Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 356
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 325
  • Total: 326
  • Leon

Για μια κιλοτα αδειανη..

Ξεκίνησε από kodikas, Οκτωβρίου 02, 2007, 03:02:59 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

heinrich

η άλλη έκανε και τη ανάγκη της απόλαυση...
ωρε που έχω μεινει και που κοιτάω

kuria

εχεις μεινει στο μαλαματενιο κλουβι σου και κοιτας τα θεοστραβα, κατα τη γνωμη σου υπεροχα, ποδαρια σου...
και ναι... η καλυψη των αναγκων μου συνιστουν απολαυση...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

skou70

an olh auth h kouventa ginetai gia mia kylota adeianh skepsou ti tha graftei gia mia kylota gemath  :roll:

Nikos28

Παράθεση από: "kuria"
Παράθεση από: "Nikos28"Μερικές φορές το να περιφρονεί κανείς συνειδητά τις απολαύσεις, είναι απο μόνο του η μεγαλύτερη απόλαυση!

:P

τι λες αγορινα μου;
πως μπορεις να περιφρονησεις μια πηγη με δροσερο, πεντακαθαρο νερακι οταν εισαι σε στρατιωτικη ασκηση και το παγουρι σου ειναι αδειανο εδω και ωρες... ή πως μπορεις να περιφρονησεις μια καθαρη λεκανη οταν εισαι παγιδευμενος για ωρες σε ενα λεωφορειο και η κυστη σου παει να σκασει ή το εντερο σου κοντευει να πεταχτει μαζι με το διαρροϊκο περιεχομενο του εξω;   :P

Μου' χεις πάρει κι εσύ τα άκρα!  :P

Και καλά με τη στρατιωτική άσκηση...
Αλλά αμα σε παίρνει τόλμα να μην περιφρονήσεις την κύστη ή το έντερο όσο είσαι στο λεωφορείο και θα δεις τι έχει να γίνει!  :P

Athinoula

kodikas

Παράθεση από: "heinrich"όπως καταλαβαίνες, γερο, απο σεξ είναι όλες ποτισμένες
 :D

Θα σου εξηγουσα τωρα τη διαφορα της βουρτσας απο το ..σπανακορυζο,
αλλα και γω δεν το καταλαβα καλα και μπορει να σε μπερδεψω..

Οποτε..

Ασε  λοιπον να γινονται και μερικα λειτουργηματα.
 ειναι κοντα ο καιρος που θα καταλαβουν ολοι,
οτι κανεις δεν πηδαει se αυτη την πολη.!!

Κι ας το φαντασιωνονται

kodikas

Παράθεση από: "kuria"και ναι... η καλυψη των αναγκων μου συνιστουν απολαυση...

να το κουβεντιασουμε αυτο με φωτα σβυστα;

samorc

Παράθεση από: "Nikos28"Μερικές φορές το να περιφρονεί κανείς συνειδητά τις απολαύσεις, είναι απο μόνο του η μεγαλύτερη απόλαυση!

μπα ..για μενα δεν παιζει ετσι πραμα.>!!!.....

εγω αν πω πχ θελω να φαω σοκολατα και δεν φαω μεσα σε ενα ευλογο χρονικο διαστημα..........μμμμμμ........δεν ειμαι καλα.............................

και για ποιο λογο να γινει αυτο??

εκτος και εαν εννοεις τις ευρεως διαδεδομενες και αποδεκτες απολαυσεις..οι οποιες ομως μπορει για καποιους να μην υφισταντε καν..

Nikos28

Παράθεση από: "samorc"

και για ποιο λογο να γινει αυτο??

Επειδή έτσι μαθαίνεις τα όριά σου και πώς θα τα υπερβαίνεις.
Επειδή αυτή η υπέρβαση είναι απο μόνη της ευχάριστη, αφού σε βοηθάει να καταλάβεις καλύτερα τον εαυτό σου.
Επειδή όταν στερείσαι συνειδητά (απο καιρό σε καιρό) μια απόλαυση, μαθαίνεις να την απολαμβάνεις καλύτερα όταν την έχεις.
Επειδή όταν στερηθείς οικειοθελώς και βραχυπρόθεσμα μια απόλαυση, θα σου κακοφανεί πολύ λιγότερο αν κάποτε υποχρεωθείς να τη στερηθείς μακροπρόθεσμα.

Κ.ο.κ...  

:)

samorc

δεν συμφωνω νικολα..

μια ζωη την εχουμε..οι απολαυσεις μας ειναι ελαχιστες..

για μενα δεν αξιζει να τα στερηθω για να μην μου κακοφανει πολυ μετα ή να φτασω στα ορια μου ή να την απολαυσω καλυτερα αργοτερα..

αυριο μπορει να πεθανω..ουτως η αλλως ειναι πολλα πραγματα που στερουμαστε και θα ηταν εξοργιστικο(για μενα..)να πρεπει να στερηθω και αυτα που μπορω να εχω.. :girl:

black_velvet

Να πω τα ίδια με τη samorc με άλλα λόγια;

Απόλαυση είναι αυτό που γεύεσαι. Αυτό που αισθάνεσαι. Τώρα. Αυτή τη στιγμή.

Αυτό που δεν έχεις - από επιλογή ή όχι; αδιάφορο προς στιγμήν - δεν είναι απόλαυση. Ποιος είναι ο αντίποδας; Μαρτύριο (ok... τραβηγμένο, αλλά δεν βρίσκω καταλληλότερη λέξη τώρα, συμπαθάτε με  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Nikos28

:)

Εγώ δε μίλησα για ασκητισμό, ούτε είχα στο μυαλό μου κάτι τέτοιο...   :P

Μεταξύ της χλιδάτης πολυτέλειας και του ασκητισμού, υπάρχουν κι άλλες επιλογές.

Μια απο αυτές είναι και το ''μέτρο'' - αυτό που εννοούσα... :wink:

Δε νομίζω να υπάρχει αντίρρηση σ' αυτό!

Αν υπάρχει, τότε σκέψου τι θα γίνει αν τρως το αγαπημένο σου φαγητό κάθε μέρα - για να δώσω ένα πολύ απλό παράδειγμα...

Το ''μετά'', όπως και τα παρεπόμενά του (συνέπειες κ.ο.κ), πάντα υπάρχει - είτε μας αρέσει είτε όχι.

Εν κατακλείδι, δεν αρνείσαι την απόλαυση σήμερα μόνο και μόνο για να μη σου λείψει αύριο...
Τη γεύεσαι με μέτρο σήμερα για να μη σου λείψει αύριο και συγχρόνως για να προφυλάξεις τον εαυτό σου σε περίπτωση που υποχρεωθείς να τη στερηθείς αύριο.

Έχει διαφορά!  :wink:

skou70

vreite mou enan pou katafere na valei metro sto posh apolaysh tha geytei ... estw kai mia fora ... kai tha mporesw na symfwnisw me ton syllogismo :)

Nikos28

Παράθεση από: "skou70"vreite mou enan pou katafere na valei metro sto posh apolaysh tha geytei ... estw kai mia fora ... kai tha mporesw na symfwnisw me ton syllogismo :)

Και κανένας να μην το κατάφερε, τι σημασία έχει;

Θα ισχυροποιηθεί ο συλλογισμός αν, ας πούμε, υπάρχουν ή υπήρξαν 100 τέτοιοι άνθρωποι πάνω στη γη;

Έχει σχέση η ομορφιά ενός τοπίου σ' έναν πίνακα με το αν υπάρχει αυτό το τοπίο στ' αλήθεια;

skou70

file niko den to ennoousa san enisxytiko enos syllogismou ... auto pou lew einai oti de nomizw oti mporei na mpei periorismos sto posh apolaysh tha geytoume ... i to apolambaneis kati i oxi ... de vriskw diladi oti h apolaysh einai metrisimo megethos

325 Επισκέπτες, 1 Χρήστης