Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 555
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 439
  • Total: 439

Τι δεν θα τολμουσατε να κανετε..

Ξεκίνησε από Rakendytos, Οκτωβρίου 31, 2007, 02:53:15 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

jcdenton

Δεν θα μπορούσα να αρνηθώ στο katinaki την χάρη που μου ζήτησε. Έτσι, της δίνω 500.000 & ένα φιλάκι δώρο
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

MEGA 1

[quote user="katinaki" post="361729"][quote user="MEGA 1" post="361714"][quote user="katinaki" post="361691"][quote user="jcdenton" post="361690"]Γιατί; Τόσο κακός είμαι  :evil:  :cry:[/quote]

όχι καλέ, απλά τα "χώνεις"  ;-)  Φυσικά το απολαμβάνω :mrgreen:  :lol:[/quote]

Τί ακριβώς απολαμβάνεις άν μπορώ να ρωτήσω κατινάκι?
Διότι εάν μπορώ να πώ όταν μιά γυναίκα απολαμβάνει την αγένεια και την κενότητα περιεχομένου  κάποιου άλλου τότε υποβαθμίζει κάπως τον εαυτό της.
Ξέρεις εσύ γιατί γίνεται αυτό?
Πάντα υπάρχει χειρότερη αγένεια απο την αγένεια και ούτω καθ'εξής.
Τί θα κάνεις?
Θα απολαμβάνεις τον χειρότερο αγενή απο τον προηγούμενο?
Το θέμα είναι να μπορούμε  να ξεχωρίσουμε το σωστό απο το λάθος.[/quote]

Κατ΄αρχήν δε βλέπω κενότητα περιεχομένου στον jcdenton.
Θαύμασα το θάρρος του και επίσης συμφωνώ απόλυτα με αυτά που γραφει. Ιδιαίτερα στο σημείο που τονιζει τη δική σου αναίδεια απέναντι στις γυναίκες.
Δεν διαφωνώ όμως με όσα γράφεις εσύ. Απλά με τον υποτιμητικό σου τόνο και ύφος κατά των γυναικών και γενικά των Ελλήνων.
Δε θα δώσω περαιτέρω συνέχεια σε όποια απάντησή σου, όχι γιατί δεν θέλω, αλλά γιατί δυσκολεύομαι αφάνταστα να δακτυλογραφήσω στην παρούσα φάση που περνάω.[/quote]

""δυσκολεύομαι αφάνταστα να δακτυλογραφήσω στην παρούσα φάση που περνάω."

:lol:  :lol:
Μωρέ εσείς έχετε χιούμορ/πλάκα. :lol:
Και τι φάση είναι δηλαδή αυτή άν μπορώ να ρωτήσω που σε εμποδίζει άφού πληκτρολογείς ούως άλλως και τώρα.?

"Θαύμασες το θάρρος του"??
Αυτό μου θυμίζει σκηνικό δεκαετίας του 80 που οι γκόμενες τότε "θαύμαζαν" το θάρρος διαφόρων γελείων που κάνανε σούζες πάνω σε μηχανάκια , παπάκια, ποδήλατα.
Δηλαδή θαυμασμός για το κενό περιεχομένου. :razz:  :mrgreen:
Εγώ θαυμάζω το θάρρος κάποιου μόνο εάν είναι π.χ κανένας αξιωματικός των καταδρομών παρασημοφορημένος σε πολεμική εκστατεία άντε και το θάρρος απο  τους παλιούς πολιτικούς ηγέτες που λέγανε:

MEGA 1

Συνέχεια:"λέγανε:"βυθίσατε το Πίρι Ρέϊς" .
Αλλά τί σου λέω?
Μάλλον δέν ήσουν και γεννημένη το 80, έτσι κατινακι?
Τα λέμε αργότερα

katinaki

να αρνηθώ την ευγενική σου προσφορά. Ανταποδιδω το φιλακι

Belladona

[quote user="jcdenton" post="361747"][quote user="pixie" post="361737"]Και από ποιόν Τερκενλή ψωνίζεις?[/quote]

Αριστοτέλους χρυσή μου![/quote]

πολλά ξέρεις εσύ μικρέ  .... μήπως πρέπει να κυκλοφορώ πιο προσεκτικά στην όμορφη Θεσσαλονίκη ????

jcdenton

[quote user="Belladona" post="361766"]πολλά ξέρεις εσύ μικρέ  .... μήπως πρέπει να κυκλοφορώ πιο προσεκτικά στην όμορφη Θεσσαλονίκη ????[/quote]

Γνωρίζω αρκετά & θέλω συνεχώς να εμπλουτίζω τις ήδη υπάρχουσες γνώσεις μου ;)

Δεν είμαι μικρός, είμαι νέος ή νεαρός (το αφήνω στην διακριτική σου ευχέρια)  :mryellow:

Γιατί να κυκλοφορείς πιο προσεκτικά; Με φοβάσαι; Αν τύχαινε να γνωριζόμαστε & σε πετύχαινα, θα σου ζητούσα (ευγενικά) να σε κεράσω ένα καφέ ή ένα ποτό (ανάλογα την ώρα).
Ross Perot (1930 - ...)

pixie

[quote user="MEGA 1" post="361752"]"Θαύμασες το θάρρος του"??
Αυτό μου θυμίζει σκηνικό δεκαετίας του 80 που οι γκόμενες τότε "θαύμαζαν" το θάρρος διαφόρων γελείων που κάνανε σούζες πάνω σε μηχανάκια, παπάκια, ποδήλατα.
Δηλαδή θαυμασμός για το κενό περιεχομένου. :razz:  :mrgreen:
Εγώ θαυμάζω το θάρρος κάποιου μόνο εάν είναι π.χ κανένας αξιωματικός των καταδρομών παρασημοφορημένος σε πολεμική εκστατεία...[/quote]

Οκλαδόν στο πάτωμα - ΟΟΜ - έχεις καθήσει ποτέ? Να χαλαρώνεις πού και πού από τον ορυμαγδό των σκέψεων που σε ταλανίζουν και χτυπανοκοπανιέσαι χωρίς λόγο ολούθε... είναι και το βάρος της επιχειρηματολογίας, οι φιλοσοφικές εντάσεις... να ξεφεύγεις από την ομοιοπαθητική ταύτιση... ;-)

Belladona

[quote user="jcdenton" post="361769"][quote user="Belladona" post="361766"]πολλά ξέρεις εσύ μικρέ  .... μήπως πρέπει να κυκλοφορώ πιο προσεκτικά στην όμορφη Θεσσαλονίκη ????[/quote]

Γνωρίζω αρκετά & θέλω συνεχώς να εμπλουτίζω τις ήδη υπάρχουσες γνώσεις μου ;)

Δεν είμαι μικρός, είμαι νέος ή νεαρός (το αφήνω στην διακριτική σου ευχέρια)  :mryellow:

Γιατί να κυκλοφορείς πιο προσεκτικά; Με φοβάσαι; Αν τύχαινε να γνωριζόμαστε & σε πετύχαινα, θα σου ζητούσα (ευγενικά) να σε κεράσω ένα καφέ ή ένα ποτό (ανάλογα την ώρα).[/quote]

πλάκα σου κάνω . άλλωστε η ευγένεια σου είναι εμφανής από την όλη σου  παρουσία στον α33.

red_till_death

Να φύγω μια μέρα ξαφνικά μακρυά και να μην αφήσω ίχνη πίσω μου. Και να γυρίσω μετά από χρόνια να δω ποιοι με θυμούνται.

Belladona

jcdenton

Να προσβάλλω την belladona (όμορφη κυρία σημαίνει; καλά θυμάμαι τα λίγα ισπανικά που ήξερα;)
Ross Perot (1930 - ...)

Belladona

εκτιμώ ιδιαιτέρως την ευγένεια σου.
το Bella Dona σημαίνει πράγματι όμορφη κυρία και είναι δύο λέξεις , αλλά
(η  belladona που έχω για nick, είναι βότανο που βρέθηκε στην Σμύρνη με μαγικές λέγανε ιδιότητες , για να αποπλανούν τους άντρες  :oops: )

jcdenton

Αχαααααα, καλά το κατάλαβα πως είσαι πλανεύτρα γυναίκα  :twisted:  :oops:
Ross Perot (1930 - ...)

Belladona

vencedor

439 Επισκέπτες, 0 Χρήστες