Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 377
  • Total: 378
  • Leon

καλησπέρα σας

Ξεκίνησε από erika, Οκτωβρίου 28, 2007, 03:43:20 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

erika

Μου σύστησαν αυτό το φόρουμ και το βρήκα ενδιαφέρον. Καλώς σας βρίσκω και θα τα λέμε παρεούλα. Ερη.

Nasia9

καλώς ήρθες ! να προσέχεις !  ]

Nikos28

Καλώς ήρθες! Και να ΜΗΝ προσέχεις!  :)

Δεν υπάρχει εδώ τίποτα το απειλητικό ή το επίφοβο...  :wink:

Nasia9

Εγώ βγήκα πάλι η κακιά λοιπόν... (μιας και σου είπα να προσέχεις δηλαδή)

Enia

Στο δημοτικό είχα μια δασκάλα γερμανικών που την έλεγαν Φράου Έρικα...  :roll: Κάθε μέρα μας έβαζε να μετράμε από το 1 έως το 100 (στα γερμανικά εννοείται)... Ας έχω ξεχάσει οτιδήποτε άλλο, τους αριθμούς δεν θα τους ξεχάσω ποτέ!
Ακόμα όταν θέλω να κοιμηθώ, τα προβατάκια στα γερμανικά τα μετράω!  :?

Καλώς μας βρήκες Έρη.  :D

erika

τώρα εγώ τι να κάνω ? να προσέχω ή όχι ? :roll:

heinrich

κάνε ό,τι θες αρκεί να μην αρχισει να μετράει γερμανικά η Ενια

Rakendytos

Kαλησπερα στην Ερικα..καλωσορισες..
Καλημερα στους υπολοιπους..

fmas

Welcome Έρη.........

Να περάσεις όμορφα!

riaghul

για να μη φανώ αγενής......

:) καλώς την  :)

Athinoula

kalos hr8es !!!

na min prosexeis se genikes grammes ola ta paidia einai kala ..ti na prosexeis diladi?..apapapa dropis!

ande kalos mas hr8es...

:wink:

erika

Παίδες ευχαριστώ για τα καλωσορίσματα. Αποφασίζω ναμαι απρόσεχτη, θάχει πιο ενδιαφέρον  :bball:

Athinoula

Παράθεση από: "erika"Παίδες ευχαριστώ για τα καλωσορίσματα. Αποφασίζω ναμαι απρόσεχτη, θάχει πιο ενδιαφέρον  :bball:

:24: sostiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Nasia9

Και για να γίνω πιο σαφής.... (γιατί αν δε το δώσουμε στο κουτάλι...δεν )

Αγαπητή Έρικα λοιπόν....όπως και στη κοινωνία μας... υπάρχουν οι καλοί και οι κακοί.... όπως προσέχεις εκεί (πιστεύω) έτσι πρέπει να προσέχεις και εδώ...

Υπάρχουν πάρα πολλά καλά παιδιά,αλλά υπάρχουν και πολλοί λελέδες ...  άρα ; καλό είναι να έχεις το νου σου. Δε λέω κάτι καινούριο..αυτό είναι η πραγματικότητα.

]

Athinoula

Παράθεση από: "Nasia9"Και για να γίνω πιο σαφής.... (γιατί αν δε το δώσουμε στο κουτάλι...δεν )

Αγαπητή Έρικα λοιπόν....όπως και στη κοινωνία μας... υπάρχουν οι καλοί και οι κακοί.... όπως προσέχεις εκεί (πιστεύω) έτσι πρέπει να προσέχεις και εδώ...

Υπάρχουν πάρα πολλά καλά παιδιά,αλλά υπάρχουν και πολλοί λελέδες ...  άρα ; καλό είναι να έχεις το νου σου. Δε λέω κάτι καινούριο..αυτό είναι η πραγματικότητα.

]

simfono me thn nasia :wink:  kala ta eipe..as kratame mikro kala8i... eidikos me tous leledes..oeo :wink:

377 Επισκέπτες, 1 Χρήστης