Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 209
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 267
  • Total: 267

parakalountai.....

Ξεκίνησε από fiorella, Οκτωβρίου 01, 2007, 09:50:19 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

fiorella

osoi gnwrizoun osoi exoun group kai psaxnoun gia tragoudistria i estw gia deuteres as epikoinonisoun mazi mou!! episis osoi koubalane trela kai theloun na dimiourgisoume apo koinou ena as steiloun mnm!!!! euxaristw!!!!

Rakendytos

..κοιτοντας σε, νιωθω την αναγκη να φτιαξω ενα γκρουπακι αγαπητη Φιορελα..  :wink:

Nasia9

όχι,που δε θα την ένιωθες ]

lucretia

Παράθεση από: "fiorella"episis osoi koubalane trela kai theloun na dimiourgisoume apo koinou ena as steiloun mnm!!!! euxaristw!!!!

Γκρουπ Θεραπυ?

Αχ, ωραια ιδεα!

:lol:

Υ.Γ. Το να δεχεσαι να εισαι εστω δευτερη,  ειναι καλο;

papi

anzelina

χμμμμμ  :roll:  :roll:  :roll:

Pappas10

Γράψε και τι είδος μουσκής σ' αρέσει να τραγουδάς και να γράφεις όμως για να ξέρουν όσοι ενδιαφέρονται.

Αν σου πει κάποιος για λαϊκά - π.χ.- θα πάς;

Φιλικά

Μιχάλης ή κατά α33 Παππάς10.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

KostasD33

Υπάρχουν μερικές σκέψεις που έχουμε κάνει με τον Pappa10 (επονομαζόμενος και Βάζελος) και με τον mE_kiNkY να φτιάχναμε ένα γκρουπάκι με βάση παρέες από τον α33.
Μέχρι τώρα καλύπτουμε όργανα δυο κιθάρες και ένα Σαξόφωνο ο βάζελος και ακόμα από φωνή τίποτα
Είδος μουσικής Rock

Φυσικά άμα φτιάξουμε και δικά μας κομμάτια (ή διασκευές) θα τα παίζουν live στο ράδιο του a33

Υ.Γ.
Λείπει ντραμερ και μπάσο

Pappas10

Παράθεση από: "KostasD33"Υπάρχουν μερικές σκέψεις που έχουμε κάνει με τον Pappa10 (επονομαζόμενος και Βάζελος) και με τον mE_kiNkY να φτιάχναμε ένα γκρουπάκι με βάση παρέες από τον α33.
Μέχρι τώρα καλύπτουμε όργανα δυο κιθάρες και ένα Σαξόφωνο ο βάζελος και ακόμα από φωνή τίποτα
Είδος μουσικής Rock

Φυσικά άμα φτιάξουμε και δικά μας κομμάτια (ή διασκευές) θα τα παίζουν live στο ράδιο του a33

Υ.Γ.
Λείπει ντραμερ και μπάσο

1ον. ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ...
2ον. ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ
3ον. [size=18]ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ[/size]
4ον. Ντράμερ έχω μάλλον.
5ον. Αυτά
6ον. Με σύγχισες πάλι.....
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Rakendytos

εγω παιζω κλαρινο και κρουστα..
Χρειαζομαι αυτες τις μερες μια τραγουδιστρια για να οργανωσω την επιχειρηση.. Προυποθεση να ξερει τα καλαντα.. :D

Αποδοχες το 40% των κερδων τις μερες των Χριστουγεννων..

KostasD33

Παράθεση από: "Rakendytos"Χρειαζομαι αυτες τις μερες μια τραγουδιστρια για να οργανωσω την επιχειρηση.. ..

Εσύ πάλι καμάκι κάνεις και μη καρφώνεσαι γμτ, της το μπαχαλέψαμε το θέμα της κορασόν

black_velvet

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Rakendytos

Παράθεση από: "KostasD33"
Παράθεση από: "Rakendytos"Χρειαζομαι αυτες τις μερες μια τραγουδιστρια για να οργανωσω την επιχειρηση.. ..

Εσύ πάλι καμάκι κάνεις και μη καρφώνεσαι γμτ, της το μπαχαλέψαμε το θέμα της κορασόν

Τι να κανω ρε Κωστη..ειμαι ρομαντικος..  8)

αν βαλω βιολι για ακορντο, το κερδος θα ειναι 30%

Nasia9

Όλοι καμάκι κάνετε ! Είδατε νέο αίμα,και τσιμπήσατε! Σα δε ντρέπεστε λέω γω ! Τρομάξατε το κορίτσι  ]

Rakendytos

267 Επισκέπτες, 0 Χρήστες