Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 390
  • Total: 390

Περί φετίχ

Ξεκίνησε από heinrich, Οκτωβρίου 09, 2007, 03:02:30 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

heinrich

Γράψτε μερικά από τα φετίχ σας. Πότε τα ανακαλύψατε? Ποιος είναι ο μηχανισμός τους? Πως παράγονται και πως λειτουργούν?
Οταν αυτά ικανοποιούνται λειτουργούν ενθαρυντικά ή είναι και αυτοσκοπός?
π.χ. Εστω πως έχεις κόλλημα  με τις λειες λεπτές μαυρες γαμπιτσες. Ψάχνεις αυτό καθευτό ή απλά χαίρεσαι που η σύντροφός σου έτυχε να έχει τέτοιες?

Athinoula

an ta po 8a me poune prostixi.. :roll:

joking

γιατί??

λείο και μαύρο είναι και για σένα???

8)

Athinoula

emena mou aresoun pio poli kapia pragmata apo kapia alla min me kolazete meshmeriatika kai doulevo mexri tis 20h.. :oops:

heinrich

μου αρέσει να έχει λίγο καμπουρίτσα στη μύτη...
αυτο είναι το φετίχ μου και το ανέκδοτο των φίλων μου.
Το ανακάλυψα όταν έβαλα «κάτω» όλα τα κοινά χαρακτηριστικά που είχαν οι γυναίκες που γούσταρα. Η πρώτη γυναίκα που έκανα έρωτα είχε επίσης ένα μικρό κουασιμόδο κρυμμένο κάτω από το διάφραγμά της

heinrich

πάντως στατιστικά οι έχουσες καμπουρίτσα στη μύτη, κατέχουν και φοβερά οπίσθια, αλλά είναι ένα άλλο θέμα αυτό

Athinoula

emena pande me gohtevan oi agrioi tupoi...tou style ti sou kano mana mou..klp..

kuria

Παράθεση από: "heinrich"μου αρέσει να έχει λίγο καμπουρίτσα στη μύτη...
αυτο είναι το φετίχ μου και το ανέκδοτο των φίλων μου.
Το ανακάλυψα όταν έβαλα «κάτω» όλα τα κοινά χαρακτηριστικά που είχαν οι γυναίκες που γούσταρα. Η πρώτη γυναίκα που έκανα έρωτα είχε επίσης ένα μικρό κουασιμόδο κρυμμένο κάτω από το διάφραγμά της

α βρε joking... γι αυτο εβαλες αυτο το αβαταρ πας να το καψουρεψεις το παιδι...    :24:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

samorc

τρελλαινομαι για μικρα τσαντακια..οσο πιο μικρα τοσο πιο πολυ μαρεσουν..και σε διαφορετικα χρωματα για να τα συνδιαζω με τα ρουχα μου φυσικα..

υγ.κινητο και κλειδια πολλες φορες δεν χωρανε αλλα......τι να γινει ....φετιχ ειναι αυτο..!!......χαχαχαχα

_MAIRA_

h maska

lila to avatar soy xerw apo pio site einai xexxe .....an thymamai kala to sygkekrimeno kanei 15 eyrw

Athinoula

Παράθεση από: "(MAIRA)"h maska

lila to avatar soy xerw apo pio site einai xexxe .....an thymamai kala to sygkekrimeno kanei 15 eyrw

ma sou po oti den 8imamai pou to pira?..oxi de  plirosa tipota!...den xero an kostistizei 15 euro i kordela...

_MAIRA_

το στρινγκ λιλα οχι το αβαταρ

Evitaki

φετιχ?χμμμ τα νυχια μου κ ιδιως οταν ειναι βαμμενα κοκκινα
 :oops:  :oops:  :oops:

heinrich

εχει τρομερό ενδιαφέρον...
οι γυναικες απαντούν με αντικείμενα ή κάτι προσωπικό τους....

Nikos28

Αν μιλάμε για αντικείμενα, όχι, δεν έχω κανένα φετίχ.

Απο ερωτικής πλευράς, το απόλυτο φετίχ είναι μια νεαρή κοπέλα με αθώο βλέμμα, παιδικά χαρακτηριστικά προσώπου, εντελώς άβαφη, αμακιγιάριστη, με ο,τι πιο απλό θα μπορούσε να φορέσει, ξυπόλητη, και (φυσικά!) με άβαφα νύχια... :wink:

Ο,τι πιο πριμιτίφ, ο,τι πιο φυσικό, ο,τι πιο όμορφο!

390 Επισκέπτες, 0 Χρήστες