Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 2,536
  • Online ever: 2,536 (Σήμερα στις 05:12:40 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 2636
  • Total: 2636

ΑΝ....

Ξεκίνησε από anzelina, Οκτωβρίου 20, 2007, 01:49:38 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Rakendytos

αν δεν εισαι καλα Λιλα..ξεκουμπωσου λιγο..
να μας φυσηξει αερας.. :shock: αερα!

fortune

....Aν μας φυσηξει αερας...θα μας παει σε αλλη γη...σε αλλα μερη,που κανενα δεν ξερουμε...και κανεις...δεν μας ξερει... 8)

Rakendytos

Αν μας παει σε μερη αγνωστα αδελφε..ειμαστε τοσο ψωνια που θα γινουμε κι εκει διασημοι..τς τς τς  8)

kuria

αν γινουμε κι εκει διασημοι μετα θα τραβηξουμε ανταρκτικη μερια να καταπληξουμε τα πιγκουινια...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Rakendytos

Αν τραβηχτουμε Ανταρκτικη θα λιωσουν οι παγοι γιατι ειμαστε και πολυ θερμα αντρακια.. :D
 8)

kuria

αν λιωσουν οι παγοι γιατι εισαστε και πολυ θερμα αντρακια... τοτε σκαστε και κολυμπατε!!!   :P

fortune

..... 8) ....μμμ...σκασε και κολυμπα λοιπον αδελφε Ρακ.... :lol:

Και..Αν ...απο το πολυ κολυμπι...φτασουμε.... στην Μεσογειο ...παλι...και κοντα στην Τυνησια....;;E...τοτε...δεν παμε να αγορασουμε..κανα χαλι..και κανα δερματινο...αφου κανουμε τον γυρο των οασεων...; :D

Rakendytos

Αν κολυμπησω σε ολη την μεσογειο θα θελα να περασω την διωρυγα του Σουεζ και να φτασω στην Περσια..με το ¨φεγγαρι να πιω κρασι¨ και να τραγουδησω..

riaghul

Αν περάσουμε στη Περσία και τραγουδήσουμε τότε αγόρια και κοπελιές θε να βγουν στους δρόμους να μας ακούνε :lol:

(

Rakendytos

Aν περασουμε στην Περσια Ρια μου..χλωμο το βλεπω να βγουν αγορια-κοριτσια να μας ακουσουν.. :D

(εδω καμαρι μου γραφουμε ποιηματα δεν ισχυει τιποτα..)  :wink:

fortune

Aν αδελφε Ρακ το βλεπεις χλωμο  να βγουν αγορια-κοριτσια να μας ακουσουν.. Τοτε.....παρτε φορα και αρχιστε το τρεξιμο...γιατι θα μας παρουν στο κυνηγι...ανδρες και γυναικοπαιδα...και μην τους ειδατε μετα.. :shock:

Rakendytos

Αν με παρουν κυνηγι δε 8α με φτασουνε γιατι φοραω [size=18]τα σουπερ παπουτσια[/size]! 8)

kuria

αν φορας τα σουπερ παπουτσια, θα πατησω πανω τους να με πας βολτα...

Rakendytos

Αν ειναι να πατησεις πανω τους φροντησε να κρατιεσαι καλα γιατι δεν ελεγχω τις υψηλες ταχυτητες.. :blobs16:
(μη σε χασουμε...)
 :P

kuria

αν δεν ελεγχεις τις υψηλες ταχυτητες τοτε παμε σιγα

2636 Επισκέπτες, 0 Χρήστες