Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 589
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

ΑΝ....

Ξεκίνησε από anzelina, Οκτωβρίου 20, 2007, 01:49:38 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

fortune

Aν το ποτηρι...γινει μπατηρι.. :) ..ποιος θα κανει...του...σταφυλιου το πατητηρι...? :)

riaghul

Αν δεν υπάρχει κανείς να κάνει ..του σταφυλιού το πατητήρι...τότε..
χμ!! τότε..(βρε σεις ξεχάσατε ότι ζούμε στην εποχή της τεχνολογίας που όλα τα παραδοσιακά δρώμενα  γίνονται με ηλεκτρικά μηχανήματα (από σούβλα μέχρι πατητήρι :P )
..τότε..πλένω τα πόδια μου κι αρχίζω δουλειά :lol:

Rakendytos

Aν ξεκινησει να πλυνει τα ατελειωτα ποδια της η Ρια.. (εχει και ξυρισμα μετα) δεν νομιζω να την μεινει χρονος για δουλεια.. :D

riaghul

(αυτό το ατέλειωτα...πολύ μου άρεσε :24:  αλλά το παραβλέπω)

Λοιπόν..αν δεν μου μείνει χρόνος για δουλειά...θα είμαι μια...Ρακένδυτη :lol:

Rakendytos

Αν και Ρακενδυτη να ντυθεις..τα ατελειωτα ποδια σου θα τραβουν παντα την προσοχη.. :D

riaghul

αν τα πόδια μου τραβούν τη προσοχή....τότε...ανα δεις κρασί γράψε μου :P

Rakendytos

Αν δω κρασι..θα σου γραψω ενα ρουμπαγιατ.. :53:

fortune

:D ....Aν ο Ρακ ...σου γραψει ενα ρουμπαγιατ....Τοτε εγω θα το...μελοποιησω..... 8)

Rakendytos

Αν το μελοποιησει ο αδελφος..τοτε θα παρει την δοξα του Θαναση Παπακωνσταντινου.. :D

kuria

παρει την δοξα του Θαναση Παπακωνσταντινου... δε θα του το συγχωρησει ποτε!!!   :P
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

fortune

Aν ο  :D ..ΘΑΝΟΣ...δεν μου το συγχωρησει ποτε...Τοτε τι να καμνω...;Nα ποιηθω...την νησσαν ισως; 8)

Rakendytos

Αν δε τον συγχωρησει ποτε ο Θανασης..ο αδελφος Fortune θα αυτοεξοριστει στα βαθη της Περσιας..

fortune

Aν ...Αυτοεξοριστω στα βαθη της Περσιας Αδελφε Ρακ....μμμμ...τοτε...θα σας γραψω...5 ρουμπαγιατ.... :)

kuria

αν μας γραψεις 5 ρουμπαγιατ θα τριξουν τα κοκκαλα του Ομαρ Καγιαμ...   :P
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Rakendytos

Αν τριξουν τα κοκκαλα του Ομαρ..θα ειναι απο τις ΟΜαδες ΑΡιστερων που τρωγονται..και οχι απο τα τετραστιχα.. :wink:

530 Επισκέπτες, 1 Χρήστης