Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 750
  • Total: 751
  • Leon

Περί μεγέθους

Ξεκίνησε από heinrich, Οκτωβρίου 09, 2007, 02:36:30 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

heinrich

ακόμα και τον διάλογο πάλι μακρύ τον θέλετε
 :P

κώστας

eLe

voliwtisa

Έ, έχουμε και εμείς τα φετίχ μας... :lol:

Rakendytos

Σαφως και παιζει ρολο το μεγεθος..
Το μεγαλο μοριο παντα προκαλει δεος και οχι μονο..
Τωρα καποιες που μιλουν για ποιοτητα..ποσοτητα.. διαρκεια και αλλες τριχες ειναι γιατι επεσαν σε μικροτσουτσουνο..  :D
Ενα μεγαλο μοριο μπορει να τα συνδιαζει ολα..
Επισης μεγαλη καβλα..(σορι αλλα δεν βρισκω αλλη εκφραση) ειναι να την  πονας..και να μη μπορει να σε σταματησει..να μη μπορει να χαλασει την στιγμη.. :wink:

Athinoula

Παράθεση από: "voliwtisa"Μείνε με τη σακαράκα στο χέρι τότε και μη μιλάς  :D
:24:

Athinoula

Παράθεση από: "Rakendytos"Σαφως και παιζει ρολο το μεγεθος..
Τωρα καποιες που μιλουν για ποιοτητα..ποσοτητα.. διαρκεια και αλλες τριχες ειναι γιατι επεσαν σε μικροτσουτσουνο..  :D
Επισης μεγαλη tαβλα..(σορι αλλα δεν βρισκω αλλη εκφραση) ειναι να την  πονας..και να μη μπορει να σε σταματησει..να μη μπορει να χαλασει την στιγμη.. :wink:

oxi den eixame pote tetoia pragmata makria apo mas..apappapa :roll:

koita ola mesa sto paixnidi einai...e oxi kai na trelenomaste ston pono...eipame :wink: ola exartatai apo thn anatomia tou gynaikiou kolpou kai ti borei na xoresei mesa...(ti leo proi proi :roll:  pao na kano kafe)..i kinezes px exoun mikro kolpo kai den benei olo oso kai na h8eles :wink:

voliwtisa

Επισης μεγαλη καβλα..(σορι αλλα δεν βρισκω αλλη εκφραση) ειναι να την  πονας..και να μη μπορει να σε σταματησει..να μη μπορει να χαλασει την στιγμη.. :wink:

Μωρο μου γι αυτο σε αγαπώ

Πόσο καταλαβαινόμαστε  :D

Rakendytos

Παράθεση από: "lila"
Επισης μεγαλη tαβλα..(σορι αλλα δεν βρισκω αλλη εκφραση) ειναι να την  πονας..και να μη μπορει να σε σταματησει..να μη μπορει να χαλασει την στιγμη.. :wink:

oxi den eixame pote tetoia pragmata makria apo mas..apappapa :roll:

koita ola mesa sto paixnidi einai...e oxi kai na trelenomaste ston pono...eipame :wink: ola exartatai apo thn anatomia tou gynaikiou kolpou kai ti borei na xoresei mesa...(ti leo proi proi :roll:  pao na kano kafe)..i kinezes px exoun mikro kolpo kai den benei olo oso kai na h8eles :wink:

Εσενα σε τρομαζουν οι tαβλες μαναρι μου..
να τις αποφευγεις..  :D

Rakendytos

Παράθεση από: "voliwtisa"

Μωρο μου γι αυτο σε αγαπώ

Πόσο καταλαβαινόμαστε  :D

Εμ..μα δε μπα να χεις την καλυτερη φατσα.. να κυκλοφορεις τα καλυτερα μαναρια.. αμα εισαι μικρος το βραδυ θα τα πηγαινεις σπιτι τους..

_MAIRA_

joking

μάλιστα....μάλιστα....

μετά την ερώτηση - άγχος  που τυρανάει κάθε αρσενικό μυαλό που έχει
περάσει σε φάση αναπαραγωγής (θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια
στον Hein που τόλμησε να την εκφράσει δημόσια), μας προέκυψαν μέχρι
στιγμής]

SoFiA24

Προσωπικά δε μου προκαλεί δέος... (ευτυχώς κάνω τη διαφορά)
Έχω μάθει στη ζωή μου να δίνω προτεραιότητα στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα (τι να κάνω είμαι γεμάτη defauts...sorry  :twisted:  )

Πιστεύω πως δεν μπορεί γιατί η αλαζονεία για τα μεγάλα προσόνταδυστυχώς εφησυχάζει τον κάτοχο ο οποίος νομίζει οτι είναι και ο πρώτος ενώ στην ουσία δεν πιάνει μία

Ε όχι και να πονάω καλέ μου ...Είπαμε να το χαρούμε όχι να κλαίμε απ τον πόνο

heinrich

η μισή αλήθεια είναι πως το μέγεθος μετράει. Ειδάλλως οι δονητές θα έβγαιναν και στην συσκευασία των 10 εκατοστών
η άλλη μισή αλήθεια είναι πως δεν αρκεί μόνο το μεγάλο μέγεθος. Δεν είναι χαζές οι γυναίκες να πάρουν όλο το γουρούνι για 20 εκατοστά κρέατος..

επα

heinrich

Παράθεση από: "joking"
σκεφτείτε τι πρόβλημα θα είχαμε εμείς οι γυναίκες στην αναζήτηση του
"μεγαλύτερου", αν οι άντρες αποφάσιζαν να κάνουν αντεπίθεση και
ισχυρίζονταν ότι δεν είναι το δικό τους u-know-what μικρό αλλά το δικό
μας u-know-what  ....ξεχειλωμένο.....
 8)

και όμως μου χει τύχει!
Περίπτωση γαβάθας. Δεν έβρισκε πουθενά. Τσάμπα τόσο κοπανημα, τόσο σκέρτσο, τόσες στάσεις χωρίς αντιστάσεις. Εκείνη - είπε  - το νιωθε μια χαρά (ναι! μπορείτε να φανταστήτε τον διάλογο). Είπαμε να χαιρόμαστε το ψέμα αλλά στην υπερβολή θα πρέπει να κάνουμε κράτει.
Κάποιος γκουρού  είχε πει, πως όσο το φουρνάκι δουλευει και είναι ενεργό τόσο οι μύες του σφίγγουν. Το χαλαρό είναι αποτέλεσμα μεξικάνικων διακοπών.

anzelina

αααααα και τώρα......πάλι θα πρέπει να το ξαναγράψω.....
αχ αυτά τα εκατοστά τι σας κάνουν βρε.....να χάνετε
το μυαλό σας..... :lol:

750 Επισκέπτες, 1 Χρήστης