Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 640
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 722
  • Total: 722

Αρνάκια του γάλακτος! ;-)

Ξεκίνησε από Nikos28, Σεπτεμβρίου 29, 2007, 10:46:21 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Nikos28

Τι γνώμη έχετε για τη μέση, σημερινή εικοσάχρονη κοπέλα;

Τι χαρακτηριστικά έχει η ερωτική συμπεριφορά της;
Τι τη γοητεύει;
Σε τι διαφέρει απο τη μέση εικοσιπεντάχρονη ή τριαντάχρονη - σε θέμα νοοτροπίας κ.ο.κ;

Γράψτε...  :wink:

Nasia9

Νικολάκη αγόρι μου; Χτύπησες καμιά 20άρα λε;  ]

Nikos28

Παράθεση από: "Nasia9"Νικολάκη αγόρι μου; Χτύπησες καμιά 20άρα λε;  ]

Τα εν Νίκω μη εν δήμω...  :P

minoraki

Παράθεση από: "Nikos28"Τι γνώμη έχετε για τη μέση, σημερινή εικοσάχρονη κοπέλα;μπορω να απαντησω εγω? αφου εχω μια κορη σε αυτη την ηλικια και μαλιστα παντρεμενη και εις το εγγυτατον μελλον μητερα :D .....λοιπον νικολα μας, εξαρταται απο τι ειδους εικοσαχρονη μιλαμε.....υπαρχουν εικοσαχρονες που δεν ξερουν που πανε τα τεσσερα και εικοσαχρονες που ξερουν τι θελουν, τι ψαχνουν απο τον συντροφο τους και σε τι συνθηκες εχουν μεγαλωσει....ας πουμε οτι η κορη μου λογω διαφορων καταστασεων αναγκαστηκε να μεγαλωσει πνευματικα και συναισθηματικα πολυ νωρις.....
Τι χαρακτηριστικά έχει η ερωτική συμπεριφορά της; σε πληροφορω οτι η εν λογω συμπεριφορα της ειναι τοσο ερωτικη οσο και της μητερας της..... :wink: ξερεις λογω DNA....κλπ κλπ..... :roll:  :oops:
Τι τη γοητεύει; οι μελαχρινοι αντρες.....αρτι επαναπατρισθεντες απο την κυπρο οπου υπηρετουσαν την θητεια τους στις ειδικες δυναμεις.....στα ΛΟΚ δλδ....με κοιλιακους το κατι αλλο :wink: .....και πολυ πολυ ερωτευμενοι μαζι της....εξ ου και την παντρευτηκε.....χαχα :D !!!!!!
Σε τι διαφέρει απο τη μέση εικοσιπεντάχρονη ή τριαντάχρονη - σε θέμα νοοτροπίας κ.ο.κ; να σου πω σε τι διαφερει απο την αδελφη της που ειναι 12 χρονια μεγαλυτερη της.....δεν ταιριαζουν σε τιποτα.....αφου η μια θελει και ενδιαφερεται μονον για την καριερα της (η μεγαλη μου κορη εννοω....) και η αλλη ηθελε να κανει οικογενεια.....καταλαβαινεις πιστευω τι εννοω.....οποτε νικολακη μου τα παντα ρει.....δεν υπαρχουν ειδικα μπλαφον.....ειναι αναλογως τι ψαχνει μια κοπελα.....τι βρησκει σε εναν αντρα....και εαν αυτος ο αντρας ανταποκρινεται στα θελω της....

:arrow: αυτα εχω ζησει ζωντας αναμεσα σε εναν γιο 29 ετων και σε δυο κορες 20 και 31 αντιστοιχα.....αλλά μπορει και να μην αντιπροσωπευτικοι τυποι τα παιδια.....και μπορει να γραφω και μπουρδες..... :roll: οποτε ζητω ταπεινα συγγνωμη εαν αθελα μου σε παραπλανησα..... :(

Γράψτε...  :wink:

:arrow:  :D ααααααααααα βρε νικολα μου με τα θεματα που βαζεις.....μας βαζεις σε σκεψεις.....

:arrow: για βαλε και κανενα θεμα για τις γυναικες σε μεγαλυτερη ηλικια.....να δουμε τι αποψεις θα γραφουν εδω.... :wink:  :shock:

minoraki

διορθωση.....
*.....αλλά και μπορει να μην ειναι αντιπροσωπευτικοι τυποι τα παιδια ΜΟΥ.....

Nikos28

Παράθεση από: "minoraki":arrow: αυτα εχω ζησει ζωντας αναμεσα σε εναν γιο 29 ετων και σε δυο κορες 20 και 31 αντιστοιχα.....αλλά μπορει και να μην αντιπροσωπευτικοι τυποι τα παιδια.....και μπορει να γραφω και μπουρδες..... :roll: οποτε ζητω ταπεινα συγγνωμη εαν αθελα μου σε παραπλανησα..... :(

Απεναντίας, τα λες μια χαρά...  

Η μαρτυρία σου έχει ιδιαίτερη βαρύτητα για μένα γιατί έρχεται απο μια νέα στην ψυχή γυναίκα, που αξιολογεί ένα κορίτσι της ηλικίας που μ' ενδιαφέρει μέσα απο τα μάτια και της μητέρας και της φίλης...    :wink:

Να 'σαι καλά!

minoraki

Παράθεση από: "Nikos28"μέσα απο τα μάτια και της μητέρας και της φίλης...    :wink:
Να 'σαι καλά!

αυτο ειναι το πιο βασικο σημειο.....να υπαρχει εμπιστοσυνη, φιλια και αλληλοκατανοηση μεταξυ μητερας και κορης....(γιατι δεν σου κρυβω οτι οι σχεσεις αναμεσα σε δυο γυναικες εστω και εαν αυτες ειναι μητερα-κορη ειναι λιγο ακαταλαβηστικες.....περιεργες.....γιατι υπαρχει το ενδεχομενο μια μητερα να βλεπει ανταγωνιστικα την κορη της και τοτε ειναι δυσκολα τα πραγματα....πραγμα που δεν υπηρξε ποτε μεταξυ εμου και των κοριτσιων μου....).....βεβαια θα πρεπει να υπαρξουν ορια οσον αφορα εαν μια μητερα μπορει να γινει φιλη με την κορη της.....διοτι αλλο ο ρολος της μητερας και αλλο της φιλης.....οποτε τα ορια θα πρεπει να μπουν απο το μερος της μητερας.....παλαιοτερα ειχα βαλει και ενα αντιστοιχο θεμα στο φορουμ γι αυτου του ειδους την σχεση.....

]

gavrina

Nasia9

προσέχετε τι λέτε για τον καθηγητή μου,ε;  ]

Nikos28

Παράθεση από: "gavrina"

Άστα Γαβρινάκι, έχω ξεφύγει εντελώς λέμε...  :twisted:

Δε μπορώ να βρω ένα ''τρελοκομείο'' να με χωρέσει!  

Καταλαβαίνεις τι έχω πάθει;  :P

Nikos28

Παράθεση από: "Nasia9"προσέχετε τι λέτε για τον καθηγητή μου,ε;  ]

Άσ' τις γαλιφιές, ε!  :P

Αρνάκια - ξεαρνάκια, έχουμε μάθημα σε λίγο καιρό!

Άντε μη γίνω λύκος τώρα...  :twisted:

Nasia9

gavrina

Παράθεση από: "Nikos28"

Άστα Γαβρινάκι, έχω ξεφύγει εντελώς λέμε...  :twisted:

Δε μπορώ να βρω ένα ''τρελοκομείο'' να με χωρέσει!  

Καταλαβαίνεις τι έχω πάθει;  :P

Nikos28

Δύσκολα πράγματα...  

Δε χωράμε στα ''τρελοκομεία'', έχουν πληρότητα στο full λέμε!  :P

Για κανέναν οίκο ευγηρίας μετά απο πολλά χρόνια, το συζητάμε...   :lol:

See_Me

(off topic - Η προξενήτρα δεν ήταν σε άδεια εφ' όρου ζωής? )

Εντός θέματος]

722 Επισκέπτες, 0 Χρήστες