Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 399
  • Total: 400
  • Leon

Περί φετίχ

Ξεκίνησε από heinrich, Οκτωβρίου 09, 2007, 03:02:30 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Athinoula

Παράθεση από: "Nikos28"Αν μιλάμε για αντικείμενα, όχι, δεν έχω κανένα φετίχ.

Απο ερωτικής πλευράς, το απόλυτο φετίχ είναι μια νεαρή κοπέλα με αθώο βλέμμα, παιδικά χαρακτηριστικά προσώπου, εντελώς άβαφη, αμακιγιάριστη, με ο,τι πιο απλό θα μπορούσε να φορέσει, ξυπόλητη, και (φυσικά!) με άβαφα νύχια... :wink:

Ο,τι πιο πριμιτίφ, ο,τι πιο φυσικό, ο,τι πιο όμορφο!

den exeis kai adiko alla avaftes telios eimaste kai ligo xlomes.. :roll:

Nasia9

λίγο;;;; λίγο;;;;;;;;;; μα λίγο;;;;;;;;;;;;;;;;;  ]

Nikos28

Ε, και; Τι έγινε αν φαίνεστε λίγο χλωμές;

Φυσική δεν είναι και η χλωμάδα;  :P

Nasia9

εγώ δε φαίνομαι ''λίγο'' χλωμή..φαίνομαι πολύ.. ]

Nikos28

Παράθεση από: "Nasia9"εγώ δε φαίνομαι ''λίγο'' χλωμή..φαίνομαι πολύ.. ]

Ακόμα καλύτερα...

Η πολύ χλωμάδα παραπέμπει σε αδιαθεσία και ψιλοασθένεια, κι αυτό ξυπνάει τα προστατευτικά και θεραπευτικά αντρικά ένστικτα!   :P  :lol:  :lol:

Nasia9

Nikos28

Παράθεση από: "Nasia9"α,ναι; :24: ωραία

Τι ωραία;  :P

Η χλωμάδα δε φτάνει απο μόνη της, πρέπει να συνοδεύεται κι απο δεκτικότητα! Αλλιώς, πάνε περίπατο και τα θεραπευτικά ένστικτα που λέγαμε...  :P

Πιστεύεις, ας πούμε, οτι ένας γιατρός θα σου κάνει την ένεση που χρειάζεσαι αν του λες συνέχεια ''Όχι! Μη! Φοβάμαι!'' κλπ κλπ;;;  :lol:  :lol:

Enia

Παράθεση από: "Nikos28"Ακόμα καλύτερα...

Η πολύ χλωμάδα παραπέμπει σε αδιαθεσία και ψιλοασθένεια, κι αυτό ξυπνάει τα προστατευτικά και θεραπευτικά αντρικά ένστικτα!   :P  :lol:  :lol:

Νικόλα, το ξεχείλωσες και χάλασε!  :P  :lol:

Παρόλο που η αναφορά σου μοιάζει να είναι για οne-night-stand ( :P ), γνωρίζοντάς σε κάνω αυτόματα την προβολή της εικόνας σε μια σχέση... Δε θα σε κούραζε να βλέπεις συνέχεια μια φιλάσθενη!? Κακό θα έκανε λίγο ρουζάκι που και που?!  :wink:  :lol:

(περί ορέξεως κολοκυθόπιτα φυσικά!  :lol: )

Enia

Ω, Θεέ μου!  :shock: Χοντραίνει η κουβέντα!

Μισό!, να βάλω το ταμπελάκι με το 'ακατάλληλο' στην εξώπορτα!  :lol:

:24:

Nikos28

One-night-stand; Πού το είδες βρε Λιλάκι, να το δω κι εγώ;  :P  :lol:

Μπα, όχι, μ' εξιτάρουν οι ''φιλάσθενες'' - βλέπεις, είμαι γεννημένος και ανήμερα του Αγίου Παντελεήμονα, που ήταν γιατρός!  :lol:

Τώρα, για το ρουζάκι...

Μου φτάνουν δυο χείλη άβαφα και αρούζωτα, αρκεί να χαμογελούν...

Όπως και δυο μάτια γεμάτα εκφραστική αθωότητα, κι ας έχουν και τσίμπλες απ' το νυχτερινό ύπνο - λέμε τώρα!  :wink:

Athinoula

Παράθεση από: "Nasia9"εγώ δε φαίνομαι ''λίγο'' χλωμή..φαίνομαι πολύ.. ]

:lol: toso xalia eisai mari??? kane kai kanena solarium, bale ligo rouzaki, ligi poudritsa gold ainte simazepsou :lol:

Athinoula

Παράθεση από: "Nikos28"
Παράθεση από: "Nasia9"α,ναι; :24: ωραία

Τι ωραία;  :P

Η χλωμάδα δε φτάνει απο μόνη της, πρέπει να συνοδεύεται κι απο δεκτικότητα! Αλλιώς, πάνε περίπατο και τα θεραπευτικά ένστικτα που λέγαμε...  :P

Πιστεύεις, ας πούμε, οτι ένας γιατρός θα σου κάνει την ένεση που χρειάζεσαι αν του λες συνέχεια ''Όχι! Μη! Φοβάμαι!'' κλπ κλπ;;;  :lol:  :lol:

etsi 8a ginoume oles arkei na aresoume vre nikola...atimi koinonia... :roll:

Athinoula

Παράθεση από: "Enia"
Παράθεση από: "Nikos28"Ακόμα καλύτερα...

Νικόλα, το ξεχείλωσες και χάλασε!  :P  :lol:

Παρόλο που η αναφορά σου μοιάζει να είναι για οne-night-stand ( :P ), γνωρίζοντάς σε κάνω αυτόματα την προβολή της εικόνας σε μια σχέση... Δε θα σε κούραζε να βλέπεις συνέχεια μια φιλάσθενη!? Κακό θα έκανε λίγο ρουζάκι που και που?!  :wink:  :lol:

(περί ορέξεως κολοκυθόπιτα φυσικά!  :lol: )

kala lilaki katse na me dei avaftei kai 8a mou balei monos rouz gia na xe-fandomiasooooooooooooooooooooooo :24:  

pandos den exei kai adiko o nikos den prepi na vafomaste pia na kukloforoume "fandome"...kai meta na deis ti 8a lene oi andres..axaxaxaxaxxaaxaxaxaxaxa

Nikos28

Εγώ, Αθηνούλα μου, μιλάω για τον εαυτό μου και τις δικές μου προτιμήσεις... Ούτε όλους τους άντρες εκπροσωπώ ούτε και ''συμβουλεύω'' τις γυναίκες τι να κάνουν και τι όχι  :wink:

Απλά, λέω τι μου αρέσει. Κι επειδή σε όλα τα πράγματα μου αρέσει η ουσία και όχι η ''βιτρίνα'', μ' ενδιαφέρει μια γυναίκα όπως είναι κι όχι όπως τυχαίνει να εμφανίζεται μια συγκεκριμένη στιγμή που τυχαίνει να τη δω!  :P

Athinoula

Παράθεση από: "Nikos28"Εγώ, Αθηνούλα μου, μιλάω για τον εαυτό μου και τις δικές μου προτιμήσεις... Ούτε όλους τους άντρες εκπροσωπώ ούτε και ''συμβουλεύω'' τις γυναίκες τι να κάνουν και τι όχι  :wink:

Απλά, λέω τι μου αρέσει. Κι επειδή σε όλα τα πράγματα μου αρέσει η ουσία και όχι η ''βιτρίνα'', μ' ενδιαφέρει μια γυναίκα όπως είναι κι όχι όπως τυχαίνει να εμφανίζεται μια συγκεκριμένη στιγμή που τυχαίνει να τη δω!  :P

poli sosta ta les.. :wink:

:D

399 Επισκέπτες, 1 Χρήστης