Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 252
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 268
  • Total: 269
  • Leon

5 ΜΗΝΕΣ..ΜΑΖΙ...ΜΩΡΟ..ΜΟΥ..

Ξεκίνησε από Sotis, Οκτωβρίου 09, 2007, 12:05:22 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

snoopy

Cindoula moy,

ειμαι γκρινιαρίτσα για αυτό τα έλεγα....
είμαι της άποψης ότι σου έρχεται από κει που δεν το περιμένεις! οσο ψάχνεις...δεν σε βρίσκει!Ασε που τα τυχαία και τα απρόσμενα ειναι τα πιο ωραία!!!! να μεινω και λίγο μόνη δεν πειράζει....καλό θα μου κάνει... να μαζέψω λιγάκι τα κομμάτια μου ....

Athinoula

Παράθεση από: "CINDY"
Παράθεση από: "snoopy"
Παράθεση από: "CINDY"hug2:

ρε παιδιά όλοι τα έχετε με κάποιον....;;;;;;;;;;;;;
και εγώ το μικρό snoopaki... μόνο και έρημο στο κρύο μέσα στις γιορτές.... χωρις ζεστασιά....
σκυλίσια ζωή σου λέει ο άλλος !  :?

snoopako μου μην στεναχωριεσαι θα βρεις και συ το ταιρακι σου μεχρι α χριστουγεννα1και ολα θα πανε καλα!

οσο για σενα κουμπαρα δεν σε αγαπαω!
]

και γιατι?????????? μαρι τι επαθες; :cry:

Enia

Παράθεση από: "snoopy"είμαι της άποψης ότι σου έρχεται από κει που δεν το περιμένεις! οσο ψάχνεις...δεν σε βρίσκει!

Σωστήηηηη  :wink:

(κι έπειτα από αυτό που είπες νωρίτερα από κοντά, μπορεί και να σε βαρέσω αν ξαναγκρινιάξεις γι'αυτό το θέμα!  :P ντακς, γιορτές είναι και σε καταλαβαίνω, όμως άλλοι περνάνε μήνες -μην πω χρόνια- μόνοι τους!  :P )

Athinoula

Παράθεση από: "Enia"
Παράθεση από: "snoopy"είμαι της άποψης ότι σου έρχεται από κει που δεν το περιμένεις! οσο ψάχνεις...δεν σε βρίσκει!

Σωστήηηηη  :wink:

(κι έπειτα από αυτό που είπες νωρίτερα από κοντά, μπορεί και να σε βαρέσω αν ξαναγκρινιάξεις γι'αυτό το θέμα!  :P ντακς, γιορτές είναι και σε καταλαβαίνω, όμως άλλοι περνάνε μήνες -μην πω χρόνια- μόνοι τους!  :P )

:twisted:  :twisted: παρδον? βρεθήκατε και δεν είπατε τίποτα? :twisted:  :twisted:

:? ειναι κακες..

Enia

Που'σαι βρε Σνούπυ, έλα να την βαράμε μαζί γιατί δε θέλω να σου στερήσω τέτοια χαρά και εκτόνωση...!  :lol:

Έλεος είσαι βρε Αθηνά!  :lol: Γιατί χτυπιόταν το κορίτσι ότι το κινητό σου ήταν κλειστό και δε σε έβρισκε χτες?!  :P Δεν είμαστε εμείς κακές, εσύ ας πρόσεχες να το είχες ανοιχτό!  :P  :lol:

Athinoula

Παράθεση από: "Enia"Που'σαι βρε Σνούπυ, έλα να την βαράμε μαζί γιατί δε θέλω να σου στερήσω τέτοια χαρά και εκτόνωση...!  :lol:

Έλεος είσαι βρε Αθηνά!  :lol: Γιατί χτυπιόταν το κορίτσι ότι το κινητό σου ήταν κλειστό και δε σε έβρισκε χτες?!  :P Δεν είμαστε εμείς κακές, εσύ ας πρόσεχες να το είχες ανοιχτό!  :P  :lol:

δεν το ειχα καν εδω ηταν σπιτι ναι βρε πλακιτσα κανω ετσι και αλλιως δεν 8α μπορουσα δυστυχος νεχτ τιμ!

:D

φιλακια και στισ δυο σας!! :wink:

snoopy

αθηνούλα μου!!!!!
για δώσε με ενα pm το άλλο κινητό.....
πρόσεξέ με... δώσε το ΤΩΡΑ

Sotis

snoopy

τι Siti μου...έχω άδικο??????? μου έχει δοσει το κινητό που ειναι κλειστό ΜΟΝΙΜΑ!!!! τώρα; το γιατί...το αφήνω αναπάντητο..............

Athinoula

ολο παραπονα εισαι...8α σου δωσω οτι θελεις :lol:

kodikas

την εκαψες ρε σνουπι..

αντε τωρα να μπαλωσει την υπαρξη του β κινητου..

snoopy

Παράθεση από: "kodikas"την εκαψες ρε σνουπι..

ειναι γιλενάδα και ΘΕΛΩ να την βρίσκω!!!!!!!!!!!!!
να πηγαίνουμε για καφεδακι...και γιατί οχι να πάρει και την μικρή την μπουμπούκα να πάμε εκδρομούλα!!!!!
να δεις την μικρή πως με κοιταέι.... και να μου στέλνει φιλάκια..... μια σκέτη γλυκα!!!

Athinoula

κωδικα εχω διπλη γραμμη βρε :D

σνοοπη σου εστειλα και σταθερο  :wink:

kodikas

Παράθεση από: "snoopy"
Παράθεση από: "kodikas"την εκαψες ρε σνουπι..

ειναι γιλενάδα και ΘΕΛΩ να την βρίσκω!!!!!!!!!!!!!
να πηγαίνουμε για καφεδακι...και γιατί οχι να πάρει και την μικρή την μπουμπούκα να πάμε εκδρομούλα!!!!!
να δεις την μικρή πως με κοιταέι.... και να μου στέλνει φιλάκια..... μια σκέτη γλυκα!!!

ακους εσυ γαυγιστερε;;

γι αυτο..

για την φιλεναδα το εχει..

(ουφ.. ελπιζω να με πιστεψε,.. )

Athinoula

Παράθεση από: "kodikas"ακους εσυ γαυγιστερε;;

γι αυτο..

για την φιλεναδα το εχει..

(ουφ.. ελπιζω να με πιστεψε,.. )

σνοοπη...καλα δεν με βρηκες γιατι δεν πηρες στου Τερι????

γλυκουλα μου θελω να βρεθουμε πολυ! θα κανονισουμε να παμε στα μαγαζια με την μικρη που σε λατρεψε!!!!! :D
βγαινω φιλια!

268 Επισκέπτες, 1 Χρήστης