Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 227
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 364
  • Total: 364

Σταματείστε το !!!!!

Ξεκίνησε από seagull, Οκτωβρίου 24, 2007, 01:04:21 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Enia

θεώρησε άτυχη την προηγούμενη απάντησή μου.]Όσο για τον πόνο, πώς προκύπτει ότι ο καθένας μπορεί να τον καταλάβει;[/color] :arrow: γιατί είναι κάτι που ο καθένας έχει νιώσει. μέχρι και ο πιο αστοιχείωτος! για μένα τα θέματα οικολογίας και σεβασμού του συνανθρώπου είναι αλληλένδετα και ξεκινάνε από το πολύ απλό: αυτογνωσία και αυτοσεβασμός. δεν χρειάζεται επιστημονικές γνώσεις για να καταλάβεις ότι δεν πρέπει να κάνεις ό,τι δεν θέλεις να σου κάνουν...

Δηλαδή..μέχρι τώρα το θέμα δεν ήταν γνωστό; Από τι γίνονται τα δερμάτινα, από καλαμπόκι; ]ζωντανά[/b]!!!

Και...δεν κατάλαβα...το θέμα είναι να μας μείνει κάτι ανεξίτηλο στη μνήμη...σοκάροντάς μας; Εκεί φτάσαμε; Δεν έχουμε κρίση; Δεν ξέρουμε από μόνοι μας τι αξίζει να θυμόμαστε;  ]Δηλαδή, αν σου εξηγήσω ότι για να είναι μαλακή η γούνα πρέπει να είναι ζωντανό το ζώο, σου αναιρώ το σαδισμό κι είσαι "οκ"; [/color] :arrow: Φυσικά όχι! Ίσως μου δίνει να καταλάβω τα δικά τους αίτια, όμως σε καμμία περίπτωση δεν με κάνει να συνεναίσω σε μια τέτοια βαρβαρότητα!

Εδώ τώρα...σηκώνω τα χέρια ψηλά. Σε τι συνίσταται η επιφύλαξη;  :arrow: Γιατί όπως είπε και η Τζο (και είναι και το λογικό) υπάρχουν κανονισμοί. Η επιφύλαξη συνίσταται στην προσεχτική έρευνα αγοράς, ώστε να σιγουρευτώ ότι αυτοί οι κανόνες τηρούνται ευλαβικά.

black_velvet

Επειδή είναι δικαίωμά μας να μην δούμε το βίντεο, μπορούν να παραληφθούν και οι περιγραφές του; Ακόμη και να σβηστούν;;;

Ευχαριστώ πολύ!

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

seagull

Ευχαριστώ  Druuna..και γενικότερα για την άποψη σου  Έψαχνα διαχειριστή, δεν ήθελα και να ενοχλώ
Κώστα ας αφήσουμε πίσω τις εικόνες ...και δεν υπεκφεύγεις τελικά για την άποψη σου ]

κώστας

Λοιπόν..για να δίνω ένα τέλος σ' αυτό το θέμα από μέρους μου τουλάχιστον.

Θεωρώ ότι αυτοί που κάνουν ό,τι κάνουν στα ζώα για τη γούνα τους κι αυτοί που θλίβονται, συγκινούνται, εξεγείρονται ή δεν ξέρω τι άλλο...είναι ένα και το αυτό. Δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.
Το νόμισμα είναι ότι θεωρούμε τα ζώα ιδιοκτησία μας κι είτε τα σκοτώνουμε είτε νοιαζόμαστε γι' αυτά. Τέλος.
eLe

Enia

Κουκουρούκου μανταλάκια, κώστας...! :roll:

black_velvet

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

κώστας

"Κουκουρούκου μανταλάκια"

Πώς είναι δυνατόν να διαφωνήσω;
eLe

κώστας

Κι ακόμη...σκέψου...αν το λες εσύ αυτό...τι πρέπει να πω εγώ;  ]
eLe

κώστας

Κι ακόμη (τελειωμό δεν έχω), δεν πιστεύω ο συντονιστής με το όνομα Druuna να θεωρήσει ότι με το σχόλιό σου ξεκινάς προσωπική αντιπαράθεση μαζί μου και να το σβήσει.  ]
eLe

Enia

Μα βρε Κωσταντίνα δεν έχει γίνει και καμμιά ιδιαίτερη περιγραφή! Μόνο αναφορά του θέματος έχει γίνει ως τώρα. Σαν τι να σβηστεί?
Αν είτε εσένα είτε κάποιον άλλον τον έχει ενοχλήσει κάτι που ειπώθηκε ως τώρα, εγώ καταλαβαίνω πως τον ενοχλεί το ίδιο το θέμα και γι'αυτό είπα ότι είπα -σαν πρόταση κι όχι σαν απαγόρευση.
Το σβήσιμο του λινκ αποσκοπεί στο να προστατευτούν όλοι αυτοί που αυτόματα μπορεί να κάνουν το κλικ και να βρεθούν προ τετελεσμένου. Θα μου πεις, και διαβάζοντας μια περιγραφή προ τετελεσμένου μπορεί να βρεθείς, αλλά εδώ δεν βλέπω να έχει γίνει κάτι τέτοιο. Επιμένω, πως η δύναμη της εικόνας είναι τεράστια. Ίσως κρίνω εξ ιδίων.

Κώστα, βγάζεις ένα αυθαίρετο συμπέρασμα και απριόρι έχεις καταδικάσει τους πάντες. Ποιός θεώρησε τα ζώα ιδιοκτησία του?
Πετάς κάτι το οποίο όχι μόνο είναι άσχετο αλλά μάλιστα το θεωρείς διευκρινιστιστικότατο και καταληκτικό! Δεν γίνεται διάλογος έτσι.

Nasia9

Αυτοί οι οποίοι αυτοαποκαλούνται ''φιλόζωοι'' ,οι ίδιοι αγοράζουν τις πιο ακριβές γούνες και οι ίδιοι σχεδόν καθημερινά απαιτούν να έχει το πιατάκι τους κρέας. Προσωπικά δε γνωρίζω κανέναν φιλόζωο . Από το να καθόμαστε όμως και να σχολιάζουμε αρνητικά ή θετικά το οποιοδήποτε βιντεάκι που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο (το οποίο στο φινάλε μπορεί να είναι και ψεύτικο) είναι προτιμότερο,να δούμε το πρόβλημα στην ουσία του. Ποιοι είναι αυτοί οι τόσο ευαισθητοποιημένοι λοιπόν; Αυτοί που τσακίζουν τα μπριζολάκια κάθε μέρα,και ταυτόχρονα το παίζουν χορτοφάγοι; Οι κυρίες (δήθεν) που διαλέγουν τους καλύτερους οίκους,για να αποκτήσουν την ιδανική γουνίτσα; Ή μήπως αυτοί που πατάνε με τις αμαξάρες τους,τα σκυλάκια και τα γατάκια,σε κεντρικούς δρόμους,και τα αφήνουν έτσι,σε κοινή θέα; Μήπως οι άλλοι,που προσθέτουν δηλητήριο στις τροφές των ζώων,στο διπλανό σπίτι,αλλά ταυτόχρονα θέλουν το καλύτερο για τις δικές τους γάτες; Ας ξεκινήσουν όλοι αυτοί να μειώσουν όλες τις παραπάνω καθημερινές τους συνήθειες,και τότε θα υπάρχει μία μικρή αφορμή να πιάσουμε ένα θέμα σχετικά με τους φιλόζωους και την αγάπη προς τα ζώα. Για την ώρα το μοναδικό αποτέλεσμα είναι ότι άνθρωπος μισεί τα ζώα , (η πλεοψηφία δηλαδή)  και όλα παραμένουν ως έχουν. Ας μη μας κάνουν εντύπωση λοιπόν,τα βιντεάκια και οι φωτογραφίες όταν εμείς οι ίδιοι γινομαστε εγκληματίες. Εγώ ποτέ δεν αγάπησα τους σκύλους τις γάτες και τους ελέφαντες,αλλά και ποτέ δε τους έβλαψα.  ]

κώστας

"Δεν γίνεται διάλογος έτσι."

Δεν είναι κι υποχρεωτικό να γίνεται διάλογος.
eLe

cuba

ego den eida to video. an exoyme dermatina royxa apo oikosita zoa kalos exoyme. diladh arnh, mosxari, goyroyni. otan to skotonoyn toylaxiston mboroyme na to ekmetaleytoyme prin h meta. pio apan8ropo einai ta agria zoa poy ta kynhgas mono kai mono gia na pareis thn goyna toys(fokies).

to gdarsimo zontanon zoon nomizo oti ginete gia mhn lekiastei h goyna toy apo to aima poy trexei an sfaxtei. yparxei kai h 8anatosh me pistolh alla kostizei. yparxei kai h 8anatosh me reyma kai ayth kostizei.

h goyna sthn notia ellada gia mena einai eidos epidhjhs. den kanei toso kryo oso sthn boreia ellada, sthn boreia ellada soy xreiazete pio poly apo oti sthn notia. h ajia tis einai analogh me ta eidh goynas poy exoyn raftei kai to sxedio.

diabasa ena reportaz gia thn  sibiria kai ekei logo psyxoys tis nikiazoyn se jenoys peripoy 10 dollaria. mboreite na katalabete thn diafora metajh rosia kai ellados sthn ajia mias goynas? sthn sibiria einai xrisimi kai sthn ellada epidijh.

Rakendytos

Ειναι κατι μηνες που κυκλοφορει το βιντεο..προσπαθησα να το δω αλλα δεν τα καταφερα.. κι ας λενε πως εχω κρυο αιμα..ειναι πολυ σκληρο..
Προβληματιστικα.. γιατι συμβαινει αυτο..??
πηγε το μυαλο μου σ αυτο που ειπε ο Κωστας πιο πανω.. κατι γινεται με το δερμα τους.. δεν μπορει να ειναι τοσο ασυνειδητοι.. αυτο χωρις να εχω γνωσεις σφαγεα η γουνας..
Δεν χωραγε στο μυαλο μου..γιατι να το κανουν αυτο και με αυτον τον τροπο..?? Ειναι αληθεια ρε Κωστα?
Παρ ολα αυτα το βιντεο εγκυρα δεν ειναι φεηκ..ξεκινησε απο ενα σαητ ακτιβιστων πριν περιπου ενα χρονο..
Επισης εχω αλλη μια απορια..
Φιλε Κωστα αν γνωριζες που ειναι η Νικαραγουα θα ειχες συμμετοχη?
Ξερεις που ειναι το Ιρακ, η Παλαιστηνη, το Μεξικο η Βιρμανια?  :)

jasper

Βιάζονται μωρά (τόσο μωρά που ακόμη φορούν πάνες)...
Κακοποιούνται σεξουαλικά παιδιά από τους πατεράδες τους...
Οι Φιλιππίνες είναι ο παράδεισος των απανταχού παιδεραστών...
Σκάει στα γέλια ο φοιτητής καίγοντας με καφτό λάδι ένα σκυλάκι...
Απαγάγονται μικρά παιδιά για εμπόριο οργάνων...
Σκοτώνονται αδέρφια για ένα κομμάτι γης...
Ατέλειωτος ο κατάλογος των καθημερινών εγκλημάτων (για να μην αναφερθώ στην ιστορικά καταγεγραμμένη ασύλληπτη αναλγησία του ανθρώπινου είδους).

Και μεις ακόμη αναρωτιόμαστε που την βρίσκουν τόση αγριότητα κάποιοι και γδέρνουν τα ζώα ζωντανά???!!!

Προσωπικά, έστω και καθυστερημένα, το πήρα απόφαση... δεν ζούμε σε έναν κόσμο όμορφο αγγελικά πλασμένο...
Σοκάρομαι, εξοργίζομαι, κλαίω... κι όπου μπορώ να προσφέρω ουσιαστικά... το κάνω χωρίς πολλά μπλα μπλα.
Αλλά ΔΕΝ αναρωτιέμαι για τα "πως και τα γιατί" άλλο πια. Δυστυχώς ενηλικιώθηκα.

364 Επισκέπτες, 0 Χρήστες