Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 344
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 299
  • Total: 300
  • Leon

Συγκατοίκιση

Ξεκίνησε από heinrich, Οκτωβρίου 09, 2007, 02:48:59 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Nasia9

το μέγεθος μετράει για τους άπειρους. ή την έχεις τη γλύκα ή δεν την έχεις. ]

samorc

επιβαλλεται νομιζω..γιατι εδω τα διαζυγια πανε και ερχοντε οποτε με μια προυπαρχουσα συγκατοικηση μπορει και να αποφευχθει ακομα ενα μεγαλο λαθος.(ο γαμος..!!..)>.......

για φιλους..μονο αν ηταν μεγαλη αναγκη ..

Rakendytos

τουλαχιστον 15 χρονια βιωνω την συγκατοικιση και συνεχιζω..
Αν παιζει γαμος ειναι οντως ενα καλο τεστ πριν κανεις την μαλακια..
Αν ειναι φιλη ειναι καλα.. αλλα εχει και τις δυσκολιες της.. ειδικα αν εισαι ιδιορυθμος σαν εμενα..Εχω συγκατοικισει με 6 διαφορετικα ατομα..παντα υπαρχουν προβληματα οσο ταιριαστοι κι αν ειμαστε..
Ενοχλει η μουσικη, πρεπει να κανεις υποχωρισεις..θελεις ανοιχτη πορτα, ενοχλει το ρευμα..βλεπει τηλεοραση, πρεπει να δεις κι εσυ τον Πρετεντερη..αν κανει ανακαινιση στο σαλονι πρεπει οπωσδηποτε να πληρωσεις κουρτινες..
Το χειροτερο ειναι δε, οταν χωρισεις..η επομενη φιλη σου ειναι επικηρυγμενη..ο επομενος τυπακος που 8α μαζεψει θελει να σε σκοτωσει τουλαχιστον.. :D
Την παρουσα στιγμη εχω την ιδανικη συγκατοικο.. Ειμαστε πολυ καλοι φιλοι, δεμενοι και το καλυτερο ειναι πως λειπει σχεδον συνεχεια στην επαρχια.. :wink:

LoLboY

όλα του γάμου δύσκολα και η νύφη γκαστρωμένη
γίνετε φίλοι καριοφίλοι να βρείτε την υγεία σας κι αέρα στα βρακιά σας

είμαι ωραίος ναι εγώ είμαι ο πιο ωραίος

:blobs16:  :blobs16:  :blobs16:  :blobs16:  :blobs16:
 :blobs16:  :blobs16:  :blobs16:  :blobs16:
 :blobs16:  :blobs16:  :blobs16:
 :blobs16:  :blobs16:
 :blobs16:

Nikos28

Υπερ - με χίλια!

Εκτός του οτι είναι πολύ ευχάριστο να ξέρεις οτι υπάρχει κάποιος που σε περιμένει όταν γυρίσεις σπίτι... είναι και ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσει πραγματικά ο ένας τον άλλον, πριν μπούνε στα ''βαθιά'' με γάμους και παιδιά...  :wink:

Ειλικρινά, ποτέ μου δεν κατάλαβα τις προκαταλήψεις που έχει η ελληνική κοινωνία με το θέμα της προγαμιαίας συμβίωσης...  :roll:

Athinoula

Παράθεση από: "Nasia9"το μέγεθος μετράει για τους άπειρους. ή την έχεις τη γλύκα ή δεν την έχεις. ]

kalhmera! nasia to berdepses me to allo i grafoume kai edo gia mege8oi? na ta xanagrapso aki edo variemai..

:roll:

Nasia9

μια ξενυχτισμένη πόλη...

Pappas10

Ναι για ζευγάρια

Όχι για φίλους.

Από εμπειρία.

Από εκεί και πέρα, η ΠΑΝΑΘΑ πάει για κλείσιμο... λες άμα υποχρεώσουμε Βαρδινογιάννηδες και Γιαννακόπουλους σε συγκατοίκηση, να γίνει και ο πολυπόθητος γάμος του "ΕΝΙΑΙΟΥ" και "ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ" ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ;;;

Δεν είμαι ακόμα εδώ...

Ρε ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

mikrii

Οχι μόνο είμαι υπέρ αλλα να συγκατοικούν και το ελάχιστο 3 χρονια !!!

όσο για φίλη -φίλο .... το χω δοκιμάσει και δε "δούλεψε" οποτέ...........

Evitaki

ναι μεν αλλα..........
ωραια να μενεις με τον ανθρωπο σου σιγουρα μαθαινεις πολλα τις παραξενιες του ,τα χουγια του,μετα οταν ερχεται ο γαμος δεν αλλαζει τπτ εχω την αισθηση οτι ειναι δικοπο μαχαιρι...
υπαρχουν ζευγαρια που εμεναν μαζι κ με το που παντρευτηκαν χωρισαν γιατι δεν υπηρχε τπτ το μαγικο γιατι κακα τα ψεμματα για να κρατηθει μια σχεση χρειαζεται περα απο την αγαπη κ την εκτιμηση κτλ φαντασια πρεπει η σχεση να ανανεωνεται κ φυσικα υαπρχουν κ ζευγαρια που δεν μεναν μαζι πριν το γαμο κ μολις παντρευτηκαν γνωρισαν εναν αλλον ανθρωπο απο αυτον που ειχαν γνωρισει

τωρα για τους φιλους δεν ξερω αλλα εχω την υποψια οτι δυσκολα κολλαει ολη η κατασταση

krino

α. Οχι σε καμια περιπτωση.
Η συμβιωση φερνει την διαλυση της σχεσης.
Οταν γυρνας σπιτι κουρασμενος δεν ακους μονο γλυκιες κουβεντες...

β. Οχι παλι, εκτος αν προκειται για ατομα ιδιων στοχων και συγκροτησης και παλι οχι για πολλη καιρο.

junkie

Ναι για ζευγάρια αν και πιστεύω και εγώ δεν θα το κανα προσωπικά γιατί ούτως ή αλλως μένω 3 φορες την εβδομαδα σπίτι του οπότε δεν νομίζω ότι δεν τον εχω γνωρισει καλα..Ξέρω και τα καλα του και τα κακα του..

Μεταξύ φίλων δεν μου χει τύχει αν και θα ήθελα πολύ να χα συγκατοικήσει με μια φίλη μου αλλα απλά δεν χρειάστηκε..

Kastoras

[size=18]ελευθερη συγκατοικηση μεχρι το αιτημα του γαμου να προκυψει αβιαστα και απο μονο του....
Τωρα κατι ακομη.... για ποιον γαμο μιλαμε???????? εδω σας θελω..[/size]

εκτος εαν ολοι σας εχετε το ονειρο να διαβειτε τα σκαλια της εκκλησιας και μετα να γινουν τα σχετικα με γαρδουμποκοκορετσια και λε-πα...

spellbound

μηπως να διορθωθει σε συγκατοικηση το θεμα ορθογραφικα ??? α πα πα..... αλλα πιστευα για το εν λογω ατομο.

(αντεχω και στα σκορπια αλλα η σωστη ορθογραφια ειναι καλον να υπαρχει!!!!)

heinrich

σωστά σπελ,
αλλά αν το βάλεις στο γκουγκλ το βγάζει πρώτο-πρωτο  :D

299 Επισκέπτες, 1 Χρήστης