Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 380
  • Total: 381
  • Leon

Γυνακείος Οργασμός (μύθοι και αλήθειες)

Ξεκίνησε από heinrich, Οκτωβρίου 09, 2007, 02:39:03 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Rakendytos

Χμ δεν πιστευω πως ο κλειτοριδικος οργασμος ειναι χαρακτηριστικος στις μικρες ηλικιες..Ουτε πως κατα την ωριμανση περνα η ικανοποιηση στον κολπο.. Εχω συνουσιαστει με γυναικες ανω των 35 που ειχαν απιστευτους κλειτοριδικους οργασμους..
Θα ελεγα πως γυναικες με εντονους κλειτοριδικους οργασμους ειναι επιρεπεις στο πρωκτικο σεξ..η εστω αφηνονται..
Οι γυναικες με πιο εντονους κλειτοριδικους οργασμους εχουν επισης τασεις ομοφυλοφιλιας..Δεν το διαβασα καπου.., ειναι δικο μου συμπερασμα.. δυο τουλαχιστον που γνωρισα με κολλημα στον κλειτοριδικο ηταν επιθετικες..αλλα ερωτικα επιθετικες..τους αρεσε ο αυνανισμος.. παμπολλες φορες την ωρα του αυνανισμου μου τηλεφωνουσαν.. (η μια συνεχιζει ακομα) και μου εκανε εντυπωση πως ειχαν κανει ερωτα (και οι δυο) με γυναικα.. Μπορει να ηταν συμπτωση..Με λιγα λογια ειναι ταραχη μεγαλη αυτες οι τυπισσες..! μετα απο τετοια σχεση εχω αναγκη απο μια γυναικα ηρεμη με κολπικο οργασμο και χαλρωση.. :D

Enia

Αγόρια, νομίζω πως πρέπει να μαζευτούμε να το συζητήσετε!  :P

Και τι εννοώ...: η κάθε γυναίκα (ετεροφυλόφιλη) μπορεί να γνωρίζει μοναχά τον εαυτό της. Και από ένα μονάχα δείγμα, έρευνα δεν μπορεί να γίνει!

:lol:

Πάντως ειλικρινά αυτά τα παραπάνω που σε εσάς φαίνονται λογικές συνδέσεις, εμένα μου φαίνονται παντελώς άσχετα!  :shock:

Nikos28

Παράθεση από: "Rakendytos"Χμ δεν πιστευω πως ο κλειτοριδικος οργασμος ειναι χαρακτηριστικος στις μικρες ηλικιες..Ουτε πως κατα την ωριμανση περνα η ικανοποιηση στον κολπο.. Εχω συνουσιαστει με γυναικες ανω των 35 που ειχαν απιστευτους κλειτοριδικους οργασμους..

Αδελφέ Οδυσσέα!

Ποιός είπε οτι η ωρίμανση είναι μόνο ζήτημα ηλικίας;  :lol:  :lol:  :lol:

Εν πάση περιπτώσει, συμφωνείς στο οτι οι κολπικές γυναίκες είναι, συνήθως, πιο θηλυκές και δεκτικές (μη αντιδραστικές) απο τις κλειτοριδικές;

Τι λένε τα δικά σου εμπειρικά δεδομένα;

Ωραίο θέμα πιάσαμε...  :lol:  :lol:

Γράψτε κι άλλοι, το θέμα καίει!  :twisted:

riaghul

Και προς στιγμήν ..νόμισα πως μ΄εκαψε το ταψί που έβγαζα απο το φούρνο
 :lol:  :P

Rakendytos

Ναι σωστα δεν ειναι απολυτα θεμα ηλικιας..αλλα συνηθως μεγαλωνοντας ωριμαζουμε..(εγω αποτελω εξαιρεση)  :D
Συνφωνω αδελφε Νικολα...αλλα τις καλες στιγμες..τις εντονες.. τις εζησα με κλειτοριδικες..ειναι διεστραμενες ρε φιλε και τις γουσταρω! :thumleft:
 :D

kuria

πριν απονειμεις τον τιμητικο τιτλο της διεστραμενης σε μια γυναικα... τσεκαρε και τις αλλες εκδοχες...

:arrow:  μηπως η δικη σου αδεξιοτητα και ανεπαρκεια την οδηγει στο να το κανει μονη της για να το κανει καλα;
 :arrow: μηπως εισαι ολιγον μπιχλας και σιχαινεται να την ακουμπας;
 :arrow: μηπως η εμφανιση και συμπεριφορα σου παραπεμπει σε συφιλιαρη οποτε προσεχουμε για να εχουμε;
 :arrow: μηπως ειναι της αποψης "καντο μονη σου για να εχεις την αξιοπρεπεια σου";
 :arrow: ή μηπως ειναι πολυασχολη και θελει να τελειωνει γρηγορα;

:P  :P  :P  :P  :P  :P
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Rakendytos

:24:  :24:
τωρα σκεφτομαι πως να στο πω..μη μου παθεις τιποτα.. :P
Τιποτα δεν κανει μονη της.. Τα χερια της απλα ειναι απσχολημενα με τον εαυτο της.. το στομα και το υπολοιπο σωμα ασχολειτε με μενα..
Καλα δεν εχεις καμια διεστραμενη φιλεναδα να τα πειτε..???
ειναι δυσκολη ωρα και ο τροπος για περιγρααφες... :D

(δινω το αλογο μου για μια Μπιρααααα)  :blobs16:

kuria

Παράθεση από: "Rakendytos":24:  :24:
τωρα σκεφτομαι πως να στο πω..μη μου παθεις τιποτα.. :P   :arrow: η kuria ποτε δεν παθαινει... (σε ρυθμο εμβατηριου)   8)
Τιποτα δεν κανει μονη της..  ]μεσα στο πνευμα της συλλογικης εργασιας δηλαδη η μανδαμ...[/color]   :tongue:
Τα χερια της απλα ειναι απσχολημενα με τον εαυτο της..  το στομα και το υπολοιπο σωμα ασχολειτε με μενα..  :arrow:  ειναι που απο μικρη τη μαθανε να κραταει τα χερια της καθαρα...  ]τι θα λεγες να γινεις ο φιλεναδος μου;[/color]  :hit:
ειναι δυσκολη ωρα και ο τροπος για περιγρααφες... :D  :arrow: μεσα στις στεγνες καταγραφες που να βρεις τον οιστρο για ζουμερες περιγραφες...  ]γεματο ειναι το ψυγειο μου... αλλα σιγα μη φορτωθω και τον αστραχαν σου!!![/color]   :P
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Rakendytos

Παράθεση από: "kuria"
Παράθεση από: "Rakendytos":24:  :24:
τωρα σκεφτομαι πως να στο πω..μη μου παθεις τιποτα.. :P   :arrow: η kuria ποτε δεν παθαινει... (σε ρυθμο εμβατηριου)   8)  ] ΖΕΙ..ΖΕΙ.. [/color]:o
Τιποτα δεν κανει μονη της..  :arrow: μεσα στο πνευμα της συλλογικης εργασιας δηλαδη η μανδαμ...   ]μεσα ναι..αλλα οχι στο πνευμα..παρακατ.. [/color]:D
Τα χερια της απλα ειναι απσχολημενα με τον εαυτο της..  το στομα και το υπολοιπο σωμα ασχολειτε με μενα..  :arrow:  ειναι που απο μικρη τη μαθανε να κραταει τα χερια της καθαρα...  ]για το κουτελο δεν της ειπε κανεις τιποτα..! [/color]:P  
Καλα δεν εχεις καμια διεστραμενη φιλεναδα να τα πειτε..??? :arrow: τι θα λεγες να γινεις ο φιλεναδος μου;  ]για να με κανεις φιλεναδο πρεπει να μαθεις να μαγειρευεις οσπρια!!!  [/color]:rabbit:
ειναι δυσκολη ωρα και ο τροπος για περιγρααφες... :D  :arrow: μεσα στις στεγνες καταγραφες που να βρεις τον οιστρο για ζουμερες περιγραφες...  ]οιστρο εχω..ιδιαιτερα δεν εχω και φοβαμαι μη παρασυρθω..εχω δηλαδη μια με μουσι που τρωει σουβλακια..[/color] :D  

(δινω το αλογο μου για μια Μπιρααααα)  :blobs16:  :arrow: γεματο ειναι το ψυγειο μου... αλλα σιγα μη φορτωθω και τον αστραχαν σου!!!   ]φοραδα εχωωω :twisted: ακου Αστραχαν την Μπεμπα μου.. [/color]

Nikos28

Παράθεση από: "Rakendytos"Ναι σωστα δεν ειναι απολυτα θεμα ηλικιας..αλλα συνηθως μεγαλωνοντας ωριμαζουμε..(εγω αποτελω εξαιρεση)  :D
Συνφωνω αδελφε Νικολα...αλλα τις καλες στιγμες..τις εντονες.. τις εζησα με κλειτοριδικες..ειναι διεστραμενες ρε φιλε και τις γουσταρω! :thumleft:
 :D

Εγώ, πάντως, αδελφέ Οδυσσέα προτιμώ τις κολπικές!

Θηλυκά με τα όλα τους...  :D

saliara

H αλήθεια είναι ότι σε αυτό το θέμα είμαστε πιο καλά...στο θέμα του οργασμού..χιχι...αλλά οι περισσότερες πάντως δεν νομίζω ότι προσποιούμαστε!! :P  πάντως η αλήθεια είναι ότι και το μέγεθος και η τεχνική μετράει... :wink:

Athinoula

380 Επισκέπτες, 1 Χρήστης