Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 747
  • Total: 748
  • Leon

Αυτός ο Huseyin

Ξεκίνησε από heinrich, Οκτωβρίου 28, 2007, 11:12:03 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Pappas10

ΓΛΩΣΣΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗ ΕΝΙΑ.

ΧΑΛΚΙΑΣ = Τερματοφύλακας της Εθνικής Ελλάδος. Μαζί με τον μαμάκα, αρμίδι Νικοπολίδη (Αυτόν τον ωραίο με τα Γκρίζα μαλιά που κάθεται μπροστά σε κάτι δίχτυα συνήθως;) συνθέτουν το Δίδυμο των Τερματοφυλάκων της Εθνικής μας Ομάδας Ποδοσφαίρου.

ΒΟΥΛΚΑΝ = Ο Τερματοφύλακας της Εθνικής Τουρκίας. Μαζί με τον Ρουστού συνθέτουν το δίδυμο των τερματοφυλάκων της Τουρκικής Ομάδας Ποδοσφαίρου.

ΠΑΣΤΕΛΙ = Το γκολ στην Αργκό του Ποδοσφαίρου

ΣΑΜΑΡΑΣ = Μεσοεπιθετικός της Εθνικής μας ομάδας.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Enia

Παράθεση από: "Pappas10"ΓΛΩΣΣΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗ ΕΝΙΑ.

:24: :24: :24: Ευχαριστώ Πάτερ, με σκλαβώνετε!  :oops:

:lol:

ΥΓ: .... είπαμε! Μπορεί να είμαι άσχετη, αλλά ό Νικοπολίδης δεν θέλει συστάσεις!!!  8)  :lol:

See_Me

(όμοιος ομοίω αει πελάζει  ]

heinrich

όμοιος ομοίω αει βελάζει

black_velvet

Παράθεση από: "Pappas10"
Παράθεση από: "black_velvet"Αλλά, εδώ δεν σεβόμαστε τον γείτονά μας.
Βρε λες να 'χει δίκιο ο πάτερ και να ευθύνεται η 4άρα για την "επίσκεψη" του Χουσεΐν;  

...
2. Μας ρίξανε 4 δεν τους ρίξαμε 4. Εμείς τους ρίξαμε 1 (και να καίει). Το "Σαλί Σαμί Γεν" είναι τουρκικό γήπεδο. Τα 4 που μας ρίξανε, πάντως,  στην γενική βαθμολογία δεν μας στοίχισαν και τίποτα. Το 1 που τους ρίξαμε όμως ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ τους αφήνει εκτός Ευρώπης ΚΑΙ στο ποδόσφαιρο.

...

Εδώ σίγουρα έχει δίκιο ο πάτερ. Το παστέλι εννοούσα κι εγώ.  ](Και να σκεφτεί κανείς πως "είδα" και το ματς!! Αλλά ας μην το κάνουμε θέμα.... έκαστος στο είδος του ;-))[/size]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Pappas10

Παράθεση από: "black_velvet"
Παράθεση από: "Pappas10"
Παράθεση από: "black_velvet"Αλλά, εδώ δεν σεβόμαστε τον γείτονά μας.
Βρε λες να 'χει δίκιο ο πάτερ και να ευθύνεται η 4άρα για την "επίσκεψη" του Χουσεΐν;  

...
2. Μας ρίξανε 4 δεν τους ρίξαμε 4. Εμείς τους ρίξαμε 1 (και να καίει). Το "Σαλί Σαμί Γεν" είναι τουρκικό γήπεδο. Τα 4 που μας ρίξανε, πάντως,  στην γενική βαθμολογία δεν μας στοίχισαν και τίποτα. Το 1 που τους ρίξαμε όμως ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ τους αφήνει εκτός Ευρώπης ΚΑΙ στο ποδόσφαιρο.

...

Εδώ σίγουρα έχει δίκιο ο πάτερ. Το παστέλι εννοούσα κι εγώ.  ](Και να σκεφτεί κανείς πως "είδα" και το ματς!! Αλλά ας μην το κάνουμε θέμα.... έκαστος στο είδος του ;-))[/size]

Είδες που κατά βάθος (ίσα με 20.000 λεύγες) συμφωνούμε;
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

black_velvet

Γιατί; είπα εγώ ποτέ πως διαφωνούμε;

Pappas10

Όχι αλλά ούτε και όρισες το βάθος της συμφωνίας μας.   :wink:  :wink:
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

KostasD33

Πάω στοίχημα ότι θα σου πει σάμπως είπα εγώ ότι συμφωνούμε

Βάζελε πότε έχουμε ντέρμπι ξανά μαζί ο θρύλος με την οικολογική ομάδα σου?

Σημείωση
Μη ξαναγράψεις εκείνο το φαιδρό ότι δεν είσαι βάζελος, διότι αν δεν είσαι, τότε δεν σε αφορά η απάντηση μου και δεν χρειάζεται να απαντήσεις εσύ και να καρφώνεσαι μόνος σου τι βάζελος είσαι

black_velvet

Στοιχήματα δεν βάζω ποτέ μου. Με σένα όμως Κώστα (ντι τριάκοντα και τρία) θα κάνω εξαίρεση. Είσαι εύκολος αντίπαλος.  ]

Pappas10

Η απάντηση μου δικαιολογείται από το "θα σου πει αυτή ... συμφωνούμε"

Οπότε δύναμαι να απαντήσω ότι δεν ξέρω πότε παίζει η ομάδα με σήμα την δαφνοστεφανομένη αδελφή με τον Ηρακλή.

Διότι αυτό το παιχνίδι συνιστά "Ντέρμπι" με γνώμονα την δυναμικότητα και την ιστορία.

Τα υπόλοιπα είναι απλή απόδειξη της δημοσιοϋπαλληλικής και κρατικοδίαιτης θέσης που χαρακτηρίζει από ιδρύσεως, και φαίνεται πως θα χαρακτηρίζει μέχρι καταστροφής του, το σωματείο με σήμα την δαφνοστεφανομένη αδελφή. Όπου ως "υπόλοιπα" λογίζονται οι κατ' ευφημισμό "άξιοι" και "δίκαιοι" τίτλοι του εν λόγω απατεωνίστικου σωματείου.

Όσο για τον Χουσεΐν....

... ΟΣΟ ΝΥΧΤΩΝΕΙ Η ΦΟΥΤΣΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ
ΠΑΡΤΕ ΤΣΙΜΦΟΥΚΙ ΑΠ' ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΟΝΗ..

Που φωνάζαμε στο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Φενέρ Μπαχτσέ 4-1 Με γκολ των Λύμπε, Μικέ, Γκούμα και Κριστόφ...

Μ' έπιασε το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ μου πάλι...
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Pappas10

Παράθεση από: "black_velvet"Πάτερ, θεωρείς απαραίτητους τέτοιου είδους ορισμούς;

Όχι... απλά για να αποφεύγω τους κομπασμούς σε συνάρτηση με το δίκιο που έχω εν προκειμένω το σχολιάσα...  :P  :D  :hug2:
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

black_velvet

Pappas10

Πρόσεχε γιατί θα μου πούνε ότι τσατοποιώ, θα φάω κανένα "διάσπαρτο-εφήμερο" από κανέναν συντονιστικο "όπερ-2" και 8α με πιάσουν τα διαόλια μου και θα γίνει Μπρονξ πάλι...

:P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Pappas10

Και θα με λέει και "αντιπολίτευση" ο συμπολιτευόμενος και δεν λέει... με πληγώνει ως κεντροαριστερό ο χαρακτηρισμός...

... κατάλαβες?
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

747 Επισκέπτες, 1 Χρήστης