Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 188
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 200
  • Total: 200

ΑΝ....

Ξεκίνησε από anzelina, Οκτωβρίου 20, 2007, 01:49:38 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

fortune

...Aν ο βασιλιας ,που θελησε να γινει ανθρωπος , .....γινοταν Ανθρωπος , ....θα...επαυε...να υπαρχει....σαν βασιληας.... :wink:

riaghul

Αν 'επαυε να υπήρχε ως βασιλιάς......τότε θα ήταν ένας κοινός θνητός..σουρτούκης σαν εμένα :lol:

Rakendytos

Αν η Ρια (η Θεα) γινει κοινη θνητη και σουρτουκα.. τοτε θα κοψω το ιντερνετ και το καπνισμα.. :D
(καλημερα κυρια μου  :53: )

Enia

Αν ο Ρακένδυτος κόψει το ίντερνετ και το κάπνισμα, θα έχει έρθει η συντέλεια του κόσμου!  :lol:

riaghul

Αν έρθει η συντέλεια του κόσμου.....τότε θα πάυσουμνε να υπάρχουμε...

(καλημερα στον ευγενικό κύριο :) και τη δεσποινίδα :) )

Rakendytos

Αν παυσουμε να υπαρχουμε..τοτε τα κατσικια 8α κελαηδουν σαν αηδονια.. (μοσχοφιλερο πινω..στην υγεια σας κορες.. :D )

riaghul

Αν τα κατσίκια κελαηδούν σαν αηδόνια....τότε έγω θα μιλώ σαν γελάδα... :lol:
(κι εγω πίνω κρασάκι κερασμένο απο χωριό χόουμμέιντ :lol: εις υγείαν)

Rakendytos

Αν μιλησεις σαν αγελαδα..τοτε θα θελα να μουν τριφυλλι σε πρασινο λιβαδι για να σε ταισω.. :flower:

riaghul

Αν ήσουν τριφύλλι σε πράσινο λιβάδι...τότε όλες οι γελάδες θα ξάπλωναν πάνω του και δεν θα πήγαιναν ποτέ στο μαντρί :lol:
(άσε που θα συγκεντρώνονταν οι απανταχού παναθηναικοί και θα έπαιζαν μπάλλα :P )

Rakendytos

Αν οι αγελαδες ξαπλωναν στο πρασινο λιβαδι..τοτε τα ηλιοβασιλεματα 8α ηταν κι αυτα πρασινα..κλεισμενα σε μια φωτογραφια.. :wink:

riaghul

Αν τα ηλιοβασιλέματα ήταν πράσινα ....κλεισμένα σε μια φωτογραφία..τότε θα έτρεχα στην αγορά να πάρω ένα κάδρο να τη βάλω :)

fortune

Aν .....τα ηλιοβασιλεματα 8α ηταν κι αυτα πρασινα..κλεισμενα σε μια φωτογραφια..Και αρα ολα ηταν πρασινα....ΤΟΤΕ...ο Γιωργακης με τον Ευαγγελο....δεν θα χρειαζονταν να τρωγονται...τωρα... :D

(Χαιρομαι πολυ να βλεπω  εδω παλιους φιλους και φιλες ,που συμπαθω ιδιαιτερα,.....Ρια...Λιλα...και Ρακ....την καλημερα μου...  :53: ..

fortune

Ριακι...με προλαβες πριν... :D

Αν λοιπον...θα έτρεχες στην αγορά να πάρεις ένα κάδρο να τη βάλεις...Εγω,που θα εβαζα τα....φoυντουκια  μου; :shock:

Rakendytos

Αν δεν ειχες χωρο για τα φουντουκια..τοτε θα αναδευτει μεσα σου το Τερας των γαστρικων υγρων που βρυχατε απο ωρα.. :D
(κι εγω χαρηκα φιλε..τελικα οι καλοι δεν χανονται..>)

kuria

αν αναδευτει μεσα σου το Τερας των γαστρικων υγρων που βρυχαται απο ωρα να του ριξεις αντιοξινα...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

200 Επισκέπτες, 0 Χρήστες