Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 379
  • Total: 380
  • Leon

Γυνακείος Οργασμός (μύθοι και αλήθειες)

Ξεκίνησε από heinrich, Οκτωβρίου 09, 2007, 02:39:03 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

voliwtisa

Ναι αλλά τώρα μιλάμε για το δικό μου νυφικό,για το δικό μου γάμο  :roll:

Athinoula

Παράθεση από: "voliwtisa"Ναι αλλά τώρα μιλάμε για το δικό μου νυφικό,για το δικό μου γάμο  :roll:

nai orea ta nufika...emena mou aresei kai to katakokkino :lol:

Athinoula

kai to na akoume apo piso..to

"simera gamos ginete.."

:lol:

voliwtisa

Ας αφήσουμε το γάμο και ας πιάσουμε τον οργασμό τώρα  :lol:

heinrich

η μισή αλήθεια είναι πως το μέγεθος μετράει. Ειδάλλως οι δονητές θα έβγαιναν και στην συσκευασία των 10 εκατοστών
η άλλη μισή αλήθεια είναι πως δεν αρκεί μόνο το μεγάλο μέγεθος. Δεν είναι χαζές οι γυναίκες να πάρουν όλο το γουρούνι για 20 εκατοστά κρέατος

anzelina

Παράθεση από: "heinrich"η μισή αλήθεια είναι πως το μέγεθος μετράει. Ειδάλλως οι δονητές θα έβγαιναν και στην συσκευασία των 10 εκατοστών
η άλλη μισή αλήθεια είναι πως δεν αρκεί μόνο το μεγάλο μέγεθος. Δεν είναι χαζές οι γυναίκες να πάρουν όλο το γουρούνι για 20 εκατοστά κρέατος

:roll:  :roll:
 :oops: υπάρχουν και μικρότερη......από 10 εκατ....δεν είσαι ενημερωμένος σωστά... :oops:

στο δεύτερο απάντησες σωστά..... :)

heinrich

και όλη η αλήθεια είναι πως το έγραψα σε λάθος τόπικ...

Rakendytos

..ρε Χαιν τελικα με μας εισαι η με τις ομορφες?
Αυτα τα λεν οι κορες για παρηγορια..

Athinoula

Παράθεση από: "voliwtisa"Ας αφήσουμε το γάμο και ας πιάσουμε τον οργασμό τώρα  :lol:

nai ..gia na akousoume...ta agoria mas ti lene???? :oops:

jcdenton

Έλειψα για λίγο και πιάσατε όλα τα ενδιαφέροντα πράγματα?

Όσον αφορά την γνώμη μου για τον γυναικείο οργασμό:

... Θέλει σκέψη!  :twisted:
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

Enia

Παράθεση από: "jcdenton"Όσον αφορά την γνώμη μου για τον γυναικείο οργασμό:

... Θέλει σκέψη!  :twisted:

Ο οργασμός να θέλει σκέψη?!  :roll:  :? Νοτ ρίλι!  :wink:  :lol: (Και οι ξανθιές μια χαρά φαίνεται να τα καταφέρνουν! ... εκτός κι αν καταλαβαίνουν λάθος!  :P  :lol: )

Nikos28

Ο Βίλχελμ Ράιχ λέει στο βιβλίο του ''Ορμή και Ηδονή'' το εξής ενδιαφέρον - το μεταφέρω χοντρικά, όπως το θυμάμαι: Το επίκεντρο της ερωτικής ηδονής στη γυναίκα βρίσκεται (στην αρχή) στην κλειτορίδα και καθώς μεγαλώνει και ωριμάζει (απο την εφηβεία και μετά, περίπου) μεταφέρεται στον κόλπο.

Το συμπέρασμα, επομένως - και εφόσον αυτό ισχύει - είναι οτι η κολπικότητα (άρα και η δεκτικότητα, εφόσον ο κολπικός οργασμός προΰποθέτει κάτι που έχει διεισδύσει μέσα στον κόλπο) είναι συνώνυμο της ψυχοσωματικής ωριμότητας - άρα και της θηλυκότητας.

Πράγματι, απο την εμπειρία μου έχω παρατηρήσει οτι όσες γυναίκες έχουν ως επι το πλείστον κολπικό οργασμό είναι πιο θηλυκές και πιο δεκτικές απο όσες έχουν μόνο κλειτοριδικό.
Και αντίστροφα, έχω προσέξει οτι όσες έχουν μόνο κλειτοριδικό είναι πιο αντιδραστικές, δύστροπες, επιθετικές κ.ο.κ

Τελικά, ισχύει αυτό;  :?:
Είναι πράγματι ο οργασμός μιας γυναίκας δείκτης της θηλυκότητας και της ωριμότητάς της;

Τι πιστεύετε;

Argiro

Δεν είναι μόνο αυτές οι δυο κατηγορίες. Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν οργασμό με την πίεση του μυϊκού συστήματος της περιοχής.

Enia

:?

Νίκο, δεν βλέπω καμμία λογική στα συμπεράσματά σου...! :?

Εκτός του ότι κάθε γυναίκα (όπως και κάθε άνθρωπος) είναι μοναδική -και έχω καταλάβει πως το ενστερνίζεσαι αυτό, σωστά?- πως να γίνει μια τόσο μεγάλη κατηγοριοποίηση?
Άσε που, οι γυναίκες είμαστε τόσο έρμαια των ορμονών μας, που δύσκολα να βρεθεί μια για την οποία να ισχύσει αυτός ο κανόνας! Πιθανότερο είναι άλλοτε να λειτουργεί έτσι, κι άλλοτε.. γιουβέτσι!  :P  :lol:

Nikos28

Λιλάκι,

Δεν υπάρχει κανένα συμπέρασμα, απλά έθεσα ένα ερώτημα με βάση τις παρατηρήσεις μου - απο την εμπειρία και τη θεωρία.

Τώρα, η μοναδικότητα της κάθε γυναίκας (ή και του κάθε ανθρώπου, γενικότερα) δε σημαίνει οτι δε μπορούν να γίνουν κατηγοριοποιήσεις, με βάση κάποια συγκεκριμένα κριτήρια.

Διαφορετικά, και εν προκειμένω μιλάμε πάντα, τι νόημα έχουν οι όροι ''κλειτοριδικός'' και ''κολπικός'' οργασμός;

Φυσικά, πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις ή ιδιαιτερότητες...   :wink:

379 Επισκέπτες, 1 Χρήστης