Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 229
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 261
  • Total: 261

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΟ...

Ξεκίνησε από kuria, Οκτωβρίου 11, 2007, 03:19:39 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Nikos28

Παράθεση από: "kuria"η διαφορα νικολακη μου ειναι στο πετσι... το δικο μας δεν ειναι ιδιαιτερα σκληρο οποτε και δεν διαθετει μεγαλες αντοχες στις υψηλες θερμοκρασιες... ουτε ειναι τοσο βρωμικο ευτυχως ωστε να χρηζει ζεματιστο νερο και ακουαφορτε... με χλιαρο νερακι και ουδετερο σαμπουαν τυπου Johnson's μια χαρα την κανουμε τη δουλεια μας...    :bath:   :24:

Μαρία,

Όσο θα περπατάμε στις ''λάσπες'' του πραγματικού κόσμου και όσο θα λερωνόμαστε στα ''χώματα'' της πραγματικής ζωής, τόσο θα έχουμε ανάγκη την καθαρτήρια δύναμη του ''καυτού νερού'' - του πάθους, της έντασης, της επένδυσης και, ενίοτε, του πόνου...  :)

Rakendytos

Γιατι γερασες κυρια μου..
..και οχι μονο εσυ..κι εγω.
Οταν ησουν 15 το καλυτεροτερο ηταν ο Μορισον η Πατ Μπεναταρ..
Στα 20 ηταν το καλοπαιδο της γειτονιας που πηγε φανταρος κι εκανε κορμαρα..
Στα 30 ο ηρωας που παντρευτηκες και τρεχει σαν τρελος για ολα..
Στα 40 ο τρυφερουλης συναδελφος στο γραφειο που (στα κρυφα)κουτουπωνεστε.. (ειναι Ο ΜΟΝΟΣ που σε καταλαβαινει!)
και τωρα παθολογος και ο αλεργιολογος.. οι υπολοιποι ειναι απλα συμπαθεις..  :D

kuria

σιγα νικολακη μου μην πατησω εγω στις λασπες του πραγματικου κοσμου να εχω μετα να τριβω φτερνες με τσουγκρανα για να τις καθαρισω... εγω ισα που μου επιτρεπω να ψιλοσερφαρω στο διαδικτυο κι αυτο οχι χυμα στο κυμα, αλλα με ολη την εξαρτηση και εξαντλωντας τους κανονες ασφαλειας...  :P
οσο για σενα κουρελοντυμενε μου μπορει να μη με εχεις δει, αλλα κατα πως φαινεται με εχεις φαντασιωθει μεσα απο κανενα φωσκολικο ή και βραζιλιανικο σηριαλ... μα ουτε σε ενα βρε αδερφουλη μου δεν επεσες μεσα...
οσον αφορα τους παθολογο και αλλεργιολογο, μου ειναι ιδιαζοντως απεχθεις καθοτι μου στελνουν για εξετασεις, σε ημερες εφημεριας που γινεται της .... , απο τροχαια και αλλα βαρια περιστατικα, τα πελατακια τους που ξυπνησαν με ενα μπουκωματακι στη μυτη, ή ενα βηχαλακι απο τα 80 τσιγαρα που καπνισαν...  :x

ωρε τι λεμε τωρα και δεν πεφτει το σαιτ να μας πλακωσει!!!
:hah:      :28:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Rakendytos

Χαιρομαι κυρια μου που εσυ ξεχωριζεις..
Για μενα οσο μεγαλωνω αλλαζουν και οι αναγκες μου.. Καλυτεροτερο οντως  σ αυτην την φαση της ζωης μου ειναι αυτο που ειπες..
Γνωστοι φιλοι, φιλες..καποιοι συμπαθεις..καποιες τρυφερα συμαπθητικες αλλα μεχρι εκει.. Παρ ολα αυτα εκανα μια πορεια σαν αυτη αναφερα πιο πανω.. Καποτε εκανα το Οθελλο.. λατρεψα την γειτονισσα με τα καυτα σορτσακια στον επανω οροφο.. (μεγαλη υποθεση ο απανω οροφος!)  :D
Τωρα ειμαι στο ρετιρε!!! και παω μονο οδοντιατρο..

Athinoula

moy erxete na klapso ...boro????????????

:cry:  :cry:  :cry:  :cry:

merci :cry:

Pappas10

Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

kuria

Παράθεση από: "Rakendytos"Χαιρομαι κυρια μου που εσυ ξεχωριζεις..  :arrow:  ετσι ξεχωριζουμε ολοι εμεις οι αβασανιστοι και γενικα προνομιουχοι αυτης της ζωης... ]δεν αλλαζουν οι αναγκες μας βρε... απλα η συχνοτητα αλλαζει... περισσοτερες επισκεψεις στο wc και λιγοτερες στο ρινγκ του σεξ...   [/color]   :wc:  
Καλυτεροτερο οντως  σ αυτην την φαση της ζωης μου ειναι αυτο που ειπες..  :arrow: ολα τα καλυτεροτερα μονο απο μενα τη σχεδον γυναικα θα τα ακουσεις...  ]και πολυ τους ειναι...[/color] :ban:
Παρ ολα αυτα εκανα μια πορεια σαν αυτη αναφερα πιο πανω..  :arrow: ωστε στα 20 σου κιαλαριζες τον απεναντι φανταρο βρε ατιμο σερνικο; αυτο θα πει "σεξουαλικη απελευθερωση"   ]σου βγηκε και σενα το μελαχροινο παιντι απο μεσα σου ε;[/color] :afro:
λατρεψα την γειτονισσα με τα καυτα σορτσακια στον επανω οροφο.. (μεγαλη υποθεση ο απανω οροφος!)  :D  :arrow: μεγαλο απωθημενο θες να πεις το να αναρριχηθει κανεις στα ψηλα... ]εμ οπως ειπε κι ο Αρτ Μπουχβαλντ "αν χτυπας το κατεστημενο για πολυ καιρο και πολυ σκληρα, καποια στιγμη θα σε κανουν μελος του"... [/color]:wink:
και παω μονο οδοντιατρο..  :arrow: υπομονη, σε λιγα χρονια δε θα εχεις αναγκη ουτε αυτον...   ]

kuria

Παράθεση από: "Pappas10"Δου Γου / Δου Α....

Δου Γου / Δου Α....  :?:  ωχ κατι τετοια ψελλιζε κι ενας μπαρμπας στο νοσοκομειο λιγο πριν του διαγνωσουν εγκεφαλικο!!!  :shock:

Pappas10

Αν είναι το ψέλλισμα...

ΔΟΥ ΓΟΥ / ΔΟΥ Α...

Το γλίτωσα το εγγεφαλικό όπως βλέπεις.... κάτι άλλο θα είναι.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Athinoula

Rakendytos

χαχαχαχα εισαι πολυ κακια το ξερεις??  :D
Καλυτεροτερο στα 20 ηταν να βλεπω τα μπουτια της Ελενης απο το πανω οροφο και καλυτεροτερο γι αυτην ηταν οταν συναντιομαστε στο ταρατσακι..Τωρα το καλυτεροτερο ειναι να ερχεται απο το μεσημερι η φιλη μου να μαγειρευει αν γινεται..και να καθαριζει και το μπανιο..Οντως εχω ευαισθητο αντερκι..η πρωινη αμιτα με θερισε!  :D (και πολυ της ειναι..)
Καλυτεροτερο στα 30 ηταν να φροντιζω την σχωρεμενη..να τρεχω για τα ψωνια..να εχω λεφτα στην τραπεζα και να μαι ενας Κυριος.. γι αυτην ηταν η σιγουρια και ευησυχασμος..
αντιθετα τωρα στα 37 καλυτεροτερο ειναι να με φροντιζουν (ειμαι και σε κρισιμη ηλικια για εμφραγμα) οι κορες..να μην εχω καμια υποχρεωση..να βαζω τα λεφτα στο ρεζερβουαρ για ταξιδια και οχι στην τραπεζα..και να ειμαι ενας Ρακενδυτος.. 8)

Athinoula

eimai kriomeni, boukomeni kai duskolevomai na parakolou8iso

:oops:

kuria

αχ βρε λιλακι μου και ξεμπουκωτη να ησουν παλι ως φυσιολογικος ανθρωπος θα δυσκολευοσουν να παρακολουθησεις τους εκλεκτικα "απομαχους" (ρακ εντ μι) να τερατολογουν...   :24:  :P

Pappas10

Παράθεση από: "kuria"εκλεκτικα "απομαχους"

Μην πω επιλεκτικά υπέρμαχους και χωρίς εισαγωγικά...

ΡΕ ΓΟΥ ΔΟΥ / ΓΟΥ Α......
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Rakendytos

μαχιμους.. και μιλω μονο για μενα.. 8)
Η Κυρια δηλωσε ¨σχεδον γυναικα¨  :wink:

261 Επισκέπτες, 0 Χρήστες