Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 227
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 209
  • Total: 209

Ομαδικά Παιχνίδια (συμπεριλαμβανομένων των πολύπριζων)

Ξεκίνησε από heinrich, Οκτωβρίου 11, 2007, 02:30:21 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Athinoula

Παράθεση από: "heinrich"από την άλλη μεριά, εγώ προσωπικά, δεν είμαι εναντίον των βοηθημάτων.
Και είναι ανθρώπινο. Εχω δει την κοπέλα μου να κουράζεται. Να μην μπορεί να αποδώσει. Είναι, βλέπεις. και ο σύγχρονος τρόπος ζωής. Αν όλη την ημέρα είναι μέσα στο αγχος πως να αποδώσει αυτό που πρέπει να αποδώσει όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή? Ετσι και γω της λέω: «αφού κουράζεσαι, το βλέπω. Δεν μπορείς να κουνήσεις ούτε το χέρι σου. Να φωνάξω μια κοπελιά να βάλει ένα χεράκι? Να σε βοηθάει? Να ρχεται 3 φορές την εβδομάδα?»

an kourazete na ths pareis  kopela na thn boh8aei sto ka8arisma tou spitiou kai meta 8a einai xekourastei..

suni8os kourazondai oi andres alla den 8a to kano 8ema..

pandos to oreotero einai na exoun tis idies dunameis etsi den paraponietai kaneis..

plus_

Παράθεση από: "heinrich"από την άλλη μεριά, εγώ προσωπικά, δεν είμαι εναντίον των βοηθημάτων.
Και είναι ανθρώπινο. Εχω δει την κοπέλα μου να κουράζεται. Να μην μπορεί να αποδώσει. Είναι, βλέπεις. και ο σύγχρονος τρόπος ζωής. Αν όλη την ημέρα είναι μέσα στο αγχος πως να αποδώσει αυτό που πρέπει να αποδώσει όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή? Ετσι και γω της λέω: «αφού κουράζεσαι, το βλέπω. Δεν μπορείς να κουνήσεις ούτε το χέρι σου. Να φωνάξω μια κοπελιά να βάλει ένα χεράκι? Να σε βοηθάει? Να ρχεται 3 φορές την εβδομάδα?»

και ξερεις,
εφοσον το δεχτει και ζεσταθει καλα η μηχανη,
θα θελει αλλες 3 φορες την εβδομαδα η ιδια της.
το συνολο 6 και για τις δυο,
 συν οτι η καθεμια φορα δεν μπορει
να ειναι ξεροσφυρι....

εαν δεν εχεις ολυμπιακες επιδοσεις...
εβγαλες μονος σου τα ματια σου
και η γκομενα σου με τον ταχυδρομο!!

_MAIRA_

μεχρι να το διαβασω ολο και να δω τι εννοεις μου φυγε η ψυχη
δεν θα μπορουσα να φανταστω την εικονα...

plus_

Παράθεση από: "_MAIRA_"

μεχρι να το διαβασω ολο και να δω τι εννοεις μου φυγε η ψυχη
δεν θα μπορουσα να φανταστω την εικονα...

ακριβως τι σε μπερδευει για να φανταστεις την εικονα??

_MAIRA_

εννοεις το χενριχ να πηδαει ενα ομοιωμα?

plus_

Enia

χεχεχεχεχε... να κάτι τέτοια λέει και αγαπάμε μάιρα  :lol:

lucretia

Παράθεση από: "heinrich"Να φωνάξω μια κοπελιά να βάλει ένα χεράκι? Να σε βοηθάει? Να ρχεται 3 φορές την εβδομάδα?»

Ναι βρε Χαιν, και οταν τελειωσετε στειλτε την και μενα την κοπελια που εχουν μαζευτει πεντε πλυντηρια σιδερωτα και βαριεμαι...

gon

Είμαστε κουτάβια μου φαίνεται. Κοιτάξτε τι βρήκα. Ομαδικό σεξ από 500 άτομα στην Ιαπωνία

skou70

o teleutaios [size=9](einai)[/size] samurai ?  :roll:  

(e kala leptomeria oti i photo den emfanizetai...fantasia na xeis)

Kastoras

Μπαααααα ο πρωτος μαλλον θαναι κανας παλαιστης του σουμο

209 Επισκέπτες, 0 Χρήστες