χει, περπατάω αθόρυβα πίσω της για να μη με καταλάβει και φεύγω με πιο γρήγορο βήμα.

5η Κατάσταση
Πιάνομαι από τον κορμό, σκαρφαλώνω επάνω ύστερα πηδάω στην αντίθετη πλευρά και τον αφήνω πίσω μου.

Κατάσταση 6η
Πηγαίνω κοντά του και το χαϊδεύω στο κεφάλι. Δεν είναι επιθετικό, αντίθετα του αρέσει που ασχολούμαι μαζί του και ζητάει κι άλλα χάδια :)

7η κατάσταση
Βλεπω περίπου 101 κούπες, πορσελάνινες, πολύ όμορφες. Οι 100 είναι όλες ίδιες (άσπρες με χρυσό-σαν σκαλιστό-χερούλι). Μία μόνο είναι μαύρη και έχει το ίδιο χρυσό στο πλάι.

8η Κατάσταση
Η μορφή του νερού που συναντώ είναι ένας μεγάλος, ορμητικός καταρράκτης.

9η Κατάσταση
Βλέπω τους ξυλοκόπους. Η συμπεριφορά τους είναι παράξενη και με σκοπό να τους αποφύγω, κάνω μία παράκαμψη για να μη με καταλάβουν και συνεχίζω το δρόμο μου δίχως να τους μιλήσω.

10η Κατάσταση
Το χωριό που βλέπω είναι πολύ μικρό. Έχει το πολύ 20 σπίτια, μία εκκλησία και λίγα απαραίτητα μαγαζιά. Είναι σαν να είναι βγαλμένο από άλλη εποχή. Παράξενο, αποκομμένο από τον έξω κόσμο και τις πόλεις και ο μόνος τρόπος για να φτάσει κάποιος εκεί είναι να διασχίσει το δάσος. Ο κόσμος είναι καλός αλλά όλοι είναι λιγομίλητοι και παράξενοι. Πρόθυμοι πάντα να βοηθήσουν τους άλλους αλλά προτιμούν να μην έχουν πολλούς επισκέπτες. Επειδή είναι ανάμεσα στα δύο πανύψηλα βουνά, υπάρχει πάντα υγρασία και μία ψύχρα ακόμα και τους πιο ζεστούς μήνες του καλοκαιριού. Οι κάτοικοι εκεί με ξέρουν αλλά έχω τόσα χρόνια να πάω που έχω ξεχάσει ότι είμαι από εκεί. Και κάτι μου θυμίζει αυτό το χωριό αλλά δε μπορώ να θυμηθώ.

11η Κατάσταση
Προχωράω προς το σπίτι μου και αρχίζω να θυμάμαι γιατί μου φαίνεται τόσο γνώριμο αυτό το χωριό. Όλοι καθώς περνάνε από κοντά μου, μου ρίχνουν κλεφτές ματιές αλλά κανένας δεν μου μιλάει. Περπατάνε γρήγορα, όλοι προς την αντίθετη κατεύθυνση από τη δική μου και είναι όλοι αμίλητοι. Φαίνονται να με αναγνωρίζουν αλλά δεν ξέρω το λόγο για τον οποίο δε μου μιλούν.

12η Κατάσταση
Ο κήπος μου έχει πολλή υγρασία και επειδή είναι χειμώνας δεν υπάρχουν ούτε φυτά ούτε λουλούδια. Μόνο μια-δυο γλάστρες αλλά τα φυτά μέσα έχουν γείρει και είναι πολύ αδύναμα, σχεδόν ετοιμοθάνατα. Υπάρχουν δυο-τρεις λιμνούλες με νερά και λάσπες.

13η Κατάσταση

Το σπίτι μου μέσα είναι κρύο. Ανάβω το τζάκι. Δεν υπάρχει φως. Το ηλεκτρικό στο χωριό μου δε λειτουργεί. Τα καλώδια που μας φέρνουν ενέργει και ρεύμα έχουν χαλάσει εδώ και πολλές μέρες και δεν τα έχουν επισκευάσει ακόμα. Κάνει πολύ κρύο. 8α ήθελα να είναι φωτεινά, ζεστά και με πολύ κόσμο αλλά είναι το αντίθετο. Σκοτεινά, κρύα και δεν υπάρχει ψυχή μέσα στο σπίτι. Μπαίνω σε ένα δωμάτιο και είναι το κρεβάτι μου. Έχει ροζ καλυμα, είναι πολύ αναπαυτικό και με ένα χοντρό και ζεστό πάπλωμα. Ένα παράθυρο είναι ανοιχτό (γι αυτό θα κάνει κρύο :p). Η κουζίνα είναι όμορφη και "ζεστή". Το μπάνιο είναι αστα να πάνε! Το σαλόνι είναι στρωμένο με χαλί και όμορφο με το τζάκι. Αλλά όλο το σπίτι φαίνεται πολύ απλό. Πολύ λιτό. Δεν το νιώθω σαν το δικό μου σπίτι. Αισθάνομαι σαν να μη μου ανήκει. Είναι όλο ξύλινο, όπως των ξυλοκόπων.  

14η Κατάσταση
Παρατηρώ το πιθάρι. Είναι αρκετά μεγάλο. Μαύρο και έχει σκόνη μέσα. Έχει ζωγραφισμένη στο πλάι μια λευκή, κυμματιστή γραμμή σαν να αγκαλιάζει το πιθάρι. Έχει δύο χερούλια στο πλάι, απλά.

15η Κατάσταση
Τον χτίζω ακόμα πιο ψηλό. Επίσης ζωγραφίζω πάνω του διάφορα όμορφα σχέδια.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Αυτά :) :)

Τώρα?!  :roll:

KostasD33

[quote user="Eleniorama"]....
...
11η Κατάσταση
Προχωράω προς το σπίτι μου και αρχίζω να θυμάμαι γιατί μου φαίνεται τόσο γνώριμο αυτό το χωριό. Όλοι καθώς περνάνε από κοντά μου, μου ρίχνουν κλεφτές ματιές αλλά κανένας δεν μου μιλάει. Περπατάνε γρήγορα, όλοι προς την αντίθετη κατεύθυνση από τη δική μου και είναι όλοι αμίλητοι. Φαίνονται να με αναγνωρίζουν αλλά δεν ξέρω το λόγο για τον οποίο δε μου μιλούν.
...
...
[/quote]

[quote user="KostasD33" post="256940"]

:arrow: 11η Κατάσταση
έχεις μπει πια μέσα στο χωριό σου όπως το φαντάστηκες και περπατάς στο δρομάκι για να πας στο σπίτι σου.

[/quote]

Κατ αρχήν καλώς όρισες Eleniorama
Και δεύτερον παρέλειψες να γράψεις το "Πόσα άτομα (περίπου συναντάς)"

Μόλις το γράψεις κι αυτό θα αποκτήσεις πρόσβαση στην ειδική ενότητα με τις ερμηνείες αυτού του ψυχολογικού τεστ ...

Eleniorama

[quote user="KostasD33" post="340851"][quote user="Eleniorama"]....
...
11η Κατάσταση
...
...
[/quote]

[/quote]

Μόλις το γράψεις κι αυτό θα αποκτήσεις πρόσβαση στην ειδική ενότητα με τις ερμηνείες αυτού του ψυχολογικού τεστ ...[/quote]

κάπου 20 :)

Eleniorama

[quote user="Eleniorama" post="340860"][quote user="KostasD33" post="340851"][quote user="Eleniorama"]....
...
11η Κατάσταση
...
...
[/quote]

[/quote]

Μόλις το γράψεις κι αυτό θα αποκτήσεις πρόσβαση στην ειδική ενότητα με τις ερμηνείες αυτού του ψυχολογικού τεστ ...[/quote]

κάπου 20 :)
και σ ευχαριστώ για το καλωσόρισμα :) :)

257 Επισκέπτες, 0 Χρήστες